Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar,
Ya size bişey danışıcam aranızda andulasyona giren var mı acaba?
Sorum da şu ben andulasyona başladım hem zayıflamak hem de kronik bel ağrım için geçen hafta ilk 15dk lık bi deneme seansına girdim perşembe günüde 30dk lık ilk seansa girdim bugün sabahtan beri sırt ağrısı çekiyorum andulasyona giripte bunu yaşayan var mı acaba?

Daha o olaylar uzerine cok baska şeyler oldu. Çocuklarım için sabrediyorum.... Amin

Eline sağlık hayatım
Tebrik ederim hanımlar
Yine kazanamamışım yaw
Dur biraz adımlıyım 15 dk kala

Sinir, stres, yorgunluk vb olunca cok iyi anliyorum. Zamanla duzelecek insaallah

Sinir, stres, yorgunluk vb olunca cok iyi anliyorum. Zamanla duzelecek insaallah
Koca gün sadece yarım saat uzandim o da belki tam yarım saat değildir. Oturmadim bile dogru düzgün. Yapayalnizim ve aşırı yorgunum. Cocuklarda yeni uyudu..

En tehlikeli durum. Zengin olma hırsı kumar mahveder her şeyi. Allah ıslah etsin. İnşallah düzelir canım. Güzelce konuş paranın kontrolünü al. Ona harçlık ver. Çiftlerden birisi harcama yapmayı bilmiyorsa kesinlikle diğeri kontrolü ele almalı. İkna edersin inşallah canım.

Afiyet olsun canım

Baska bir sorun mu oldu canım inşallah düzelir herşey

Selam ❤
Aomine Daiki gideceğini söylemişti görürse cevap verecektir

Bilmiyorum maalesef.

Zaten eve getirir hesaplarinida bilirim. Ama yapmak isteyen her türlü yapıyor ki. Elden mesai aliyor nerden bileyim ne aldi yalan soylese. Ya da bankaya gitmis kredi cekmis gecen ay elini ayağını bağlayamamki. Birde yapip yapip sutten cikan ak kaşik olması beni delirtiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…