Lahmacunda antepben yarınki kiloma göre bakıcam kuzum sen emin misin? iştahın çok çok mu açık nasıldı bugün?
olsun cnm sabah protein çok güzelekmek de yok yani dengeli bence
benimkini de mi
Adanaaaaaaburda bi restoran varmış kebapta yorumlar çok iyiii annemle ağzımız sulandı gidicez inş
HarikasınızGeçen cuma 54.35.
Bu cuma 53.05
Fark -1.300 gram
Bu kadar beklemiyordum ciddi az yedim 1 hafta,detosklarında faydası çok oldu.
Zipzip-
6 lar sana çok yakıştı
Bildirimlerin güzelliğine bak. SüpersinizGeçen hafta 91.000
Bu hafta 86.850
Fark -4,150
Eki Görüntüle 3065030
@She-RaaZipzip- Cordelia _ASTRAL_
Bu hafta yeşil takımda olmak istiyorum kaptanlarım
Tebrikler
Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsinKaptanımıyım ben mi
Teşekkür ederim kuzum
Kabak aldım bu hafta yaparım dedim sabah hazirlanmsya üşendimKabak detoksu yap 2 gün,sonrada lşmon detoksu yap gün içinde ödem attırıyor hemen
Teşekkürler sağolLahmacunda antep
Harikasınız
6 lar sana çok yakıştıEniste ne yapti
Bildirimlerin güzelliğine bak. Süpersiniz
Tebrikler
Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsin
Ne üşenceçliği öyle 2 kabaktan bir öğün yapacan,sonrada akşam gene yapacan.Kabak aldım bu hafta yaparım dedim sabah hazirlanmsya üşendimhaftasonu yapayım bende
Aslında çok üşengeçim çok
Teşekkür ederizLahmacunda antep
Harikasınız
Tebrikler
Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsin
Teşekkür kaptanımmmm 6 lar bize çok yakışıyorLahmacunda antep
Harikasınız
Tebrikler
Erkekler çok daha hızlı veriyor. 6 kilosu kaldıysa çok da zorlamasaydı verir en geç 1 ay içindeTeşekkür kaptanımmmm 6 lar bize çok yakışıyor
Enişte bey 4 kilo verdibugün ödül yap istersen dedim yok yapmam diyor benden daha motive olmuş durumda valla kaldı 6 kilosu verirse bu yaza fit bir çift olarak gireceğiz inşallah
Adamcağız zayıflamak için beni bekliyormuş meğer
Recaaaa ediyorum bize gelmesine engel olmayalım,yeşil yeşil bizde olsun demi yani estirelm azıcık bizde takım olarakLahmacunda antep
Harikasınız
Tebrikler
Maşallah maşallah
Son kabağımı dün yedim , evde en çok giden şey kabak, salatalık, yeşillik ve yumurta oldu artıkNe üşenceçliği öyle 2 kabaktan bir öğün yapacan,sonrada akşam gene yapacan.
Wayyy müthişsin tebrikler harika gitmiş kilonda
İyi yolculuklar kaptanGecmise ucayim
21 sayfa gecmis beni bekliyor
Senin maşallahın var. Tozu dumana katmışsınızdır bugünRecaaaa ediyorum bize gelmesine engel olmayalım,yeşil yeşil bizde olsun demi yani estirelm azıcık bizde takım olarak
Bendede aynı,dem,n yumurtamda geldi 1 koli yer yer otururum artıkınn sjksjksjks maydonoz yetişmiyor artıkSon kabağımı dün yedim , evde en çok giden şey kabak, salatalık, yeşillik ve yumurta oldu artık
Güncele gel kaptanım. Alıntılarımızda var geçmişGecmise ucayim
Uzayın derinliklerine başlasın yolculukGecmise ucayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?