Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İçimi de dokuverdim yine kusura bakmayin. Belki burdan güzel fikirler de alirim artık ne yapacagimi şaşırdım
Aileme de anlatamam herşeyi cik gel deselerde iki küçük cocukla cikip gitmekte kolay değil. Tek olsam çok daha başka olurdu herşey Allah yine de evlatlarima sağlık versin onlarsizda yaşayamazdim. Hayata tutunmak için sebebim oldu onlar. Ben hep ergenligimde intihar hayalleri kurardım. Eşimle tanistigim güne yeniden dogdugum gün demiştim ama bazen ne kadar yanlış olduğunu görüyorum ve bu hayal kirikliginin tarifi yok. Herkes değişirmiş benim eşim 12 senede tamamen bambaşka birisi oldu

Zipzip- Cordelia Tempus Elhan

13 mayıs 22 cuma
Kahvaltı 08.45
1 h yumurta domates biber salatalık
2 zeytin 1 d peynir 1 d tambuğday

Öğle 14.30
1 tabak patatesli bezelye yemeği
1 tabak salata
1 d ekmek

Akşam 19.00
Yarımdan az simit
Domates biber beyazpeynir
1 top profiterol

Su 1,5 lt

Spor
Adım 9.557

Eklentiler

• 978A1DA8-BA9A-4B85-8DCD-391CE49F1D59.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 38
Her zaman yazıp anlatabılırsın canım bazen tanımadığımız birine anlatmak daha iyi geliyor
Keşke bir önerim olsa bu konuda tecrübeli olanlar eminim yazacaktır
❤❤

Rabbim ferahlık versin yüreğinize
Teşekkür ederim. Burasi yazilacak bir yer değil aslinda ama neden bu denli kendimi yemeye verdigim anlaşılmasi açısından da yazıyorum. Buna engel olabilmek için burda durmaya çalışıyorum. Burdan koparsam bugünkü menünün 2 3 katini bile yiyebilecek potansiyelim var. Sanki birşey yerken eşimi yiyorum tovbe yarabbim

Eşine cocuklar olmasa giderdim şeklinde elini bağlayan bir şey olduğunu belli etme. Ben her şeye yeterim de. Bir erkek kaybetme korkusu olmazsa çok tehlikeli olur. Ona o korkuyu ver. Tehdit etme ama bilsin hissetsin.

Her zaman yazıp anlatabılırsın canım bazen tanımadığımız birine anlatmak daha iyi geliyor
Keşke bir önerim olsa bu konuda tecrübeli olanlar eminim yazacaktır
❤❤
Sağol kaptanım. Varlığınız güç veriyor burasi olmasaydi eylulde 79la başlar şuan yine 110larda bile olurdum ben.. en azindan 2 ileri 1 geri tutundum bu kilolarda

konuya vakıf değilim ama anladığım kadarıyla şu an yoğun bir sevgisizlik değersizlik duygunuz var. Olan hiç bir şey sizinle alakalı değil. Eşinizde sıkılmıştır daralmıştır belki. Şu an ülke olarak çok zor bir ekonomik dönemden geçiyoruz. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Çok kırıp dökmeden. Belki o da eve gelince tartışmak istemediği için geç geliyordur. Belki içinde bulunduğu durumdan utanç yaşıyordur ve bunu kaldıramadığı için saldırıya geçiyordur. Devamlı bu şekilde değilse biraz düzlüğe çıkana kadar alttan alınabilir diye düşünüyorum.

Eşine cocuklar olmasa giderdim şeklinde elini bağlayan bir şey olduğunu belli etme. Ben her şeye yeterim de. Bir erkek kaybetme korkusu olmazsa çok tehlikeli olur. Ona o korkuyu ver. Tehdit etme ana bilsin hissetsin.
Yok ona asla soylemem zaten. Bende o korkuyu vermek istedim ama adamin zaten beni kaybetme korkusu yok ki, bir degerim yokki avukatımı ara taleplerini soyle diyebiliyor

Bugünkü menüm

13.05.2021

Kahvaltı
Domates, salatalık
1 dilim salam
2 kk peynir
5 yeşil zeytin

Akşam
Patlıcanlı yeşil mercimekli yemek (mualla), 6-7 tane sarma
Taze biber
1 bardak ayran

Aralarda
Sade kahve, 2-3 yeşil erik, 1 portakal

Günün kaçamağı
Fındık dolgulu çikolata topu 6 tane

Su 3 lt
Adım 6000 ekran fotosu alamadım sıkıntı vardı. Kayda geçmese de olur Cordelia Zipzip-

Kış başından beri yogun bir sekilde mesai yapiyor. Ama ramazanda 5 6 hafta hiç tatil yapmadan çalıştı. Şuan yine o şekilde aşırı yoğun. Bana göre bulabildigi ilk firsatta evine gelmeli, ona göre firsat varken arkadaşiyla da konuşabilir.
Diger konularda benim asla onaylamadigim bir işe girdi. 2 500 tl zarar yapti. Ayni zamanda bayramda eniştesinin arabasini vurdu zaten onuda ödeyecegiz daha.

Geçen ay da bana kredi cektikten sonra soyledi ve kartininda borcunu kapatmadi o parayla vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…