Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nick ve tarih eklersen olur böyle imkanın olur mu resim çekerken. ???

Bu arada hoşgeldin.
Nick ne demek ? Her cuma tartıya çıktığımda muhakkak atarım resim tarihte yazarım tabi bugün gittim ve sabit kalmışım keşke sabah keşfetme şansim olsaydı sizi haftaya cuma atmaya başladım resim olur mu birde nasıl resim atabilirim buraya

Kullanıcı adın canım kağıda o günün tarihi ve Byrmsyda1 yazman yeterli

Ben daha 4538 deyim bugün kızımın öğretmeni rahatsız olduğu için okula gidemedik oraya gidip gelirken baya yürüyordum azmin daim olsun kuzum
Öğlenleri yürüyordum
İş arkadaşlarda sasirdi sen vericen kiloları diyor bende ses etmeden gülümseyip geçiyorum ama bu sefer artık olacak
! Sende verdiydin bi ara 58 e düşmüşün ne ara aldın ki 30-40 bin adımları unutmadım senin o azimleri çok seviyorum yine yaparsın

Hoş geldin eceboce İnsallah istediğin kiloya tekrar inersin. Başarılar diliyorum.

Tebrikler canim

Sagol canim inşallah sende hedefine ulaşırsın

Wavv 68 lere gelmişsin 3 kilo daha versen 65 te korumaya gecsen iyi olur aslinda tebrikler canim
İki üç ay duruyum sonra tekrar zayıflamak için uğraşırım diye planlıyorum Cnm

Evet canım aldım maalesef çok üzgünüm gevşeklik yaptım 40 binli adımlarım yalan oldu insan istese herşeyi yapıyor bunun en canlı kanıtı 33 kilo veren @Cordeliaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…