Dur ben onu durteyimTutaste gelecekti onun dışında da onemli bildirim kalmamis aslinda
Git ye kuzum . Tutan mı var . Canım çekti yedim gözlerim güzelleştiGunlerdir dolapta yemiyorum. Hatta aylardir yemiyorum.
Yok ya ekmeğin üzerine azıcık sürdüm yedim yetti çok şükür tadımlıkta olsa aklında kalacağına midemde kalsın. RahatladımDamaginda tadini ala ala yesydin
Geldim kaptanim dunde gelmistim 140 bildirim vardi okurken uyumusumNorth River kilo bildirimi yapacaktin bugun nerdesin
Ekim abla sende benim gibi kendi kalene gol atmisin bu haftakilo bildirimini hızlıca yapayım
geçen hafta 80.2
bu hafta 82.5
fark +2.3 dağlar kadarrrrrr yani
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
yarışmalara katılmıycam kızlar
Onun devami da var , löp löp et olsun,pitir pitir yag olsun
Artilarla gelmissin
Kaptancigim adım yarısına katılmak istiyorum bendeMasterfite takimlara katilacak misin peki
Yarismak istrrim ama adil olmaz bunlar hizli gidebilir yedim cunku malumArtilarla gelmissin
Bu hafta yarisacak misin canim
Hadi bismillah canım
100 gr eksiymişsin canım. Fazlaca uğraştın zaten artıları atmak içinBilerek bekledim canımmmm artı kilo azalsin diye
Geçen cuma 89.0
Bu cuma 89.1
+100gr
Ben bundan sonraki haftalarda en azindan vucudumun direnci kırilana kadar free takılıyim.
@Filiz16Zipzip- @Cordeliaa
Teşekkürlermadamhd kirmizi takim kaptani
@Noisy Girl Mavi takim kaptani
Bu hafta icin ikinizide cok teşekkür ediyoruz guzel is cikardiniz
Takımlara katılmaman çok isabetli bir kararkilo bildirimini hızlıca yapayım
geçen hafta 80.2
bu hafta 82.5
fark +2.3 dağlar kadarrrrrr yani
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
yarışmalara katılmıycam kızlar
Tamam canimKaptancigim adım yarısına katılmak istiyorum bende
Aman her hafta arti gelen oluyor oyle düşünürsek listede kimse kalmazYarismak istrrim ama adil olmaz bunlar hizli gidebilir yedim cunku malum
Ay oyle seymi olur kendisi yaptirsaydi istediklerini senin zevkin senin sacinYa oyle adet emin ol kimsede yoktur. Benim cok bilmis bir halam var hersey onun kafasindan çikiyor.
O zaman varimTamam canim
Aman her hafta arti gelen oluyor oyle düşünürsek listede kimse kalmaz
Karşı takımda da Ekim abla olsun al sana adaletYarismak istrrim ama adil olmaz bunlar hizli gidebilir yedim cunku malum
Ekim gene mi artiKarşı takımda da Ekim abla olsun al sana adalet
Teşekkür ederim canım bu kilolarda anca bukadar çıktı bendenTebrikler ablacim eksin cok guzel
Hem de ne artıEkim gene mi arti
ŞimdiKızlar mastetfit secmeleri ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?