- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yok canim zorlamiyorum kardesim oglu icin yanliz kalmasin diye goturuyordu oglumuCanım gitmek istemediği hiç bir aktiviteye zorlanmamalı çocuklar, Zaten yüzme eğitimi alıyormuş, vücut gelişimine katkısı var. İstemiyorsa hiç zorlama bencede.
Aksam 9 da yapacagizKızlar mastetfit secmeleri ne zaman
TamamdirAksam 9 da yapacagiz
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun
Wuhuuu harikasın ablaGeçmiş bitmicek :))
Bildirim gelsinnn
Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77
Eki Görüntüle 2929560
İstemiyorsa zorlama bence canım yaKizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence
TeşekkürlerTebrik EderimGurbettt42 canım
madamhd senide tebrik ederim canım çok güzel bir yarış oldu azimle pes etmeden devam ettiniz ve çok güzel vir hafta cikarttiniz
Ya ben kaşık kaşık Nutella yemek istiyorum1 kaşık götüreceğim. Cuma ödülüm olsun
Akşam sanırım belki kaptanlar şimdi belli olurKızlar mastetfit secmeleri ne zaman
Artin cok degil canim haftaya daha güzel olur
Adima katılacak mısın
Canım gucenirse de onun bencilliği küçücük çocuğa bu kadar yuklenilmez kızım 6 yaşında 23 nisana halk oyununa katıldı bir saat belki de 2 saat bilmiyorum eve gelince halı kalmıyor aksamyine 2 saat uyudu okuldan sonra zaten ne kadar bunyeleri var.Oglana bir daha soruyilum gitmek istemiyorsa kardesime soykuyecegim onun sagligibdaha onenli babamda yigenim yalniz kalmasin diye israr ediyor
Sabah zor goturdum okuldada spor yapiyorlar canim bide 3 gun fazladan spor agir geldi kardesimde oglu yanliz kalmasin diye oglumu goturuyor aslinda baba ogulda kickboks yapabilirler gecen sene esimle oglum gitmişti haftada 1 gun onlarda öyle yapsinlar artik gucenirler mi bilmiyom oglanin sagligi daha onemli
Gunlerdir dolapta yemiyorum. Hatta aylardir yemiyorum.Ya ben kaşık kaşık Nutella yemek istiyorum1 kaşık götüreceğim. Cuma ödülüm olsun
Ben zaten takımda değilmiyimMasterfite takimlara katilacak misin peki
Bi hafta zorlanırsın sonra alışırsınız canım madem girdin bi yola pes etmeCnm aralık doğumlu bnmki. Ben de kışı çıkarırım diyordım ama muhtemelen aralıkta işe başlayacağım, bir de artık geceleri hep ağzında tutmak istiyordu, uyuyamıyordum, gerçi şimdi de uyutmuyor
Ben zaten tek meme emziriyordum, süt bitti dedim. Diğerini verdim. Şimdi asla emmek istemiyor. Ama nasıl uyuuacağını da bilmiyor
Sahalara geri dondun 3 -0 ondesinGeçmiş bitmicek :))
Bildirim gelsinnn
Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77
Eki Görüntüle 2929560
Takimlar her hafta değişiyor canimBen zaten takımda değilmiyim
Hani maviştim
Yarın olması lazım canımZipzip- kaptanim adim yarisi bugunden itibaren basladi mi?
Sağol kaptanım götürdüm hemen . Oh be içimin yağları eridi.Afiyet olsun canim
Amin canım Allah razı olsunRahmetli ananeciģim afiyet şifa olsun LöP LÖP et olsun derdi bana . sanırım zayiflama forumunda bunu söylesem kaptanlar falakaya yatırır. Oyüzden şifa olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?