• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cemreler de düştü mü tamamdır kim korkar hain kıştan :21:Canim sağlıklı güzel haberlerini alalım ben buranın enerjisini gönderirim yüreğine. :KK60:
Çok sağol hocam ne güzel yürekten olan dileklerin beni çok mutlu ediyor,güzel çıkar sonuçlar kesin eminim bundan :KK60:

Sayfaya ben eklemiştim,3'ü yapıp bıraktım sonra şimdi kardio ve zumba yapıyorum.
Ekleyim sayfaya hemen,her birini 1 hafta deneyip diğerine geçtim.

1 mil

2 mil

3 mil

Ben de rastgele bisey açtım 500 kalori yaktiran yarıya kadar yaptım çok yoruldum bunlar biraz daha hafif gidiyor benim bulduğum çok yorucuydu

Elhan kedi gibi her zaman bir şekilde dört ayak üstüne düşüyor. :süslü:gel beraber yaşayak bu güzelliği diiicem ama sen o totişi kaldırmaya üsenirsin. :confused:
Abla keşke üşengeç olsam.pek tez canliyimdir o yüzden hep bir sakatlık oluyor🥴tabi rabbim beterinden korusun 🥰

Bahar kendini ufaktan hissettiriyor bitanem.:rolleyes:
Şimdi düşünüyorum çıkıp deniz kenarında yürüsem mi yoksa evde taytimi giyip egzersiz mi yapsam ikisi de ağır basıyor :confused:İçimdeki Hüsniye abla da kalk kalk camları aç temizlik yap diyor. Ahh ah şaştım kaldım . :KK14:
O zaman kolay gelsin diyeyim :-)

Çok sağol hocam ne güzel yürekten olan dileklerin beni çok mutlu ediyor,güzel çıkar sonuçlar kesin eminim bundan :KK60:
Hayata olumlu baktıktan sonra her şeyin çözümü vardır. Biz dertlere tebessüm edebilen güçlü yürekleriz :KK76::KK76:Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :rolleyes:

Dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00 sarımsaklı prynirli omlet
2 dilim kepekli ekmek
4 mini dilim sucuk
2 salatalık
Ara: cappicino
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak körili tavuk kavurmasi
Bi dilim ekmek
Salata
Adım :
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• 5913C5E0-C992-4294-ACCD-375032235712.webp
    5913C5E0-C992-4294-ACCD-375032235712.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 21
Ben de rastgele bisey açtım 500 kalori yaktiran yarıya kadar yaptım çok yoruldum bunlar biraz daha hafif gidiyor benim bulduğum çok yorucuydu
Onlara baktım deneyim dedim ama çok zorladı daha profesyonel onlar,biraz vücut alışıp onlar denenir ama zorluyor sakata gelmemek lazım dikkatli ol derim.
Bu lesliedaha iyi ilk başlangıç için.
Hayata olumlu baktıktan sonra her şeyin çözümü vardır. Biz dertlere tebessüm edebilen güçlü yürekleriz :KK76::KK76:Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :rolleyes:
Aynen hocam dertsiz derman olmayalımda gerisi zaten hallolur,güçlü kadınlarız sonuçta :KK60:

Dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00 sarımsaklı prynirli omlet
2 dilim kepekli ekmek
4 mini dilim sucuk
2 salatalık
Ara: cappicino
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak körili tavuk kavurmasi
Bi dilim ekmek
Salata