- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam canim o tarti fotosunu artik kabul ederizEvimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüz
Demekki herkes birbirine muhtaç o zaman kimse laf yapmasınİşte o calisiyo
Kendime bir iki kupa alsam bende çok hoşmuş
Teşekkür ederim canımKendime bir iki kupa alsam bende çok hoşmuş
Benimkide canı sıkıldıkça irmik helvasi isterdiAbooo yanlis yeremi geldim kudurdunuzmu beyavvv browniler tatlılar havada uçusuyor. NERDE BU MİLLET NERDE BU KAPTANLAR. Akşama bir islak kekmi patlatsam kocişimle askimiz depreşsin. (Islak keki görünce adam romantikleşiyor)
Ben evden çok çıkmıyorum evde egzersiz programı kullanıyorum günde 3 kesçz sabah öğle akşam yada sabah akşam gibi ama şimdi en başta bulunan listeye mi uymam gerek ya çok soru soruyorum kusura bakmayın şu 1 ayda benim kilo vermem çok önemli yoksa raporum yanacakTamam canim o tarti fotosunu artik kabul ederizZipzip- kaptanda gelsin oda söyler
43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.
Hoşgeldiniz kızlarTabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef
HoşbuldumHoşgeldiniz kızlar
Getir vallahaBen secersem seni o pogacagi burnundan getiririm
Bir yerimizden ter aka aka cikacak o pogacakar ve tostlar.Bende tostumu yedim bekliyorum
Gelmezsen öperimHazırlanip okula gideyimkızı göndermedim lakin ödevlerini alıp geleyim
Yok canim sen kendi listeni uygula orda sadece yaptigin sporlara göre puan yazıyorBen evden çok çıkmıyorum evde egzersiz programı kullanıyorum günde 3 kesçz sabah öğle akşam yada sabah akşam gibi ama şimdi en başta bulunan listeye mi uymam gerek ya çok soru soruyorum kusura bakmayın şu 1 ayda benim kilo vermem çok önemli yoksa raporum yanacak
Artı mıKaptan dediğin böyle olur. Muhteşemmm.
Neden artı geldin ki? Olsun vazgeçmek yasak.
Gayet güzel Tebrikler. Harikaa.
Olsun muhteşem. daha ne olsun.
Harikaaa.
Muhteşem.
Günaydın tatlım.
Kilosunu korur 200 gram da verirmiiş. Maşallah canım.
Ben kilomu paylaşsam şok olursunuz.
İlla ki çıkacakBir yerimizden ter aka aka cikacak o pogacakar ve tostlar.
43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.
HosgeldinizTabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef
Merhaba hoşbuldumHosgeldiniz
doğru karar vermişsiniz bence gülümKardesime mesaj attim tamam cocuklarin kaydini sildirelim dedi
Onlarda yuzme icin sira bekliyor sirasi geldimi cagiracaklar yuzmeye
Yine beraber gideriz
Simdilik cocuklar icin 1 aktivite yeter canim
Cok yorulmasini istemiyorum dersleride zor zaten
Canım devam etseydim de bu hafta vücudum direnirdi. Çünkü onu iyi tanıyorum iki hafta üst üste verdi zor yani...Dua edeceğim sizler için...Cok tesekkur ederim bacimn
Haftaya bu kadar veremem :)
Kuzum işlere biraz mola ver, zorlama kendini
Teşekkür ederim cnm
Keşke sende devam etseydin
Hosgeldin ececim
Sagolasin tatli mn
her hafta eksi rakam olsun da ha bu kadar ha az üstü -altı yeter ki gitsinCok tesekkur ederim bacimn
Haftaya bu kadar veremem :)
Kuzum işlere biraz mola ver, zorlama kendini
Teşekkür ederim cnm
Keşke sende devam etseydin
Hosgeldin ececim
Sagolasin tatli mn
Aşkım geçen hafta balık işi noldu? Mesajları kaçırmış olabilirim..Bugün akşam yemekleri eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?