- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Hiç problem değil, kendisi uzun zamandır benim ekürim, rakibim, ortağım olurLa ne diyon migiyanlış oldu karıştırdım
Ama dombilikuşu dolunay sanmam
Ooo 184 000. Mesaj tebrikler canim.Bu kaptanlık sana ii gelicek 83 direnç kikonuzu kurtıulacagi inaniyorum
Hallederiz
Amine Busra
North River
fesang
sara_28
Aomine Daiki
Elhan
Mavi takım ile başladım bu yolculuğa94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum
Hepimiz çok değerliyizbu kilolar gider önemli olan inanalım Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun
( Balkon konuşmamı da yaptığıma görebulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim )
Kaptanlık bana geldi MigimBu kaptanlık sana ii gelicek 83 direnç kikonuzu kurtıulacagi inaniyorum
Şu hayatta karşına çıkabilecek en meraksız insan olabilirimHaftaya daHallederiz olur Gerçi daha benim kim olduğumu da bilmiyor. Merak edip mesajımın arkasına da düşmedi
Benimde benimde… gündüz çelik gibi iradem, ama gece oldumu uykudan kalkıp abur cubura saldırıyorumKesinlikle plan yapmak ve hedefe odaklanmak önemli canımbenim de planım akşam 6 dan sonra yemek faslını bitirip,akşam sadece süt ve küçük bir porsiyon meyve saati yapmak benim en büyük sıkıntım gece yemem
Aaa canım ben Perşembe sabah bildirim yapmıştım. Hiç giremedim şimdi gördüm mesajini
Dikkat dikkat
North River Amine Busra @_Citlembik_ @zeyneppk minerva1988 @Tutku44 @sandriyon bildirimler için danışmaya lütfen.
O zaman birbirimize bir söz verelim cuma sabahına kadar asla gece kaçamak olmayacak söz müBenimde benimde… gündüz çelik gibi iradem, ama gece oldumu uykudan kalkıp abur cubura saldırıyorum
Yürüüüü dolunaycımmHallederiz
Amine Busra
North River
fesang
sara_28
Aomine Daiki
Elhan
Mavi takım ile başladım bu yolculuğa94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum
Hepimiz çok değerliyizbu kilolar gider önemli olan inanalım Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun
( Balkon konuşmamı da yaptığıma görebulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim )
Allah utandırmasın, gazamız mübarek olsunHallederiz
Amine Busra
North River
fesang
sara_28
Aomine Daiki
Elhan
Mesela burda adım gözüküyor. Ben spor sayfasına tasıyınca eki görüntüle diyorum. Hayda ekli resimde tarih yok menuye bakıyorum bugun diyor. Bugün hangi gun olaki diyorum yazdığı güne bakıyorum gece 3 se o aslında dünün menüsü. Beyniniz yandı di mi benim de yanıyorYok canim oyle değil
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor
Boyle foto atacagiz ama
Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz
Dikkat edince gördümMesaijin ustunde yaziyor mesaj sayisi
12273 sayfa sayisi
Söz veriyorum kaptanım. Akşam yemeğinden sonra kaçamak yokO zaman birbirimize bir söz verelim cuma sabahına kadar asla gece kaçamak olmayacak söz müben sana söz veriyorum dün gece yaptığım kaçamak dışında cuma gününe kadar gece kaçamağı yok
Ben de söz veriyorum.Söz veriyorum kaptanım. Akşam yemeğinden sonra kaçamak yok
Nasıl bildin hemenŞu hayatta karşına çıkabilecek en meraksız insan olabilirimÇıldırtacak kadar meraksızımdır… Tahmin etmeye çalışayım. Hmm… yildiz4kc… olabilir misin? Kendimi kahin gibi hissediyorum şu an
Seninle yarışırım meraksızlık konusunda.Şu hayatta karşına çıkabilecek en meraksız insan olabilirimÇıldırtacak kadar meraksızımdır… Tahmin etmeye çalışayım. Hmm… yildiz4kc… olabilir misin? Kendimi kahin gibi hissediyorum şu an
Seni de çok özledim kaptanımBen de söz veriyorum.
Ben de seni özledim romantik şirinim.Canımsın ne çok özlemişim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?