Seni hep yanlış anlıyorlar kuzumOssun vermisin ya kötü biseymi dedim
Napayım sağa sola mesaj atiyor filiz beni affetsin diye
Olsun oda iyi birşeyNe doktursun canım et almış onu yapacakmış salataya yerim inşallah
Hoş geldin ablam43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.
Valla meraktan soruyorum. Tanımadığım için . Burdan da dışarı çıkmıyorum kurtlar kapat beni diye.Nehir6161
canım benim sanırım orada yapamıyorum daha sıkı bir izleme ihtiyacım var gibi geliyor bana
belki burada daha iyi kilo verebilirim diye düşünüyorum
neden sordun canım?
Anladım canım sağolasın. Açlık orucuna başlamaya niyet ettim ama başaramıyorum ya. Yemek saatlerim değişiyor sürekli .Yitik sifa diye bir sistem canım 9 seviyeden oluşuyor her seviye de farkı farklı besleniyorsun her diyette olduğu gibiyasaklı besinler var
1. Seviye
2 ogun besleniyorsun
2. Seviye
İlk öğün kuru meyve ve kuruyemiş oluyora
Akşam normal yiyorsun
3. Öğün .
Tek öğün oluyor
36 saatlio açlık vs oluyor her seviye değişik değişik ilerliyor ben 3. Seviyeye kadar yapabilmistim
Bence cocuk istemiyorsa zorla gonderme,kardesinde alinganlik yapmaz,onemli olan senin cocugunun ne istedigi.Kizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence
Şimdi iyi gidiyorumda hedefe yakın bana bıkkınlık geliyor hep yarıda kalıyorAmin canim sen iyi veriyorsun başarırsın
Bu şekilde baslayinca açlık orucu daha kolay oluyor canım diğer türlü ben yapamazdim sanırım şuan tekrar başlamaya cesaret edemiyorumAnladım canım sağolasın. Açlık orucuna başlamaya niyet ettim ama başaramıyorum ya. Yemek saatlerim değişiyor sürekli .
Gel beraber çalışalımYarin bende nöbetciyim
hoş buldum canım alemsinSeni hep yanlış anlıyorlar kuzum
Olsun oda iyi birşey
Hoş geldin ablam
Valla meraktan soruyorum. Tanımadığım için . Burdan da dışarı çıkmıyorum kurtlar kapat beni diye.
Anladım canım sağolasın. Açlık orucuna başlamaya niyet ettim ama başaramıyorum ya. Yemek saatlerim değişiyor sürekli .
Sen neden yarisa katilmiyorsun kuzucumBölük pörçük okudum. Kaptanlar belli oldu mu
Bekliyorum 4Yarın nöbetçiyim amadur bi kendimi hazırlayayım akşama kadar psikolojik olarak
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Benim de bi psikolojik hazırlık sürem olması lazım meditasyon şart
Aynn abla inşallah onun azminden ben de istiyorum
Aslinda kararsizim. Cocuklarin durumu belirsiz duzenimi etkiler mi , yarista olunca başkalarının hakkina girmekten korkuyorumSen neden yarisa katilmiyorsun kuzucum
Oldu canım mefkurem Zuhal abla kırmızı takım , fantastikaa ise mavi takım kaptanı oldu secmeler 9 daBölük pörçük okudum. Kaptanlar belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?