Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kizlar , sıkıcı bir gün . Evdeyim , yorgunluğum, uykusuzluğum çooookkk. Yolculuk hazırlığı yapacağım bugün , ona da hiç enerjim yok valla . Gitmek istemiyor gibiyim ama mecbur :KK4:

Günaydın kızlar bugün çok açım o yüzden akşam için planlama yaptım şimdiden yazmak istedim menüyü bozmamak için

Sabah 3 gün kurusu
1 bardak salatalıklı maydanozlu keten tohumlu shake

13:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
1 kase aşure
1 parça helva
1 küçük salkım üzüm

ara
Chialı puding

Akşam 18:00 en geç planladığım umarım bozmam biraz önce her şeyden yemek istedim 🥹

1 kase patlıcanlı ton balıklı salata
1/2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa tomrs tomrs

Doktordan geldim şimdi, boğazımın her iki tarafında da nodüller varmış. 1 ay sonra tekrar gel bakalım büyüyor mu dedi. Kardiyolojiye de gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu bulamıyorum.
Geçmiş olsun canım tiroidlerde bozukluk oluncada çarpıntı çok oluyor
Su diyeti yapıyorum canm o yüzden sıvı tüketiyorum
Yaaa kaç gün yapacaksın canım

Günaydın kızlar bugün çok açım o yüzden akşam için planlama yaptım şimdiden yazmak istedim menüyü bozmamak için

Sabah 3 gün kurusu

2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
1 kase aşure
1 parça helva
1 küçük salkım üzüm

ara
Chialı puding

Akşam 18:00 en geç planladığım umarım bozmam biraz önce her şeyden yemek istedim 🥹

1/2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt

Afiyet olsun tatlim💙

Sabah 3 gün kurusu

2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
1 kase aşure
1 parça helva
1 küçük salkım üzüm

ara
Chialı puding

1/2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt

Menüme ek
18:20
1 dilim helva
1/2 kâse haşlanmış yumurtalı puding denedim 😅 yarısını yiyebildim yarısı yarına artık çok kötü değil ama o yumurta hissi geliyor ya 😂

Tatlı ihtiyacımı bastırdım günü kapattım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Dünkü ve bugünkülerim şöyle kızlar:

21 temmuz pzts

Sabah 10:00 tam tahıllı yarım dilim ekmek ve biberli peynir, 1 tane haşlanmış yumurta

11:00 kremalı kahve, 2 kuru kayısı

15:00 iki avuç çekirdek ve bir elma

16:30 biraz tavuk döner bir kaşık pilav

+Bir saat salonda Spor

Ve bugün 22 temmuz salı

Sabah 9:45 sahanda yumurta, yarım dilim ekmek, zeytin ezmesi, bir kare bitter +çay

12:20 tam buğday lavasinin yarısına (küçük boy lavasin yarısı bu arada) beyaz peynir koyup airfryer da isıttim.

14:00 bir filtre kahve, badem unlu brownie iki çatal

17:00 buharda pişmiş taze fasulye yanında da yoğurt

+ Yine 1 saat spor yaptım spor salonunda

Canım çok tatlı çekiyor bu kendimi frenlemis halim. Regl oldum o yüzden. 0 şeker beslenmek istiyorum aslında.

Menüme ek
18:20
1 dilim helva
1/2 kâse haşlanmış yumurtalı puding denedim 😅 yarısını yiyebildim yarısı yarına artık çok kötü değil ama o yumurta hissi geliyor ya 😂

Tatlı ihtiyacımı bastırdım günü kapattım
Ona bayılıyorum ben, yumurta puddingine yani. Yalnız biraz ceviz ya da fındık gibi birşey ekliyorum varsa. Bir de şeker yerine hurma atıyorum. Müko oluyor

Ona bayılıyorum ben, yumurta puddingine yani. Yalnız biraz ceviz ya da fındık gibi birşey ekliyorum varsa. Bir de şeker yerine hurma atıyorum. Müko oluyor
Ya ben biraz da protein tozu koydum
Onun tadına alışamadım hala bir garip geliyor
Aslında o kadar kötü olmadı yarınkinin üstüne biraz fındık atayım haklsınzı 😀

Ya ben biraz da protein tozu koydum
Onun tadına alışamadım hala bir garip geliyor
Aslında o kadar kötü olmadı yarınkinin üstüne biraz fındık atayım haklsınzı 😀
Protein tozu arkadaşlarımdan da duyuyorum ama tariflere nasıl katacağımı algilayamadim bu türlü 😂 belki ilerde ben de kullanırım

Back
X