Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abooo yanlis yeremi geldim kudurdunuzmu beyavvv browniler tatlılar havada uçusuyor. NERDE BU MİLLET NERDE BU KAPTANLAR . Akşama bir islak kekmi patlatsam kocişimle askimiz depreşsin. (Islak keki görünce adam romantikleşiyor)

Sağol canim

Selam kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.3
Bugun 65.1
Eki Görüntüle 2929508
Tebrikler canım
Bende kilo bildireyim yarisa katilmak istiyorum ama adim yarisina katilamam
Gecen hafta : 82.5
Bugun : 81.8
-700 gr
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Tebrikler canım
72.6
71.1
-1.5
2.06
E Elif_Eylul Zipzip- @Cordeliaa @madamhd
Bu hafta elimden geleni yaptım canım.
Tebrikler canım
Tebrikler canım

Boşver canım ya sorun varsa da kendileri gelsin sorunumuz var desin kaldırma bı taraflarını altı üstü bir ekmek
Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten

Gecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08

Yarismaya katılıyorum
Zipzip- @Noisy Girl E Elif_Eylul @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2929525
Tebrikler canım
Geçen cuma 58.9
Bugün 58.0
Fark -900Eki Görüntüle 2929547
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Tebrikler canım
Gecen cuma 62,7
Pazartesi 63,2ydim
Simdi 62,1 Zipzip-
Tebrikler canım

Benim ki çok sever çokta iyi bakar.

Misafirler gitti şimdide kayınvalidemle oturduk elma yiyoruz elma soyup veriyo bana sabah soyeldim ya kızına anlatmıştır benim şüphe ettiğimi iyi olmaya calisiyo normalde iyiyiz ama bazen fenaligi tutuyo
İçi sıkılmış olabilir patlak verme bence
Keyfine bak en iyisi

Misafirler gitti şimdide kayınvalidemle oturduk elma yiyoruz elma soyup veriyo bana sabah soyeldim ya kızına anlatmıştır benim şüphe ettiğimi iyi olmaya calisiyo normalde iyiyiz ama bazen fenaligi tutuyo
Hadi gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…