...
Oleeeey hoşgeldin böcüküm seni çok özledimUğurlu olcak uğurlu merak etme sen. Ben geldim ya
Selam fesangimSelamlar eve şimdi girdim
Kırmızı kaptana yürüme denir mi büyük kaptanımBugun yurume
Cumartesi Pazar
Pazartesi Salı çarşamba gunleri yürüyoruz
Telefondan saati bulup sil. Sonra yeniden Bluetooth ile bulup senkronize et. Tüm adımları gösterir o zamanŞöyle ki senkronize etmeye çalıştım, baktım olmadı telefonu bıraktım saatten devam ettim. Telefonda sabit dursun rakam dedim. Ancak telefona bi bakayım diye elime aldığımda rakamların sabit olmadığını gördüm. Hepsi birbirine girdi yani
Geçmiş olsun yeni gördüm. Kaza mı? Allah beterinden korusun bir daha göstermesinHamdolsun iyi canım, yüzü gözü şiş ve mor, ağrı olur diye burnundaki kanları tam silemedik, yüzüne baktıkça içim parçalanıyor.
Tmm kuzum, elimden geleni yapacağım
Afiyet olsun canim ödülü hak ettin ama yarindan itibaren dikkat edersin
Denmez de iste ugrasmasin diye dedimKırmızı kaptana yürüme denir mi büyük kaptanım
Hani ödülÖdüllere doyamadığım bol kaçamaklı menüm
13.05.2022 menüm
Kahvaltı
08:30 1 simit
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 fincan kiraz sapı çayı
Öğle 13:00 1 kase kabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Ara 15:00 1 tane izmir bomba1 avuç çekirdek
Akşam 18:30 3 adet ızgara kanat
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- @Cordelia Tempus
No fırfır, Allahtan kız büyüdüBen ramazanda yapmiştimallah yardimcin olsun ben zaten çocukların ince uzun kol tişört ve uzun bacak taytlari kaldirmiyorum. Bizimkileri hallettigimde baya rahatlamıştım.
Bende birazdan cocuklarin biriken utulerine başlıcamah o fırfırlı elbiseler tişörtler her seferinde daha almicam diyorum bir bakmişim gene fırfırlı birşeyler
Hayırlı olsun kaptanım
Eline sağlık canım
Masterfit Yarışması 34.Etap Kırmızı Takım Tempus Kırmızı Kaptan 86.85 _ASTRAL_ Kırmızı 68.70 She-Raa Kırmızı 85.20 @Migim Kırmızı 70.20 @erenmothers Kırmızı 69.20 pastelfit Kırmızı 58.60 @ugurbocuuu Kırmızı 58.80 @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı-Sarı 72.70 Mavi Takım @dolunaydagel Mavi Kaptan 81.50 @DombiliKus Mavi 83.20 @busra ytez Mavi 72.50 @North River Mavi 78.15 fesang Mavi 58.50 @sara_28 Mavi 93.40 @Aomine Daiki Mavi 60.50 Elhan Mavi-Sarı 62.30 YEŞİL TAKIM @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 53.05 @Cordelia Yeşil 65.75 @Chedarice Yeşil 81.75 @Ytmz Yeşil 67.70 @Beklenen2 Yeşil 77.30 @19Temmuzda69um Yeşil 75.80 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.00 @Mehfam Yeşil 71.40 @balpamuk Yeşil 67.50 @Tutku44 Yeşil 83.10 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ada81 72.10 @zeyneppk 80.10 @Anka 80.70 @Bmsh 65.50 minerva1988 58.30 @gezegenfeza 74.20
Ojbulduk canımKaptanım
Ortaaaaaam benim ya
Geçen haftaki takım aynen devam gibi.pastelfit ve @ugurbocuuu hoş geldiniz
Yürü kaptanım yürü. Bu hafta da ez geçAynen kaptanınız çalışıyor izin gününde bile yürüyorrr herşey kırmızı takım için. Siz kaçamak yapın bebeklerim
Iyi aksamlar pastelfitim eline sağlıkHanımlar iyi akşamlaryazlık kışlık olayını bitirdim nerdeyse ama bıraktım. Belim koptu çünkü. Yarın tamamdır inşallah
Ben yürümedim de ne oldu 9bini geçmişKırmızı kaptana yürüme denir mi büyük kaptanım
Yine yardıma gelmedim cancazımIyi aksamlar pastelfitim eline sağlık
Beni de ev bitirdi bugünBen yürümedim de ne oldu 9bini geçmiş
Ev işi olmasa 1.500 kilo olurduk herhaldeBeni de ev bitirdi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?