5000 adım cezası gelir mi bilememBende tostumu yedim bekliyorum
Benim kv ve görümcelerimin arkamdan konuştuklarını ve kv nin bana gerizekalı dediğini kulaklarımla duyduktan sonra artık hiç bir şeye şaşırmıyorumKendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Tabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesefHosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisin ilk sayfayida okursan sevinirim
Memnun oldum seyda hosgeldin aramiza hedefine ulasip bebegine kavusman dilegiyleTabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim
Amin inşallah çok teşekkür ederim konu nasıl ilerliyor bilgi alabilirmiyim acabaMemnun oldum seyda hosgeldin aramiza hedefine ulasip bebegine kavusman dilegiyle
Hosgeldin seydacimTabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef
Yarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icindeAmin inşallah çok teşekkür ederim konu nasıl ilerliyor bilgi alabilirmiyim acaba
Teşekkürler canım benimOley beeeetebrik ederim kaptancigim Gurbettt42 harika kaptanlık yaptın pazartesi Elhan ablayi almak çok iyi hamileydi helal sana
Teşekkürler ablacımHer şey için yaşattığın tüm heyecanlar adına çok teşekkür ederim bitanemEmeğine sağlık.
Aynen ablacımben de aynıyım bir kere yalanı anlayayım soğuyorum o insandan güvenim gidiyor
Teşekkürler canımTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Abooo yanlis yeremi geldim kudurdunuzmu beyavvv browniler tatlılar havada uçusuyor. NERDE BU MİLLET NERDE BU KAPTANLAR. Akşama bir islak kekmi patlatsam kocişimle askimiz depreşsin. (Islak keki görünce adam romantikleşiyor)
Ne kusuru canım biz bir aileyizKendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Hoşgeldin canımMerhabalar bende katılabilir miyim aranıza acaba?
Abla yetismelisinAksam 8 e insallah yetisebilirim
Sensin muhteşemKaptan dediğin böyle olur. Muhteşemmm.
Neden artı geldin ki? Olsun vazgeçmek yasak.
Gayet güzel Tebrikler. Harikaa.
Olsun muhteşem. daha ne olsun.
Harikaaa.
Muhteşem.
Günaydın tatlım.
Kilosunu korur 200 gram da verirmiiş. Maşallah canım.
Ben kilomu paylaşsam şok olursunuz.
Çok sağol ablamEllerine saglik cnm
Emek verip tabanlari yaglayan herkesi tebrik ederim
Mavişler harikasinizzz
Cok güzel eksi tebrikler r cnm
Cok güzel eksi tebrikler cnm
Cok guzel eksi tebrikler zeynepcimtakimlara girmicekmisin
Onceki kilon aklimda degil heralde eksiymişsin, tebrikler cnm
Sana bunu soyleyen gerçekten cok cahilmiş cnm :))) daha yag nedir kas nedir bilmiyormuş
Cok guzel eksi tebrikler cnm
Harikasin elifcim
Tuuu tuuu masallahhhhhh, muhtesemmmmm tatlicimmm
Koruma icin fazla bi arti degil cnm
Dikkat etmedinmi tatlim
Gayet güzel eksi niye begenmedinki cnm
Pazartesi zaten güzel eksin vardi onu korumuş olmanda güzel cnm
Cok güzel eksi tebrikler cnm
Cok güzel başlangıç cnm devami gelsin insallah
Allah ıslah etsin insan 7 kat yabancının çocuğu olsa kıyamaz yerde yatırmaya çok üzüldüm gerçekten sen de bu sebeple görmüşsün nasıl karakterleri olduğunuNe dediler bunlar Allah ım yakamızdan düşmediler bir türlü
Ben bırakmıyorum. Bir kaç kere bırakmıştım. Kızı hep bırakır giderdi ben bırakayım dedim kızım küçüktü geldiğim de görümcemin oraya götürmüş kızımı . Görümcemin çocukları yatakta uyuyor benimki dehalının üzerinde alev ateş yanıyor. Kaynanada görümcenin bilgisayarında oyun oynuyordu. Nasıl söylendim kızdım kendimden soğudum . Bir daha da bırakmadım ona bırakmam . Geçmişim kötü seninki nasıl bilemem.
BekliyorumBelki bende gaza gelir başlarım arkanızdan
Hosbulduk
Hoşgeldiniz canlarımhoş buldum kaptanim
Bekle bacım bekle 3 vakte kadar gelicem inşallahBekliyorum
Evet canım haftalık listem değişiyorHosgeldin seydacim
Zühal bende
Listeni diyetisyenmi verdi
Gelmezsin dimiBekle bacım bekle 3 vakte kadar gelicem inşallah
Evimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüzYarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icinde
Cnm normalde paylasirdim da bi önceki haftami kilomu cok gec kaliyordum. Ise giderken cikmdan önce paylasip ciktim. Gecen haftaki kilomu ben bile tam hatirlayamadim. Gramlarimi unuttumAy ben bunu alıntılamışdımmcevap yazmak için unutmuşum
Aramıza hoşgeldinn
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Paylaşırken geçen haftayıda yazarsan beni için iyi olur benim aklımda kalmıyor pek kim kaç kilo
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Maşallah abla tebriklerr
Maşallah
Evet . Bende pek uğrayamıyorum galiba sende
Bu ilk tartımı yoksa geçen hafta tartılmışmıydın.
Kitabi çok merak ettimBi kahve?
Bir gece ansızın gelebilirimGelmezsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?