Yaaaa beni bugün çok çok mutlu ettiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa beni bugün çok çok mutlu ettiniz
Biz de varız hehehe
Afiyet olsun canimKızlar nasılsınız. Ben bu ara hiç aktif olamıyorum. Bahar temizliğine başladım. Ama şu menü konusunda kendimi düzene sokmam lazım farkındayım. Bundan sonra her akşam yazacağım söz
2 günlük menümü yazayım
Pazar
13:30
1 dilim tb ekmeği, omlet, 4 Zeytin, domates, mandalina
18:30
1 kase mercimek çorbası, peynirli salata
2 Lt su
Pazartesi
11:00
2 dilim tb ekmeği, omlet, domates, 3 zeytin, biraz çeçil peyniri
18:00
1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, turşu
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3021683
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra @L u c i a
Başka ilçede kirada evimiz var ama kp uzerine. Eşim pek cesaret edemiyor. Ancak bende calisirsam belki cesaret ederBence ev alabiliyorsuan al
Arabadan da zarar etmezsin ama masrafı çok park sıkıntısı benzini hep sıkıntı bunlar
Valla arabada lazim oluyor ama mazotu gorunce, masrafini görünce zaten vazgeciyoruz. Kp parayi verince birşeye girmemiz lazim eşim olmayacak yatirimlar yapiyor çünkü hiç anlamiyorArabadan uzak dur mazot olmuş 21 TL o kadar soğudum ki arabadanev fiyatları şuan uygun aslında tanıdık muthaitler satamıyoruz çünkü insanlar geleceğini garanti edememekten almıyor diyor. Eviniz yoksa kiradansa borç ödemek mantıklı ama değilse bir araştırma yapın çabuk kiralanacak biryerden yatırım amaçlı alıp kirasiyla kredinin bir kısmını ödersiniz
Ben de seni bu takımdaki herkesi çok seviyorum.Yaaaa beni bugün çok çok mutlu ettiniziyi ki varsın cordişyam seni çok seviyorum
![]()
Hayirlisi olsun canim. Yüsra yi 14 haftalıkken öğrendim eslemi 19 haftalikkenSorma haftaya bir daha gidicem bakalım o gün gosterecekmi
Olamadı henüz canım net birşey demedi doktor haftaya randevu Alicam tekrar
16 haftalık canım genelde 14 haftadan sonra görebiliyor doktorlar
Ben yoktum geçmişe de bakamadim beni cekistirseydinizb
Ben hiç bakamıyorum geçmişe ders çalışıyoruz arada ortadan dalıyorum.Ben yoktum geçmişe de bakamadim beni cekistirseydinizb![]()
Bizde 2.5 saat uyumuşuz şimdi de oyun oynuyoruz doktorculukBen hiç bakamıyorum geçmişe ders çalışıyoruz arada ortadan dalıyorum.![]()
Ben görene kadar herkes gelmiş canım
Sorma.Ben görene kadar herkes gelmiş canım![]()
Tam size uygun oyun şuan.Bizde 2.5 saat uyumuşuz şimdi de oyun oynuyoruz doktorculuk![]()
Erken başlamışsın. Ben bu ay sonu yapacağım. İyiyiz canım sen nasilsin? Bu arada Afiyet olsun.Kızlar nasılsınız. Ben bu ara hiç aktif olamıyorum. Bahar temizliğine başladım. Ama şu menü konusunda kendimi düzene sokmam lazım farkındayım. Bundan sonra her akşam yazacağım söz
2 günlük menümü yazayım
Pazar
13:30
1 dilim tb ekmeği, omlet, 4 Zeytin, domates, mandalina
18:30
1 kase mercimek çorbası, peynirli salata
2 Lt su
Pazartesi
11:00
2 dilim tb ekmeği, omlet, domates, 3 zeytin, biraz çeçil peyniri
18:00
1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, turşu
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3021683
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra @L u c i a
Şuan stresini atiyor bu şekilde aslinda çünkü neyden etkilenirse onu oynarmis cocuklar. Sabah igne yapacaklar diye tedirgindiTam size uygun oyun şuan.![]()
Şuan temizlik benden en uzak şeyErken başlamışsın. Ben bu ay sonu yapacağım. İyiyiz canım sen nasilsin? Bu arada Afiyet olsun.![]()
Çok iyi olur Ramazan'dan önce yapsak. O haftayı temizlik haftası yapalım.Şuan temizlik benden en uzak şey
Mart sonu havalarda isinirsa regl zamani ramazan temizligi yaparim inşallah