- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Teşekkürler tatlımHosgeldin canım. Çok almamışsın bravo.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler tatlımHosgeldin canım. Çok almamışsın bravo.![]()
Mevlana gibi ne olursan ol yine gelCanım çok kilo almamışsın. Alsan da diyet yapmasında her zaman gel canım.![]()
Günaydın kaptanların kaptanıGünaydın![]()
Bu bakim günlerini kaçırma istersen, bende genelde hep türkiye de düzgün kesim, boya yaptırırım ama özel kesim günlerinde kendim uçlarından alırımBenim alnimin ustu baya açıldı ama genel bir seyrelme var zaten. Bende hep topluyorum o yüzden yaza saçımı kestirip bakima alcam biraz
Evet canım, vaktiyle gözlüğümü takmadığım donemler çok çektim, Türkiye'de gideceğim canımGeçmiş olsun feza abla. Doktora git mutlaka. Eşimde de bu sorun vardı. Yakın zamanda doktora gitti, yakın gözlüğü yazmış doktor. Şimdi kullanıyor,çok rahatladı. Keşke ilerlemeden önce gitseydim diyor. Göz önemli aksatma![]()
Gecmis olsunMerhaba canım. Yaa hala bulantım var yatmaya çalıştım ama öğlen çocuklar aradı anne bizi al hastayız diye. Cümbür cemaat ne iyiyiz ne kötüyüzKoltukta içim geçmiş, menümü yazmaya geldim, yatağıma geçicem
Afiyet olsun canim❤Selam kızlar hayırlı akşamlar.
menülerimi yazayım.
Çarşamba
Sahur
Yarım simit, 1 tavada yumurta
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tavuk pirzola, salata
Ara
1 portakal
2 lt su
Perşembe
Sahur
2 dilim peynir, 3 zeytin,2 ceviz,2 dilim salam
İftar
6 yk erişte, 6 yk taze fasulye, 5 YK yoğurt, salata
Ara
Karışık tost,elma
1,5 lt su
Zipzip- @sara_28
Öyle yapalım canım. Masterfit hep hayatımda olsun ben kendimi hep iyi hissederim.![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacimZipzip-
Cordelia
gezegenfeza
Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta marul
1 kk beyaz peynir 2 zeytin
Öğle 12.45
Tonbalıklı salata
1 wasa
Ara
1 hurma 2 kayısı
Akşam 18.50
1 kase salata
1 kase mercimek yemeği
2 lahana sarması
Su 1,5 lt
Adım 3.355
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Tamam canim ekledim haftaya daha guzel olur insallahGeçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 3043441
Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım
![]()
Tamam ablacim sariya ekledimBen kendimi çok kastım, kasdıkça saçmaladım, bir hafta ara veriyim, belki seviyeye tam odaklanırım.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Tamam canim ekledim haftaya daha guzel olur insallah
Tamam ablacim sariya ekledim![]()
Dikkatimi cektide 1 lt sut icmemissindir değil miTeşekkür ederim![]()
162.000. Mesaj tebrikler tatlım.Ayy canım benimm![]()
Afiyet olsun canimMenü
Sahur
Yarım dilim ekmek ile zeytin peynir bal birer çatal aldım gece yiyemiyorum
Iftar
1.kepçe çorba
Patates oturtma
2 3 kaşık yoğurt
Salata
Az bi ekmek 2 3 lokma
4 tane hurma
Çok fazla su
Cordelia
Olur başlayalım canimyeniden başlayalım mı kaptanım?
Afiyet olsun canim7 Nisan menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta 1 dikim peynir 1 dilim tbe salatalık 1 hurma 1 sb süt 1 litre su
İftar
6-7 yk nohutlu pilav 2 yk et döner 1 sb kola bol Salata 1 litre su Yarım waffle
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza
Aaa şaşırdım hakkinda hayırlısı olsun canimHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Afiyet olsun canim07 Nisan Perşembe
Sabah ada çayı
12.30 elma ve form çayı
16.30 portakal
Dışarı da su içemiyorum İşyerine her geldiğimde kaç bardak sayamadim su 2 litre olmuştur gündüz
Eve geldim kekik çayı
İftarda herkes ile yedim 1 kabak sote, 1 kase tarhana, 2 kaşık pirinç pilavı yanına küçük az sebzeli tavuk, roka
22.30 filtre kahve hindistan cevizi yağı ile
Sahur da oturdum ev halki ile form çayı içtim 1 hurma yedim
Kızlar üst üste gluten aldım ve reglim sökülemedigi için belim çok ağrıyor karnım şiş 4 gün oldu kabizim belki doktora bile gidebilirim eşim bile karnın çok kötü oldu bişey yapmaliyiz oruç da beni çok etkiledi yarın öğlene doğru tartı bilgisini vericem
Cordelia
gezegenfeza
Zipzip-
Benim bu hafta ramazan da iyi olamiyorum ara vericem kızlar odaklamiyorum yasaklara da dikkat etmem lazım takımlarda yokum
Sağlıkla kucağına al canım benim.Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Afiyet olsun canimDün Sahurda ne yedimbi saatimi aldı
2 haşlanmış yumurta
5 parmak piliç köfte
Bi dilim ekmek
Zeytin peynir
Çay
İftar 19:37
2 kase arabaşı çorbasi
Domates sogan salatasi
Azicik pide
4 tulumba tatlısı
Bol su
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza @erenmothers
Adımlar
Günaydın canimO zaman herkese günaayyyydııınnnnn
Bugünkü planım yatmak , evet yatmakbebeğim uyuduğunda ben de uyuyacağım, çok heyecanlıyım acaba ne zaman uyuyacak
öğleden sonra da 9.ay alışı var oraya götüreceğim ,eşimi alıp öyle geçerim sağlık ocağına, yoksa baş edemem bebemle
![]()
Günaydın canim herseye ragmen eksisin tebrik ederimGünaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
@sara_28Zipzip- @She-Raa
Afiyet olsun canim
Gormeden eklemistimMasterfit konusunda da emin değildim ama tam eşik atlamışken mola vermiyim şimdi. Yaz kaptanZipzip-
![]()
Günaydın canimGünaydınlar:) Bu hafta okul tatil olacak spora vereceğim kendimi , deneme surecindeyim ama ben olsam beni bu hafta kaçırmazdim asdfgh :))
Günaydın ablacimGünaydın hanımlar![]()
Bu hafta cok normal abla siz iyi olun kiloda verilir.Geçen Cuma 60,7
Bu Cuma 61,2
Fark +500
Tamam canim ekledimEvet kaptanım masterfit olsun![]()
Gecmis olsun ablacimTürkiyede bir profesör varmış, ona gitmeyi düşünüyorum.
Hem miyop hem hipermetrop lazer yapıyormuş
Bu hafta rahatsizdi biraz ama bizimle canim
Iyi geceler ablacimHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar❤
E banada o zaman Iyi geceler![]()
Kaçırdık yine162.000. Mesaj tebrikler tatlım.![]()
Günaydın kaptanimGünaydın hanımlar. ❤