Nick ve tarih eklersen olur böyle imkanın olur mu resim çekerken. ???Evimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüz
Nick ne demek ? Her cuma tartıya çıktığımda muhakkak atarım resim tarihte yazarım tabi bugün gittim ve sabit kalmışım keşke sabah keşfetme şansim olsaydı sizi haftaya cuma atmaya başladım resim olur mu birde nasıl resim atabilirim burayaNick ve tarih eklersen olur böyle imkanın olur mu resim çekerken. ???
Bu arada hoşgeldin.
Kullanıcı adın canımNick ne demek ? Her cuma tartıya çıktığımda muhakkak atarım resim tarihte yazarım tabi bugün gittim ve sabit kalmışım keşke sabah keşfetme şansim olsaydı sizi haftaya cuma atmaya başladım resim olur mu birde nasıl resim atabilirim buraya
Bilgi için teşekkür ederimKullanıcı adın canımkağıda o günün tarihi ve Byrmsyda1 yazman yeterli
Rica ederimBilgi için teşekkür ederim
Ben daha 4538 deyim bugün kızımın öğretmeni rahatsız olduğu için okula gidemedik oraya gidip gelirken baya yürüyordumEki Görüntüle 2929789
Karşıda uykusuz olsa bu azimden vaxgeçmeyen bir migi var
Evet migi zayıflayacak!
Hep devam etsin bu azim tam gaz hedefeEki Görüntüle 2929789
Karşıda uykusuz olsa bu azimden vaxgeçmeyen bir migi var
Evet migi zayıflayacak!
Bizde bugun yurumedik. Dinlenmiş oldukBen daha 4538 deyim bugün kızımın öğretmeni rahatsız olduğu için okula gidemedik oraya gidip gelirken baya yürüyordumazmin daim olsun kuzum
Öğlenleri yürüyordumBen daha 4538 deyim bugün kızımın öğretmeni rahatsız olduğu için okula gidemedik oraya gidip gelirken baya yürüyordumazmin daim olsun kuzum
Böyle devam et hiç birseyin konsantrasyonunu bozmasına izin vermeSagolasin insallah böyle devam ederse Temmuz da hedefime ulasacagim.
İnşallah kuzumHep devam etsin bu azim tam gaz hedefe
Kendine illa şu tarih deme ama hedef belirlemek cok guzel. Açıkçası ben belirledigim hic bir tarihte o hedefi tutturamadim ama yine de yol almak cok guzelSagolasin insallah böyle devam ederse Temmuz da hedefime ulasacagim.
Hoş geldin eceboce43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.
İki üç ay duruyum sonra tekrar zayıflamak için uğraşırım diye planlıyorum CnmTebrikler canim
Sagol canim inşallah sende hedefine ulaşırsın
Wavv 68 lere gelmişsin 3 kilo daha versen 65 te korumaya gecsen iyi olur aslinda tebrikler canim
Bende 10 bin bitirecegim yeterBizde bugun yurumedik. Dinlenmiş olduk
Evet canım aldım maalesef çok üzgünüm gevşeklik yaptım 40 binli adımlarım yalan olduÖğlenleri yürüyordum
İş arkadaşlarda sasirdi sen vericen kiloları diyor bende ses etmeden gülümseyip geçiyorum ama bu sefer artık olacak
! Sende verdiydin bi ara 58 e düşmüşün ne ara aldın ki30-40 bin adımları unutmadım senin o azimleri çok seviyorum yine yaparsın
Aynen canım arada dinlenmek iyi gelir vücudaBizde bugun yurumedik. Dinlenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?