Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip-

Valla çok zor çektim ışık parlıyor ekran devamlı değişiyor haydi bismillah bakalım
Hadi hayırlı olsun canım

Anaaa sen de mi burdasın hoş buldummmm
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandııık

İştahım çok açık değil de bu ara hastane işlerim çok menü ayarlamam zor olabilir diye düşündüm kuzum
Ayy tamam canım önemli olan sağlık tabi

Kaptanim ben aktif olamıyorum. Şuanki ruh halimde diyete uygun değil bir süre buralarda olmayacağım. Yarin sabah tartilip yazarım kilomu
Tamam canim ama cok fazla uzaklasma arada sohbete gel
Cok gecmis olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydin
Dün çok şükür gayet iyiydim
Kaşınma istegi olsada kaşınmadim zor dayandim olsa çok zordu
Hap işe yarıyo gibi bakalım
Gece rahat uyudum
Şimdi tartıya çıkıcam ama korkuyorum
Günaydın canim
Günaydınnn heycanla tartı sonuçlarınızı bekliyorum :)
Günaydın canim

Teşekkür ederim canım senin kiloyu bulamadım ama lahmacun konusunda haklısın Antep bir numaradır Antepli olarak gururluyum tabi ki de

Bildirimlerin güzelliğine bak. Süpersiniz

Yeşil takıma neden geçiyorsun? Devam et masterfite. Kaptan olarak estir bir 2-3 kilo daha gönder gitsin
Teşekkürler kaptanım

Masterfitte adım zorunluluğu var açıkçası kaptanlıkla da pek alakam yok

Eki Görüntüle 3064983
Geçen cuma 70,6
Pzt :70,5
Bugün 70,2
-400

Regl henüz bitmedi
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Gecen haftaya gore eksin harika regl ve sabah siskinligi olmasa 7 leri bile gorurmussun

Ekside olman guzel tebrik ederim canim

Günaydın canim

Gecen haftaya gore eksin harika regl ve sabah siskinligi olmasa 7 leri bile gorurmussun
Teşekkürler kaptanım, yine bütün polyannalığın üstünde 7leri görmek için 1.5 aydır bekliyorum. Artık neyi bekliyorsam acaba. O 7ler görülecek!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…