Takımın en kilolusu hâlâ benim
Masterfit Yarışması 34.Etap Kırmızı Takım @Tempus Kırmızı Kaptan 86.85 @_ASTRAL_ Kırmızı 68.70 @She-Raa Kırmızı 85.20 @Migim Kırmızı 70.20 @erenmothers Kırmızı 69.20 @pastelfit Kırmızı 58.60 @ugurbocuuu Kırmızı 58.80 @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı-Sarı 72.70 Mavi Takım @dolunaydagel Mavi Kaptan 81.50 @DombiliKus Mavi 83.20 @busra ytez Mavi 72.50 @North River Mavi 78.15 fesang Mavi 58.50 sara_28 Mavi 93.40 @Aomine Daiki Mavi 60.50 Elhan Mavi-Sarı 62.30 YEŞİL TAKIM @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 53.05 Cordelia Yeşil 65.75 @Chedarice Yeşil 81.75 @Ytmz Yeşil 67.70 @Beklenen2 Yeşil 77.30 @19Temmuzda69um Yeşil 75.80 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.00 @Mehfam Yeşil 71.40 @balpamuk Yeşil 67.50 @Tutku44 Yeşil 83.10 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @ada81 72.10 @zeyneppk 80.10 @Anka 80.70 @Bmsh 65.50 @minerva1988 58.30 @gezegenfeza 74.20
Bı sana bi bana profiterolBenim de bezelye salata oldu o da daha yeni. Profiterolcü henüz getirmedi, geç olmadan gelse de 2 top yesem, 1 sana 1 bana
Geçmiş olsun sevindim canım
Tebrikler kırmızı takım
Eline sağlık canım
Geçer hayatım zaten çok değil
Herkesi tebrik ederim hanımlar
Tebrikler hanımlar
Aaa ne katlanması, güzel bir hafta oldu
Başlamak için uygun diyo. Ben az önce yemeğimi yedim, başlayabilirim
Teşekkür ederim canım
Tamam canım
Aaa aşkitom niye sarıElhan Elhaaaaaan
Eline sağlık Zıpzıpcım
Saati cikarabilirsinBu ekonomide dunya devi iken yaparız tabi.
(Etrafta, cebindeki telefonu çıkar diyecek amca yok di mi?)
Cok az kaldı tatlımTakımın en kilolusu hâlâ benimama bu uzun sürmeyecek yakında 90 lı kilolara veda edecem
Ben de en kiloluydum bir zamanlar.Takımın en kilolusu hâlâ benimama bu uzun sürmeyecek yakında 90 lı kilolara veda edecem
Canım menülere tarih yazmaya çalışalım En azından cumartesi menüsü pazar menüsü gibi bir bilgi yazarsak o da olur Afiyet olsunKaptanım, yemek işini bitirdim ben o zaman. Çekirdek almıştım akşam 1 avuç çitlerim diye ama söz ağızdan çıktı bir kere
Sabah 09.00
2 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta ile omlet,
2 dilim piliç füme,
1 kk süzme peynir,
Salatalık, maydonoz.
Öğlen 13.00
1 kase yoğurt,
1 porsiyon zeytinyağlı enginar yemeği.
Akşam 18.00
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 kazan salata,
10 gr (yaklaşık 12 tane) küçük çiğ badem,
3 kaşık yoğurt.
Su:3 lt ye tamamlayacağım. @dolunaydagelZipzip-
Tavuk şiş esprisini bilmeyen benim gibi olsun
Benim de yarın zumba dersim varAra ara bakıyorum size bi taraftan yemek hazırlığıyarın diyetisyenimle randevum var
Boza nickini tavuk şiş yapacaktı. Espri ordan geliyorTavuk şiş esprisini bilmeyen benim gibi olsun
2121Adım 19bin
Evet haziran ayına inşallah 8 li kilolarla girecemCok az kaldı tatlım
İyi ki yapmamışBoza nickini tavuk şiş yapacaktı. Espri ordan geliyor
Eline sağlık canım.Hanımlar iyi akşamlaryazlık kışlık olayını bitirdim nerdeyse ama bıraktım. Belim koptu çünkü. Yarın tamamdır inşallah
Bugün saatimi takmayı unuttum adımlar kayıt dışı ama çok rahat 8000 ni geçti
Afiyet olsun canimİyi aksamlar kızlar
KALORİ: 1.207
SU:3 litre
ADIM SAYISI: 4.149
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir @Beklenen2 @iceteavecheesecakelutfen
Afiyet olsun canim13 Mayıs menüsü
Sabah 9.00
Bir dilim cevizli esmer ekmek
Yarım dilim süzme peynir
5-6 adet acı yeşil biber
Akşam 18.00
Hamburger patates kızartması kola
Gece 23.30 (henüz olmadı)
Çiğ köfte
Bir bardak likör
Zipzip- @dolunaydagel
Seninle 8 li ve 7 li rakamlari göreceğiz cok yakinda canimTakımın en kilolusu hâlâ benimama bu uzun sürmeyecek yakında 90 lı kilolara veda edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?