Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki 🙏

Teşekkür ederim canım evet zor 🙏

Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz

3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyor😔Şu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu😂), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+🤔 Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var😡

Teşekkür ederim canım

Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli🥰

Gözün aydın canım 😍 Harikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak😔
Canımcım çok geçmişler olsun,hayırdır ne oldu öyle sizlere..

Önemli bişi yok demi kuzum.
Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor 😊

Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor 😊
Geçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.
Baş sağlığı için gelenler demi.

Geçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.
Baş sağlığı için gelenler demi.
Teşekkur ederim ablacim🥰
bugun acile gittim kbb ye git dediler ablamda kbb dedi haftaya persembe randevu aldim aslinda ama yarin netleşir galiba bu durum
Evet başsağlığı icin gelenler oluyor

Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun zıpzıpım. Ne zaman daralırsan yaz seni seviyoruz💜

Teşekkur ederim ablacim🥰
bugun acile gittim kbb ye git dediler ablamda kbb dedi haftaya persembe randevu aldim aslinda ama yarin netleşir galiba bu durum
Evet başsağlığı icin gelenler oluyor
En sağlıklısı kbb zaten uzmanlık alanları çünkü,ultrason filanda çekilir kesin daha netleşir o zaman.
Güzel haberlerinide alalım da kuzucum.
Yoğunlukta olur şimdi evde kolay gelsin sanada. :KK200:

İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki 🙏

Teşekkür ederim canım evet zor 🙏

Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz

3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyor😔Şu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu😂), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+🤔 Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var😡

Teşekkür ederim canım

Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli🥰

Gözün aydın canım 😍 Harikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak😔
Geçmiş olsun canım. Hasta miydiniz siz de.:KK43: Aynı zaman dilimlerinde ben de uyumuyordum. 🥺

Back
X