Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aç karna ; yeşil smoothie (ıspanak maydanoz salatalık limon)
11.00
Kendim yaptım ekşi mayalı ekmek
1000028628.webp

14.00
tarçın türk.kahve

18.30
2 kepce pazı kavurma
3 dilim tavuk fileto izgara
kefir

Maden suyu
Spor

1.5 litre su

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Menüm kötü ama yazayım evde değildim o yüzden bu menü böyle oldu baştan belirteyim de🤦
Sabah
1 yumurta gömbe bı el büyüklüğünde biraz peynir
Öğlen
Bir kase kısır
Akşam
Nohutlu hamurlu bı yemek (kaynanam gildeydim başka yicek bişey yoktu mecbur yedim)
Bı tabak sqlata

Su 3 lt
Spor yok
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Canım ben kaptanlıktan emekliğe ayrıldım 🤣🤣🤣🤣🤣

Kaçamaklı bir gün oldu
20 mayıs
10 buçuk
Bolca cerk3z peynir, iki dilim ekmek, bir yumurta zeytinyagda, bir lokma kavurma, 3 ceviz, 16 fıstık, 3 yeni dünya
Öğle sonrası komşumda sade kahve
Kek ve poğaça vardı yemedim

Akşam 6 da
2 Yk ciğer kavurma,
Br dilim 3kmek

10 bin adım yürüyüş
Gece 12 de Tarhana firik bir porsiyon 3 ceviz yedim firik dayqnamdim kaçamaklı ve karbli bir gün oldu malasef
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; yeşil smoothie (ıspanak maydanoz salatalık limon)
11.00
Kendim yaptım ekşi mayalı ekmek
Eki Görüntüle 3594309

14.00
tarçın türk.kahve

18.30
2 kepce pazı kavurma
3 dilim tavuk fileto izgara
kefir

Maden suyu
Spor

1.5 litre su

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

sen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldim 😂😂😂😂 ben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim
Günaydınlar ☀️

20 Mayıs
12:00 1 kaşık patates
Yarım Adana şiş
20 tane kadar yaprak sarma

18:00 1 tabak etli kuru fasülye
1 bardak kefir

5000 adım & 1.5 litre su

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsun 😈😈
Günaydın Kızlar, Güzel bir gün olsun :KK36:
Yürüyüş yaparken kirpi gördüm :)) O da beni gördü :)) Bugünün çok güzel geçeceğine yordum 🌸🌿

Eki Görüntüle 3594386
ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş 😂😂

sen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldim 😂😂😂😂 ben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim

ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsun 😈😈

ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş 😂😂
Cok geçmiş olsun kuzum yaadiyet yaparken bile onu düşünerek yapman bile çok güzel ben onuda uğrasamazdım kendime ama yemezdimde 🤣

Tünaydın kızlar. Bugün yine OMAD yapıyorum sanirim 3.veya 4.gün ama düne göre sadece 50gr eksi var sanırım bünye alışıyor sisteme direnç gösteriyor . Pazar gününe kadar yapıp farklı bir sisteme geçerim olmazsa.

afiyet bal olsun kaptanımm :KK68:

geçmiş olsun canım :KK200:

Back
X