Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
IMG_20220407_194906.webp

Zipzip- Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım😘

5 dk oldu geleli nasılsın👻 aynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var 🥺
Çok kafana takma canım, dr erkan topuz herkeste hasar bırakmaz, ağır geçirirsen hasar bırakabilir dedi.
Herkeste farklı yerlere sıkıntı veriyor.
Mesela ben üşürsem öksürük artıyor, üşümezsem yok denecek kadar az

Merhaba canım. Yaa hala bulantım var yatmaya çalıştım ama öğlen çocuklar aradı anne bizi al hastayız diye. Cümbür cemaat ne iyiyiz ne kötüyüz🤦‍♀️Koltukta içim geçmiş, menümü yazmaya geldim, yatağıma geçicem
Allah şifa versin canım
Önümüzdeki günler kına detoksunun en iyi günleri
Bende unutmazsam yarın ayaklarıma kına yakacağım

Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.:dua:
Allah şifa versin canım

gewezebidik gewezebidik sandriyon sandriyon
Çok kafana takma canım, dr erkan topuz herkeste hasar bırakmaz, ağır geçirirsen hasar bırakabilir dedi.
Herkeste farklı yerlere sıkıntı veriyor.
Mesela ben üşürsem öksürük artıyor, üşümezsem yok denecek kadar az
Allah razı olsun kızlar 🙏 inşallah hasar bırakmaz canım..

Back
X