Adim yarisi yarin basliyor carsamba bitiyor canimZipzip- kaptanim adim yarisi bugunden itibaren basladi mi?
Teşekkürler büyük kaptanım, bende sizlere teşekkür ederim sizler sayesinde@madamhd kirmizi takim kaptani
Gurbettt42 Mavi takim kaptani
Bu hafta icin ikinizide cok teşekkür ediyoruz guzel is cikardiniz
Vauvvv supersinizGeçmiş bitmicek :))
Bildirim gelsinnn
Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77
Eki Görüntüle 2929560
Ne yaptin ablakilo bildirimini hızlıca yapayım
geçen hafta 80.2
bu hafta 82.5
fark +2.3 dağlar kadarrrrrr yani
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
yarışmalara katılmıycam kızlar
Kırmızı ve mavi takım kaptanı da mı akşam ilan edilecek ona göre kaçamak yapmazdı kaptanlarTakimlar her hafta değişiyor canim
Aksam Seçmeler yapilacak
Tamam o zaman beni bi yere seçersiniz.Takimlar her hafta değişiyor canim
Aksam Seçmeler yapilacak
yüzden 90 doğru yani :)))Yok yok belki catmam kaşları ama gülümsemem de konuşmam da ama öbür dediklerin çok doğru
Tatlım bence mavi takım kaptanınız değişsin yoksa açlıktan sizleri yemeğe başlayacakBen zaten takımda değilmiyim
Hani maviştim
Onun devami da var , löp löp et olsun,pitir pitir yag olsunRahmetli ananeciģim afiyet şifa olsun LöP LÖP et olsun derdi bana . sanırım zayiflama forumunda bunu söylesem kaptanlar falakaya yatırır. Oyüzden şifa olsun canım.
Sonuclari aciklayayim da daha eksik bildirimler var onlar gelir mi acabaKırmızı ve mavi takım kaptanı da mı akşam ilan edilecek ona göre kaçamak yapmazdı kaptanlar
Damaginda tadini ala ala yesydinSağol kaptanım götürdüm hemen . Oh be içimin yağları eridi.
Amin canım Allah razı olsun
Evet abla yalana tahammülüm yok bana söylenirse nefret ederim o kişiden noktayı da koyarımyüzden 90 doğru yani :)))
Çok mu eksik kaptanım , belli bir saatten sonra bildirimleri kabul mü etmesek acabaSonuclari aciklayayim da daha eksik bildirimler var onlar gelir mi acaba
Kirmizi takim kaptani belli secim yapabilir aslinda
Elifcim ben de yarışmalara katılmama kararı aldım canım. Devam ederim demiştim ya sanırım zorlanacağim aksam derslerimiz artacak. Bir arkadaş rica ediyor bebeği var online dersimisana verebilir miyim diye valla bak..sanirim geri cevirmeyecegim . Keşke az önce aklıma gelseydi inan unutmuşum.Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2
Fark - 900
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Tutaste gelecekti onun dışında da onemli bildirim kalmamis aslindaÇok mu eksik kaptanım , belli bir saatten sonra bildirimleri kabul mü etmesek acaba
YessAldim verdim , aldim verdim , ben seni yendim ....
Diyerek kaptan mi sececek bizi?
Tamam olur ablacimElifcim ben de yarışmalara katılmama kararı aldım canım. Devam ederim demiştim ya sanırım zorlanacağim aksam derslerimiz artacak sanirim. Bir arkadaş rica ediyor bebeği var sana verebilir miyim diye...sanirim geri cevirmeyecegim . Keşke az önce aklıma gelseydi inan unutmuşum.Zipzip- alt listede filizin yanında yer alabir miyim
Zaten kazansam da olmayacaktım canım açlık için değil buraya bakmaktan çocuklarımla ilgilenmiyordum yeteri kadar dokanıyordu bu seferTatlım bence mavi takım kaptanınız değişsin yoksa açlıktan sizleri yemeğe başlayacak
Gibi gibi siraylq secim yapiliyor :))Aldim verdim , aldim verdim , ben seni yendim ....
Diyerek kaptan mi sececek bizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?