- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
Sagol canimAfiyet olsun canim. Gayet guzel olmushimm bezelye bayadir yapmadim da yenedjm de.
![]()
Bende bugun aldim, cok guzel cikti
Bende bayadir yapmiyodum
Ya dondurulmus yada konserve yapiyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimAfiyet olsun canim. Gayet guzel olmushimm bezelye bayadir yapmadim da yenedjm de.
![]()
Ay ortagimi etiketlemedim
Geçmiş olsun, yorma kendini zorlama![]()
geçmiş olsun canım.
Sagol canim
Gecmis olsun ablacim
Sopamla geldim cok iyi gidiyordun canim ne oldu dun kaçamaklar bitmisti
17.50 -18.30 arasında değişiyor canim
Babam tekrar acikip 9 da tekrar yiyor![]()
Teşekkür ederim kızlar.Senin varlığın yeter güzellik. İltifat değil müthiş pozitif bir enerjin var taa ordan buraya geliyor şu an sen benim takımından gitme diye çocuklarımla remix müzik açtık kopuyoruz![]()
Canim cok az yiyorsun nasil dayaniyorsun? Aman iyi az ye gerci biz 1.olalim12 şubat menüm
Kahvaltı:10.30
1dilim ekmek
Kk beyaz peynir
4 zeytin
2köy biberi
Aksam:16.00
4yk karnabahar yemeği
Sarımsaklı yoğurtlu kıvırcık salatası
1dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor:3mil leslie(45 dk)+atılan iki spor videosunu da yaptım+11140adımEki Görüntüle 3005322
Zipzip-
Cordelia
Beth18
Afiyet olsun canim da 8 bardak cayi nasil ictinSpor
20 dk haftanın videosu-
30 dk kardio
23 dk kol, sırt, karın , kalça
30 dk oğlanla dans koşturmaca
Menüm:
Kahvaltı
9:30
Çeyrek tost ( 2 dilim tost ekmeğinden)
Portakal
1 kupa yeşil çay
15.:00 haşlanmış et yumruk kadar
16.30 karişik kuru pasta (3 adet) ve ince dilim yaş pasta doğum günü kutlaması
18.00 ezogelin çorba az biraz bamya çorbası Toplam da 1 kase
1 dilim ekmek
Gün boyu 8 bardak çay
2 litre su
Adım :10658
Tamam canim bu hafta insallah guzel motive olalim herkesi yenelimAfiyet olsun canım
Tabiki de benim mis kokulu kekim.![]()
Eline saglik canimCordelia
️ @s i d e l y a
Elhan
️
pastelfit
sara_28
️
Lavinia_98
ugurbocuuu
️ @Nefesimmmsin
Beth18
️
Kinoalihatun
sandriyon
️
eceboce
Ortaklarımız bu kadar baska ortak olmak isteyen varsa ekleme yapabiliriz![]()
2 videodan 20 dk olanı yaptim ama 1. Videoyu kaydetmemişim banada atar mısınız12 şubat menüm
Kahvaltı:10.30
1dilim ekmek
Kk beyaz peynir
4 zeytin
2köy biberi
Aksam:16.00
4yk karnabahar yemeği
Sarımsaklı yoğurtlu kıvırcık salatası
1dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor:3mil leslie(45 dk)+atılan iki spor videosunu da yaptım+11140adımEki Görüntüle 3005322
Zipzip-
Cordelia
Beth18
Dünkü sayı kalmış. Gün boyu toplam çay sayısı . Sabah 3 bardak içtim. Dün içtiğim sayı ile karışmışAfiyet olsun canim da 8 bardak cayi nasil ictin![]()
Masallah yaDünkü sayı kalmış. Gün boyu toplam çay sayısı . Sabah 3 bardak içtim. Dün içtiğim sayı ile karışmışşimdi de 3 bardak ancak içebilirim
Valla çayı ben de çok içerim hele kahvaltıda bir demlik bitiririm. Sonra da demirim neden düşük diye üzülürümAfiyet olsun canim da 8 bardak cayi nasil ictin![]()
Spor cok güzel canım afiyet olsun.kurupasta ve doğumgünü pastası ikisi birden olmasaymış keske.Spor
20 dk haftanın videosu-
30 dk kardio
23 dk kol, sırt, karın , kalça
30 dk oğlanla dans koşturmaca
Menüm:
Kahvaltı
9:30
Çeyrek tost ( 2 dilim tost ekmeğinden)
Portakal
1 kupa yeşil çay
15.:00 haşlanmış et yumruk kadar
16.30 karişik kuru pasta (3 adet) ve ince dilim yaş pasta doğum günü kutlaması
18.00 ezogelin çorba az biraz bamya çorbası Toplam da 1 kase
1 dilim ekmek
Gün boyu 8 bardak çay
2 litre su
Adım :10658
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kızlar.
Gündüz gayet iyiydim güneş batinca üşütme belirtileri tekrar başladı. Dinlendim daha iyiyim.
dolunaydagel tatlım keyifsizligin bir an önce seni terk eder inşallah.
Zaman kısa, kendimizi sevmek için geç kalmayalım. En güzel terapi ......saliver gitsin.
![]()
Aynen mis kokulu kekim birinci olalım✌Canim cok az yiyorsun nasil dayaniyorsun? Aman iyi az ye gerci biz 1.olalim
Bide bu hafta kac kilo verdin ben kacirdim?
Ben bu hafta senden umutluyum.bugün vücudunu şaşırttın yarından itibaren toplarsan süper olur2 videodan 20 dk olanı yaptim ama 1. Videoyu kaydetmemişim banada atar mısınız
Bu arada benim bir ortağım yok...
Spor da eks. Puan lazandırırım ama kilo olarak çok veremeye bilirim çünkü durgun bir süreçdeyim.
Teşekkür ederim bitanemSpor cok güzel canım afiyet olsun.kurupasta ve doğumgünü pastası ikisi birden olmasaymış keske.
Geçmiş olsun canım
Aynen mis kokulu kekim birinci olalım✌
Ben bu hafta senden umutluyum.bugün vücudunu şaşırttın yarından itibaren toplarsan süper olur![]()
Bizde de eşim cok içer.yemek biter bitmez cay bardağı elinde olacak illaki.demir mi dayanırValla çayı ben de çok içerim hele kahvaltıda bir demlik bitiririm. Sonra da demirim neden düşük diye üzülürüm![]()
Ben dogumdan beri sogudugu icin caydan sogudumValla çayı ben de çok içerim hele kahvaltıda bir demlik bitiririm. Sonra da demirim neden düşük diye üzülürüm![]()
Yok bira diri kalmıştıGeçmiş olsun canım bulgur midene dokunurmu normaldede
Biliyorum abla.sen yap demedin zaten ben o anda yeter ki geçsin diye yaptım sen içini ferah tutAma ben doktor yaptırıyor demiştim.![]()