Tempus?Yesile gececez diyenler vardi canim
Yildiz kaptanda yogun olacagim bu hafta olmayayim diyordu ama bir gelsin konusuruz
Bende saat aldın zannettmde ondan sordum,Menu zorunlu canim
Yok ablacim tartidan bahsettim
Bizimki de degilMaşallah 41 kere.Ben istemiyordum ama öğretmen seçmiş yoksa bizim çocuk normal çalışkan çocuk üstün zeka değil biliyoruz.
Benim de karman corman oldu.Kim ne yaptı bu geçmişe gitmem lazım, ama çamaşırları topladiktan sonra
Alcamda abla telefonda surekli elimde kararsiz kaliyorumBende saat aldın zannettmde ondan sordum,
Nasıl yaaaTeşekkürler kaptanım
Masterfitte adım zorunluluğu var açıkçası kaptanlıkla da pek alakam yok
Ben masterfit kaptanım belirtmemisim
Bende sana teşekkü ediyorum canısı çok sağolTebrikler kırmızı takım@_ASTRAL_ tebrikler kaptanım
Mavişler adımlarınız harika tebrik ederimNorth River tebrikler canım
Harikasın kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım ellerine sağlık
HanimKelesimiGetir adımların kraliçesi canım ablam çok çok tebrik ediyorum
Yıldızlarım @KinoalihatunCordelia @_ASTRAL_ @Migim tebriklet canlar
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim ablammmbende seni canı gönülden tebrik ediyorum çok çok öpüyorum
Teşekkürler tatlımmm bende seni tebrik ediyorum
Hayırlı cumalar canım
Olsun bebeğim verirsin haftaya inşallah
Harikasın bal kaptanım
Teşekkür ederim canımmm
Elifim tartı bildirimimi gördün di mi mesajını arıyorum.Hosbuldum fesangim
Kilonuda bildirmedin kaptanim ben mi gormedimBen masterfit kaptanım belirtmemisim
Gordum ablacim yazdimElifim tartı bildirimimi gördün di mi mesajını arıyorum.
Ben bebisi uyuttum. Şimdi evi topladım hoppala cuppala . 1 saat sonra oglumu alıp anneme gideceğim geçen hafta kutlayamadim anneler gününü hastaydikBenim de karman corman oldu.alintilardan yolumu bulmaya çalışıyorum. eşimi çok şükür cumaya gönderdim yoruyor adamı
Bence 47 sorunun 43 tanesini yaptıysa zekidir. Ama tabi önemli olan çalışmak başarı getiren her zaman çalışmaktırBizimki de degilhatta bu aralar çalışmayan çocuk aklı hep parkta bahçede. Zaten öğretmenler seçiyor canim az çok biliyorlar
Kız yorum bile yazmışsın altınaKilonuda bildirmedin kaptanim ben mi gormedim
Kız yorum bile yazmışsınKilonuda bildirmedin kaptanim ben mi gormedim
Wayyy takımım çoğlıyor desene kaptanımYesile gecenler oldugu icin kirmizi kaptan kim olacak bilmiyorum
Elhoşumm harikasin tebrik ederim
Tamam canim ekledim
Fesangim eksin cok guzel tebrik ederim ortim
Keyifli çok güzel bir gün gecirmeni dilerim bitanemBen bebisi uyuttum. Şimdi evi topladım hoppala cuppala . 1 saat sonra oglumu alıp anneme gideceğim geçen hafta kutlayamadim anneler gününü hastaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?