Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli bişi yok demi kuzum.Kizlar bende durumlar biraz karışık bir sure burayla ilgilenemeyecegim
Sizler devam etmek isterseniz devam edebilirsiniz
Yine arada gelmeye çalışırım![]()
Canımcım çok geçmişler olsun,hayırdır ne oldu öyle sizlere..İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Teşekkür ederim canım evet zor
Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu
), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+
Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
Teşekkür ederim canım
Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli
Gözün aydın canımHarikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak
![]()
Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyorÖnemli bişi yok demi kuzum.
Geçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor![]()
Teşekkur ederim ablacimGeçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.
Baş sağlığı için gelenler demi.
65.8 olmuşum ben yaYarına bi magnolya yersin hallolur![]()
Canım bir sorun yok inşallahKizlar bende durumlar biraz karışık bir sure burayla ilgilenemeyecegim
Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun zıpzıpım. Ne zaman daralırsan yaz seni seviyoruzBoynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor![]()
En sağlıklısı kbb zaten uzmanlık alanları çünkü,ultrason filanda çekilir kesin daha netleşir o zaman.Teşekkur ederim ablacim
bugun acile gittim kbb ye git dediler ablamda kbb dedi haftaya persembe randevu aldim aslinda ama yarin netleşir galiba bu durum
Evet başsağlığı icin gelenler oluyor
Geçmiş olsun canım. Hasta miydiniz siz de.İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Teşekkür ederim canım evet zor
Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu
), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+
Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
Teşekkür ederim canım
Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli
Gözün aydın canımHarikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak
![]()
Sanırım bitmiştir şimdi. Geçmiş olsun canım.Nöbetçiyim çok çok yoruldum daha iki dersim var![]()
Bitti canım çok şükür. Teşekkür ederim biricikimSanırım bitmiştir şimdi. Geçmiş olsun canım.
Demin bunu yaptım çakma nutella nasıl olacak bakalım biraz kıvamı sulu oluyor dolaptan çıkınca kıvam alıyormuş
Bi sıkıntın yok inşallah canımKizlar bende durumlar biraz karışık bir sure burayla ilgilenemeyecegim
Toparlarsın canım üzülme65.8 olmuşum ben ya
Umarım canım resmen başlangıç kiloma dönmüşümToparlarsın canım üzülme
Üzülmek yok bebişUmarım canım resmen başlangıç kiloma dönmüşüm