- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Cnm saat kullanmıyorum bilemicem ayrı ayrı foto atsan ? Silinir diye de korkarım saattekiKaptanlığı aldım tabi yürümek zorunlu oldu dimi
Bir saattir yürüyorum evde bir o yana bir bu yana
Yalnız bir sorun var saatimi sabahtan takmadım ve senkronize edemiyorum.Adımlarımın bir kısmı saatte bir kısmı telefonda kaldı
Allah korusun canımmmmBen kafamı keserim
Geçmiş olsun ablacım torunun nasıl olduHayırlı akşamlar
Hayırlı cumalar kızlar
Dünden beri çok yoğundum, torun bütün düzenimi alt üst etti. Canı sağolsun, onlar iyi olsun ben yine toparlarım.
Geçen hafta kan değerlerime baktırmıştım, demir çok düşmüş, önce onu düzeltmemiz lazım demiş dr.
Hele kendimi çok kötü, hayattan soğumuş, boş yaşayan biri gibi hissediyordum. Iradem berbat, sürekli tatlı yemek istiyorum, ilk defa bu kadar iradesizim.
Vücut hâlâ şiş, ağrılarda azalma yok.
Ama ne diyoruz
Elhamdülillah iyiyim, daha iyi olacağım.
Zipzip- kaptanım, fotoyu çok acele yolladım, 60 sayfa civarı geçmiş vardı, onları okudum.
Bu hafta sarıda olayım farketmez, ilacımı içeyim belki biraz güç toplarım. Haftaya kısmet olursa masterfite katılırım
Teşekkür ederim bebişimmm
Evet canım bende buradayım geçen hafta başladımMerhaba canım sen de mi burdasın
İyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Bugun yurumeKaptanlığı aldım tabi yürümek zorunlu oldu dimi
Bir saattir yürüyorum evde bir o yana bir bu yana
Yalnız bir sorun var saatimi sabahtan takmadım ve senkronize edemiyorum.Adımlarımın bir kısmı saatte bir kısmı telefonda kaldı
Şöyle ki senkronize etmeye çalıştım, baktım olmadı telefonu bıraktım saatten devam ettim. Telefonda sabit dursun rakam dedim. Ancak telefona bi bakayım diye elime aldığımda rakamların sabit olmadığını gördüm. Hepsi birbirine girdi yaniCnm saat kullanmıyorum bilemicem ayrı ayrı foto atsan ? Silinir diye de korkarım saatteki
Hangimiz almadık ki sağlık olsun veririz inşallah. Yürüyüşe başlayacağım ben de inşallah bakalım sabahları. Olmazsa evde leslie yapacağım.Evet canım bende buradayım geçen hafta başladımbende iyiyim çok şükür sadece çok kilo aldım başa döndüm 3 yılda ☹☹
Seni yicem şimdi varyaBugun yurume
Cumartesi Pazar
Pazartesi Salı çarşamba gunleri yürüyoruz
Hamdolsun iyi canım, yüzü gözü şiş ve mor, ağrı olur diye burnundaki kanları tam silemedik, yüzüne baktıkça içim parçalanıyor.Hayirli aksamlar,hayirli cumalar
Nasil oldu torun daha iyidir insallah,sanada cok gecmis olsun ablacim ilaclarini kullan insallah kan degerlenir düzelir kendini daha iyi hissedersin
O zaman en son karar olarak masterfite ekliyoruz
Sağol canım benim, elhamdülillah iyiAllah korusun canımmmmkestirmem seni
Geçmiş olsun ablacım torunun nasıl oldu
Teşekkür ederim bebişimmm
Rabbim iyilik versin canımSağol canım benim, elhamdülillah iyi
İnşallah canım veririz tekrardan o azim geldi bana .. ama 2 yıl çok süründüm hergün diyetteyim dedim yedimHangimiz almadık ki sağlık olsun veririz inşallah. Yürüyüşe başlayacağım ben de inşallah bakalım sabahları. Olmazsa evde leslie yapacağım.
Yoo gayette güzel menü canım olacak o kadar, ödül günü sonuçtaÖdüllere doyamadığım bol kaçamaklı menüm
13.05.2022 menüm
Kahvaltı
08:30 1 simit
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 fincan kiraz sapı çayı
Öğle 13:00 1 kase kabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Ara 15:00 1 tane izmir bomba1 avuç çekirdek
Akşam 18:30 3 adet ızgara kanat
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- Cordelia Tempus
Neyse cnm enerjini sakla artıkŞöyle ki senkronize etmeye çalıştım, baktım olmadı telefonu bıraktım saatten devam ettim. Telefonda sabit dursun rakam dedim. Ancak telefona bi bakayım diye elime aldığımda rakamların sabit olmadığını gördüm. Hepsi birbirine girdi yani
Cansın kaptanımmm yerim seniYoo gayette güzel menü canım olacak o kadar, ödül günü sonuçta
Aynen kaptanınız çalışıyor izin gününde bile yürüyorrr herşey kırmızı takım için. Siz kaçamak yapın bebeklerimNeyse cnm enerjini sakla artık
Kiyamam yaaHamdolsun iyi canım, yüzü gözü şiş ve mor, ağrı olur diye burnundaki kanları tam silemedik, yüzüne baktıkça içim parçalanıyor.
Tmm kuzum, elimden geleni yapacağım
Ondan eminim canımCansın kaptanımmm yerim seniteşekkürler canımmmm yarın daha sıkı tutacağımmm sporla beraber inşallah
Afiyet olsun canimBugün menü
Sabah 10.10
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 salatalık
Yeşillik
3 yk közlenmiş patlıcan
Ara 15.00
4 yk yoğurt 4 kuru erik ve 5 badem
Akşam 16.45
7 yk et sote
Kabaklı yoğurt (1 kabak )
2 lt su içildi ..
Spor akşam dışarıda tempolu 2 saat yürüdüm
Afiyet olsun canimÖdüllere doyamadığım bol kaçamaklı menüm
13.05.2022 menüm
Kahvaltı
08:30 1 simit
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 fincan kiraz sapı çayı
Öğle 13:00 1 kase kabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
Ara 15:00 1 tane izmir bomba1 avuç çekirdek
Akşam 18:30 3 adet ızgara kanat
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- Cordelia Tempus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?