Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Benim kv ve görümcelerimin arkamdan konuştuklarını ve kv nin bana gerizekalı dediğini kulaklarımla duyduktan sonra artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bence boşver canını sıktığına bile degmez

Hosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisin ilk sayfayida okursan sevinirim
Tabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef

Memnun oldum seyda hosgeldin aramiza hedefine ulasip bebegine kavusman dilegiyle

Hosgeldin seydacim
Zühal bende

Listeni diyetisyenmi verdi

Amin inşallah çok teşekkür ederim konu nasıl ilerliyor bilgi alabilirmiyim acaba
Yarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icinde

Oley beeee tebrik ederim kaptancigim Gurbettt42 harika kaptanlık yaptın pazartesi Elhan ablayi almak çok iyi hamileydi helal sana
Teşekkürler canım benim sizde muhteşem yarıştınız
Her şey için yaşattığın tüm heyecanlar adına çok teşekkür ederim bitanem Emeğine sağlık.
Teşekkürler ablacım sizlerde harikaydınız
ben de aynıyım bir kere yalanı anlayayım soğuyorum o insandan güvenim gidiyor
Aynen ablacım
Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım
Teşekkürler canım

Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Ne kusuru canım biz bir aileyiz
Merhabalar bende katılabilir miyim aranıza acaba?
Hoşgeldin canım
Aksam 8 e insallah yetisebilirim
Abla yetismelisin

Sensin muhteşem
Çok sağol ablam
Allah ıslah etsin insan 7 kat yabancının çocuğu olsa kıyamaz yerde yatırmaya çok üzüldüm gerçekten sen de bu sebeple görmüşsün nasıl karakterleri olduğunu
Belki bende gaza gelir başlarım arkanızdan
Bekliyorum

hoş buldum kaptanim
Hoşgeldiniz canlarım

Yarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icinde
Evimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüz

Cnm normalde paylasirdim da bi önceki haftami kilomu cok gec kaliyordum. Ise giderken cikmdan önce paylasip ciktim. Gecen haftaki kilomu ben bile tam hatirlayamadim. Gramlarimi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…