Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüz
Tamam canim o tarti fotosunu artik kabul ederiz Zipzip- kaptanda gelsin oda söyler

Benimkide canı sıkıldıkça irmik helvasi isterdi

Tamam canim o tarti fotosunu artik kabul ederiz Zipzip- kaptanda gelsin oda söyler
Ben evden çok çıkmıyorum evde egzersiz programı kullanıyorum günde 3 kesçz sabah öğle akşam yada sabah akşam gibi ama şimdi en başta bulunan listeye mi uymam gerek ya çok soru soruyorum kusura bakmayın şu 1 ayda benim kilo vermem çok önemli yoksa raporum yanacak

Hoşgeldiniz kızlar

Yok canim sen kendi listeni uygula orda sadece yaptigin sporlara göre puan yazıyor

Artı mı

Hosgeldiniz

Kardesime mesaj attim tamam cocuklarin kaydini sildirelim dedi
Onlarda yuzme icin sira bekliyor sirasi geldimi cagiracaklar yuzmeye
Yine beraber gideriz
Simdilik cocuklar icin 1 aktivite yeter canim
Cok yorulmasini istemiyorum dersleride zor zaten
doğru karar vermişsiniz bence gülüm

Cok tesekkur ederim bacimn
Haftaya bu kadar veremem :)

Kuzum işlere biraz mola ver, zorlama kendini

Teşekkür ederim cnm
Keşke sende devam etseydin

Hosgeldin ececim

Sagolasin tatli mn
Canım devam etseydim de bu hafta vücudum direnirdi. Çünkü onu iyi tanıyorum iki hafta üst üste verdi zor yani...Dua edeceğim sizler için...butun herkesin azmi bol olsun.

Cok tesekkur ederim bacimn
Haftaya bu kadar veremem :)

Kuzum işlere biraz mola ver, zorlama kendini

Teşekkür ederim cnm
Keşke sende devam etseydin

Hosgeldin ececim

Sagolasin tatli mn
her hafta eksi rakam olsun da ha bu kadar ha az üstü -altı yeter ki gitsin

nereye mola vereyim olmuyor ki biliyorsun bak daha az önce ellerimi yıkadım dolma köfte(içli köfte dışı etsiz olan) yaptım benimkilere hamuru kaldı onu da küçük yuvarladım buzluğa atıcam günlük işler yapılmazsa da olmuyor benimkiler elini sürmez
önümüzde ki hafta çok güzel geçecek allahın izniyle artık kırmızı takım kaptanısın ben de kırmızıları tutyoruummmm tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…