Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim ne yapmamis lazim tam teyit edimde yanlis anlamis olmayim
Adim :.839393 iste attigim adimlarimi yazalim bunumu demek istedin kusura bakma pek algilayamadimda

Haftasonu menülerini en geç salı mı
Yok canim oyle değil
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor

Boyle foto atacagiz ama

Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20220512-083406_Samsung Health.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 36

sandriyon
Hedef60kgolmak

Benim menülere bakabilirsiniz
Üstte tarih yazıyorum
Adim sayisini da rakamla yaziyorum

Adim sayisi: 8000 gibi

Evet, yok tabiki ikimiz. Korkuyorum derken, cok coskudan yani. Kiran kirana demiyim dedim hadi mucadele baslasin.
Heyooooo tavuk şiş yakıor bebeim

Yok canim oyle değil
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor

Boyle foto atacagiz ama

Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz
Tamam cnm
Cordelia kuş kusura bakma

Kuzuuummm hoşgeldin bende geldim burdan ayrı kalmak iyi gelmiyor bize beraberce yapalım bu işi
Canım ben 86 lı kilolarla aylar önce geldim buraya hala 83 lerde geziyorum. Çok sıkıldım artık bu durumdan. O nedenle 1 ay dişimi sıkıp, ödülleri, yüksek karbonhidratlı besinleri öteleyeceğim. Antibiyotik kullandığım için sabahın köründe yemek yemek zorunda kaldığımdan bir kaç gün daha 3 öğün besleneceğim mecbur ama sonrasında 2 öğün + if yapacağım. Her gün, uygun olduğum saatlerde adımlara ek 30-45 dk kardiyo yapacağım. Planım bu, hedefimi çizelgeme işledim. Sende bir plan yap. Hedef koymayınca irade bir süreden sonra kalmıyor. Planını yap, istikrarlı olalım. Mayısı yarıladık, salacak vaktimiz yok artık fit vücutlar için

Bu kaptanlık sana ii gelicek 83 direnç kikonuzu kurtıulacagi inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…