• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

100 gr.lik motive öğleye kadar anca yetti. :KK14::KK14: hem kaptansiz hem motivesizim:işsiz:
Valla yeni kaptan gelene kadar hala kaptanım sensin ben ortada kalmadım😂

senin ama hep öyle oluyor ki bi hafta çok veriyorsun bir hafta sabit bu demek oluyor ki bu hafta vereceksin bak hiç geri aldigin olmadı mesela bu çok önemli bir ileri bir geri olunca kilo verilmiş olmuyor ki ben mesela bu hafta geçen hafta aldığım kiloyu verdim şimdiye kadar ben de ileri geri yapmamıştım ama diyeti bırakınca hemen hucum etti kilolar

Yanı bir hafta 1 kilo alıp ertesi hafta 1.5 verince aslında 1.5 kilo değil 500 gr verilmiş oluyor. Sen hiç artıya geçmediğim için 500 700 azına geliyor

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

9.30: Peynirli dereotlu omlet ve salata
15.00: Sütlü kahve ve elma
19.00: Közde tavuk but, bulgur pilavı, yoğurt ve kadayıf sarma

Su 2 litre
336ECC7D-B696-4BE2-B6E1-81C0CF537029.webp

Maviokur Maviokur taşınma için hazırlıklara başladınız mı canım
Hiçbir şey yapamadık canım eşim de ben de çalışıyoruz, bir de burada havalar bozdu maalesef kafamızda birşeyleri yapıyoruz ☺️😅, çoğu şeyi nakliyeciler toparlayacak biraz ondan da rahatım bakalım inşallah yaparız

18 Mart
12.30 Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, nane, kayısı , beş altı badem , bir dilim çavdar ekmeği, bir muz , çay
13.30 Sade Türk kahvesi
18.30 İki buçuk kepçe ezogelin , roka, tere, kuzukulagi salatası
İki buçuk litreden fazla su, detoks suyumu yatana kadar içeceğim daha başlamadım
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit @failimeçhulkaptanim :KK51:
Bugün adım yok ama bu adımları vitrine koymalıyım :süslü::süslü:
Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3029168
:21::21:
Valla şahanesin hayatım🥰
Zipzip- Zipzip- @B O Z A Cordelia Cordelia
Sahur
1 kase ezogelin çorbası
Haşlanmış tavuk
Ayran.
Salatalık
İftar
1 kase ezogelin ( eşim çorba içmeyince böyle günlerce çorba içiyorum 🥴 )
Haşlanmış tavuk
Salata
1 tatlı kaşıgı tahin 1 çay kaşığı pekmez
2 parmak boyutunda galeta ile yedim
Spor mupor yok 😅😅
Oruç tutunca çok tansiyonum düşüyor 😓
Allah kabul etsin canım 🙏
Hiçbir şey yapamadık canım eşim de ben de çalışıyoruz, bir de burada havalar bozdu maalesef kafamızda birşeyleri yapıyoruz ☺️😅, çoğu şeyi nakliyeciler toparlayacak biraz ondan da rahatım bakalım inşallah yaparız
Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin🙏

18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah 🤲☺️
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar

Eklentiler

• IMG_20220318_013657.webp
    IMG_20220318_013657.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20220318_193643.webp
    IMG_20220318_193643.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 44
Valla şahanesin hayatım🥰

Allah kabul etsin canım 🙏

Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin🙏
Oruçtan mi nedir evi unuttum bile canım inanirmisin baza altına giricem edicem yoksa 😅

Back
X