Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da iki öğün daha iyi geliyor bende de var hipoglisemihipo dan dolayı iki öğün yapamıyorum şimdilik. denedim kötü oluyorum. şimdilik mecburum. bu ayki tahlilim daha iyi çıktı ama dikkat etmem lazım.
Ne faydalı bir alışkanlıkBiricikim ben cuma ve pztsi hariç hiç tartılmıyorum
Evet bitanem minik minik isiriklarla süresini uzatıyorum. İki isiriklik bir canı var yoksagerçekten ya küçücük şey 6,5 TL
Her gün tartilinca 100 gram artı bile görsem moralim bozuluyorNe faydalı bir alışkanlık![]()
Ben de kırıntılarını bile yiyorumEvet bitanem minik minik isiriklarla süresini uzatıyorum. İki isiriklik bir canı var yoksa
Geçmişe bir sünger çekmek ne kadar zorsurekli eski fiyatlar geliyor gözümün önüne.
Cnm pzts salı 13 bin adım oldu resim atıcam yarın akşammaviş takımımve sarı böcüğüm
2 gün var. çok dikkatli olalım menülerimize ve adımlarımıza. cumaya güzel bir eksi görelim
fesang ı yenelim
![]()
pastelfit @dolunaydagel
Amine Busra @DombiliKus @Nau Nau
Hedef60kgolmak
Evet maalesef canım ya o yüzden akşam yemedim :) belki dengelerbayağı çok karbo olmuş canım gerçekten. afiyet olsun.
Kuzum bakım ama benim yakın çevremde giren yok ya 10 yılı doldurmadilae ya da yüksek yapan çok fazla :) telegramdaki gruplara bak derim onlar aşırı aktifValla aşka geldim. Bebeğim arkadaş grubunda soru özet vs paylaşılıyorsa bana da yollar misin??
Ben her gün tartiliyorum bir de her akşam asdfg günde 3 4 kere fln işte ahahahNe faydalı bir alışkanlık![]()
Telegramdaki gruplara nasıl giriliyor kiKuzum bakım ama benim yakın çevremde giren yok ya 10 yılı doldurmadilae ya da yüksek yapan çok fazla :) telegramdaki gruplara bak derim onlar aşırı aktif
Ben MEB'in yayınladığı örnek soruları çözdüm onlar gayet basit okuduğunu anlasan yeter. Ama uygulamalarda vs çıkan sorular çok zor hep bilgiye dayalıKuzum bakım ama benim yakın çevremde giren yok ya 10 yılı doldurmadilae ya da yüksek yapan çok fazla :) telegramdaki gruplara bak derim onlar aşırı aktif
Teşekkür ederim canimOoo sana da kolay gelsin zıpzıpım![]()
Afiyet olsun canimMerhabalar
11 ekim
Kahvaltı küçük kase yulaf lapası
Ara mandalin
Öğlen 1 dilim kek
Ara kahve soda
Akşam 1 küçük kase yoğurtlu çorba
3 litre su
Eki Görüntüle 3144004
10 dk zumba
60 squat
Zipzip-
pastelfit
60kiloyum
Afiyet olsun canim11.10.2022
Adım 8638
1 mil leslie
pastelfit
Zipzip-
fesang
Menü
10:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
4 çeri domates
1 küçük Baş parmağım kadar patatesli börek
Ara 15:00
1 fincan dibekkahvesi
4 incir
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase salata
Ara 20:00 1 tane elma
3 litre su
Iyi aksamlar kaptanimiyi akşamlar kızlar
çok yorgunum ben yaaöğle yemeğimi bile ayarlamadım bugün. simit yedim.
Afiyet olsun kaptanim11 Ekim 2022
sabah 09.10
1 küçük kuru incir, 7 zeytin, 1/2 dukan tost, domates, biber
öğlen 13.30
2 kk peynir, 1 tk muammara, salatalık, 1 simit
ara 16.00
2,5 ceviz, 1 kuru kayısı, 1 hurma
akşam 19.10
1 küçük kuru incir, 7 zeytin, 1 tabak menemen, 1 ceviz, salatalık, 2 dilim ekmek
ara 21.00
3/4 elma
yatana kadar 1,5-2 lt suZipzip-
fesang
Ben bugün artimi attım. Cumaya -1 bekliyorummaviş takımımve sarı böcüğüm
2 gün var. çok dikkatli olalım menülerimize ve adımlarımıza. cumaya güzel bir eksi görelim
fesang ı yenelim
![]()
pastelfit @dolunaydagel
Amine Busra @DombiliKus @Nau Nau
Hedef60kgolmak
Ben de...hele üzerimi degistiriyorsam her fırsattaBen her gün tartiliyorum bir de her akşam asdfg günde 3 4 kere fln işte ahahah
O Allah'ın emri ambalajı şöyle bir ağzıma silkelerimBen de kırıntılarını bile yiyorum![]()