- 25 Ağustos 2019
- 62.190
- 119.067
- 698
- 31
Aferimm sanaa25 dk park spor aletlerini eklemeyi unutmuşum ayaklarımın ağrısı beynime vurdu
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferimm sanaa25 dk park spor aletlerini eklemeyi unutmuşum ayaklarımın ağrısı beynime vurdu
Ellssa
Boncuk2307
Jou
O nedir canım?
Kocamda diyetteydi allahtan oyüzden işi kurtardımEvet ya kilo aldırdı bana :)
Canım ben kaptanlıktan emekliğe ayrıldımMenüm kötü ama yazayım evde değildim o yüzden bu menü böyle oldu baştan belirteyim de
Sabah
1 yumurta gömbe bı el büyüklüğünde biraz peynir
Öğlen
Bir kase kısır
Akşam
Nohutlu hamurlu bı yemek (kaynanam gildeydim başka yicek bişey yoktu mecbur yedim)
Bı tabak sqlata
Su 3 lt
Spor yok
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Aç karna ; yeşil smoothie (ıspanak maydanoz salatalık limon)
11.00
Kendim yaptım ekşi mayalı ekmek
Eki Görüntüle 3594309
14.00
tarçın türk.kahve
18.30
2 kepce pazı kavurma
3 dilim tavuk fileto izgara
kefir
Maden suyu
Spor
1.5 litre su
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsunGünaydınlar
20 Mayıs
12:00 1 kaşık patates
Yarım Adana şiş
20 tane kadar yaprak sarma
18:00 1 tabak etli kuru fasülye
1 bardak kefir
5000 adım & 1.5 litre su
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuşGünaydın Kızlar, Güzel bir gün olsun
Yürüyüş yaparken kirpi gördüm :)) O da beni gördü :)) Bugünün çok güzel geçeceğine yordum
Eki Görüntüle 3594386
Aç karna ; yeşil smoothie (ıspanak maydanoz salatalık limon)
11.00
Kendim yaptım ekşi mayalı ekmek
Eki Görüntüle 3594309
14.00
tarçın türk.kahve
18.30
2 kepce pazı kavurma
3 dilim tavuk fileto izgara
kefir
Maden suyu
Spor
1.5 litre su
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
Örnek olsun canım pek doyuruyoHarika bur menü canimm afiyet şifa olsun. Tabakta harika gözüküyor
Cok geçmiş olsun kuzum yaadiyet yaparken bile onu düşünerek yapman bile çok güzel ben onuda uğrasamazdım kendime ama yemezdimdesen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldimben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim
ay sarmaları yeyince az yiyim demişsin gibi bi menü olmuşşş afiyet olsun
ya içim açıldı çokgüzel bi gün olmuş![]()
Örnek olsun canım pek doyuruyo![]()
afiyet bal olsun kaptanımm
geçmiş olsun canımsen evde ekmek yapıyosun da ben de armut toplamıyprum haaa kocamı ameliyata getirdim hastanrye gelirken full diyet menümle geldimben de haftasonu ekşi mayalı ek ek yapmıştım evde onla kahvaltımı yaptım misss sapsağlıklııı
ameliyat derken ufacık operasyon endişelenecek bişi diil ama işte günümüz hastanede geçiyo hazırlıklı geldim