- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Astral deyince aklıma yıldızlar, gezegenler geliyorNasıl bildin hemen
İyi canım Allah' a bin şükür. Sen nasılsın cicikusum.Seni de çok özledim kaptanımİyisin inşallah, anneciğin nasıl? Herşey yolunda mı?
Yaa… çok seviyorsun değil mi bu özelliğini. Şahsen ben bayılıyorum kendime (hiç mütevazi olamayacağım bu konudaSeninle yarışırım meraksızlık konusunda.
Evet büyük rahatlık. Arkandan konuştular bla bla deseler bana ne derim. diyecegi olan bana desin derim.Yaa… çok seviyorsun değil mi bu özelliğini. Şahsen ben bayılıyorum kendime (hiç mütevazi olamayacağım bu konuda)
şişkoyum kuşumİyi canım Allah' a bin şükür. Sen nasılsın cicikusum.
Kendinle ilgili bir yana, başkalarıyla ilgili 2 kelam konuşulsa yanımda kulaklarımı tırmalıyorlarmış gibi hissediyorum. Kimsenin hayatıyla, düşünceleriyle, sorularıyla, imalarıyla zerre kadar işim olmuyor. Ohh misEvet büyük rahatlık. Arkandan konuştular bla bla deseler bana ne derim. diyecegi olan bana desin derim.
Kendimi merak etmiyorum başkasını hiç etmem demek istedim.Kendinle ilgili bir yana, başkalarıyla ilgili 2 kelam konuşulsa yanımda kulaklarımı tırmalıyorlarmış gibi hissediyorum. Kimsenin hayatıyla, düşünceleriyle, sorularıyla, imalarıyla zerre kadar işim olmuyor. Ohh mis
Ben kafamı keserimYa öyleyse bende kesebilir miyim direkt hedefe ulaşırım
Geçmiş olsun canımAy bitmiş miydi seçmelerbebeğim ağız üstü düştü emeklerken dudağı kesmiş azıcık onunla uğraşıyordum çok şükür birşeyi yok
SüpersinSar ablama 4 kilo dedim
En son ne zaman yaptın
Evet canımKızlar menü buraya mı yazılıyor
Evet canim buraya yazıyoruzKızlar menü buraya mı yazılıyor
Evet canım
Teşekkür ederimEvet canim buraya yazıyoruz
Bu mesajı yeni gordum ablacimKuzum geç oldu biliyorum
Masterfite yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?