Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım gitmek istemediği hiç bir aktiviteye zorlanmamalı çocuklar, Zaten yüzme eğitimi alıyormuş, vücut gelişimine katkısı var. İstemiyorsa hiç zorlama bencede.
Yok canim zorlamiyorum kardesim oglu icin yanliz kalmasin diye goturuyordu oglumu
Onlarlada konusacam oglanin kaydini sildirsin

Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun
Geçmiş bitmicek :))

Bildirim gelsinnn

Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77

Eki Görüntüle 2929560
Wuhuuu harikasın abla
İstemiyorsa zorlama bence canım ya
Tebrik Ederim Gurbettt42 canım
madamhd senide tebrik ederim canım çok güzel bir yarış oldu azimle pes etmeden devam ettiniz ve çok güzel vir hafta cikarttiniz
Teşekkürler

Ya ben kaşık kaşık Nutella yemek istiyorum 1 kaşık götüreceğim. Cuma ödülüm olsun

Rahmetli ananeciģim afiyet şifa olsun LöP LÖP et olsun derdi bana . sanırım zayiflama forumunda bunu söylesem kaptanlar falakaya yatırır. Oyüzden şifa olsun canım.

Canım gucenirse de onun bencilliği küçücük çocuğa bu kadar yuklenilmez kızım 6 yaşında 23 nisana halk oyununa katıldı bir saat belki de 2 saat bilmiyorum eve gelince halı kalmıyor aksamyine 2 saat uyudu okuldan sonra zaten ne kadar bunyeleri var.
Hastalıkta çok iyice düşer kalır boşver hiç birşey çocukların sağlığından daha önemli değil çocuğunu çok düşünüyorsa kendi ilgilensin hem çocuk babası ile daha iyi vakit geçirir.

Bi hafta zorlanırsın sonra alışırsınız canım madem girdin bi yola pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…