- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
O son browniyi yemiyecektim
Sağol kuzumTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebriklerr canım
Tebrikler canım
hoş buldum kaptanimCok tesekkur ederim bacimn
Haftaya bu kadar veremem :)
Kuzum işlere biraz mola ver, zorlama kendini
Teşekkür ederim cnm
Keşke sende devam etseydin
Hosgeldin ececim
Sagolasin tatli mn
Bebekmiii
Napim canım mecbur bana yakismazSen de yapma ,yapıp niye kendini yoruyorsun ki
Sağol canimAy ben bunu alıntılamışdımmcevap yazmak için unutmuşum
Aramıza hoşgeldinn
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Paylaşırken geçen haftayıda yazarsan beni için iyi olur benim aklımda kalmıyor pek kim kaç kilo
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Maşallah abla tebriklerr
Maşallah
Evet . Bende pek uğrayamıyorum galiba sende
Bu ilk tartımı yoksa geçen hafta tartılmışmıydın.
Tebrikler canım
Tebrikler canımBende kilo bildireyim yarisa katilmak istiyorum ama adim yarisina katilamam
Gecen hafta : 82.5
Bugun : 81.8
-700 gr
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Tebrikler canım
Tebrikler canımGeçen cuma 53.6
Bugün 53.4
Yüzde 0.37
Yüzdem doğru mu hesaplanmış. Unutmuşum hesaplamayı
Aslında daha az gelirdim de wc çıkamadım.
@Cordeliaa E Elif_EylulZipzip-
Eki Görüntüle 2929517
İşte o calisiyoEkmek için bu kadar tatava yapacaklarsa birşey alıp verme o zaman bundan sonra.
Ben olsam hazırlamam 46 yaşındaki görümcem hazirlasinama benimki 28 yaşında
Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumletenBoşver canım ya sorun varsa da kendileri gelsin sorunumuz var desin kaldırma bı taraflarını altı üstü bir ekmek
Tebrikler canımGecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08
Yarismaya katılıyorum
Zipzip- @Noisy Girl E Elif_Eylul @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2929525
Tebrikler canım
Tebrikler canımEki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2
Fark - 900
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Tebrikler canım
Benim ki çok sever çokta iyi bakar.Ne dediler bunlar Allah ım yakamızdan düşmediler bir türlü
Ben bırakmıyorum. Bir kaç kere bırakmıştım. Kızı hep bırakır giderdi ben bırakayım dedim kızım küçüktü geldiğim de görümcemin oraya götürmüş kızımı . Görümcemin çocukları yatakta uyuyor benimki dehalının üzerinde alev ateş yanıyor. Kaynanada görümcenin bilgisayarında oyun oynuyordu. Nasıl söylendim kızdım kendimden soğudum . Bir daha da bırakmadım ona bırakmam . Geçmişim kötü seninki nasıl bilemem.
İçi sıkılmış olabilir patlak verme benceMisafirler gitti şimdide kayınvalidemle oturduk elma yiyoruz elma soyup veriyo banasabah soyeldim ya kızına anlatmıştır benim şüphe ettiğimi iyi olmaya calisiyo normalde iyiyiz ama bazen fenaligi tutuyo
Bende tostumu yedim bekliyorumPogacami yedim , kaptanimin beni secmesini bekliyorum
Hadi gözün aydinMisafirler gitti şimdide kayınvalidemle oturduk elma yiyoruz elma soyup veriyo banasabah soyeldim ya kızına anlatmıştır benim şüphe ettiğimi iyi olmaya calisiyo normalde iyiyiz ama bazen fenaligi tutuyo
Hosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisin ilk sayfayida okursan sevinirimMerhabalar bende katılabilir miyim aranıza acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?