- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Oy bununla geçmiş olsun . Allahtan görmüşlerAllahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
İyiyim canim , bugün okulda piknik var birseyler hazırladım tartilip cikacagim. Sen nasılsın canımNasıl oldun canım iyi misin
Az ye ulan hayvan döneminin adını biraz asortiklestirebiliriz tatlım.Tartım ektedir. Sabah saati ve regl gecikmesi ile yapabildiğim bu kadar. Yarın diyetisyen randevum var, geçen hafta gidemedim yüzüm yoktu
Eliminasyon diyetine başlayacağız. Ben 2 aydır diyet listeme hiç uymadığımı farkettim o yüzden bu her istediğinden sınırlı ye faslını kapatıp "az ye ulan hayvan"dönemine geçmeyi planlıyoruz
Can aydoğmuşu bilenleriniz vardır, astrolog. Bugün 15.30 ile 16.30 un diyete başlamak için çok uygun saatler olduğunu söylüyor. O zaman başlayıp vucudumuza iyi gelmeyen seyleri yemezsek çook etkili sonuçlar alacakmışız
Herkesi öper koklar günlük hayat koşuşturmama başlarım efendim
İyi eğlenceler tatlımİyiyim canim , bugün okulda piknik var birseyler hazırladım tartilip cikacagim. Sen nasılsın canım
Hoş buldummmmHosgeldin
Sen de yiyecek misinİyiyim canim , bugün okulda piknik var birseyler hazırladım tartilip cikacagim. Sen nasılsın canım
Tüh bozdum sürpriziAnka size sürprize hazırlanıyordum oysaki
Baktım kilo uçuyor hemen koştum buraya canım. İyiki geldin sende
Ankacim hosgeldin canımSelam kızlar nasılsınız
Yer varsa şöyle bi köşeye sıkışabilir miyim kilolarımı kendi haline bırakayım demiştim ama yok onlar baya abarttılar durumu tut beni diyorlar
Günaydın tatlımGünaydınnnn
Anaaa sen de mi burdasınGünaydın kızlar çok dikkat edemedim tartilip geleceğim
Ankacim hosgeldin canım
Günaydın canımGünaydın
Canım c.tesi adımlarımı güncellerim dedin ama güncellemeyi göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?