- 4 Şubat 2014
- 4.854
- 17.598
- 408
Allah korusun canım dahiliyeye de git istersen bi, Demir eksikliği de çarpıntı yapiyorSordum bugün de randevusuz bakmıyorlarmış öleceğim çarpıntıdan bakmıyoruz diyecekler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun canım dahiliyeye de git istersen bi, Demir eksikliği de çarpıntı yapiyorSordum bugün de randevusuz bakmıyorlarmış öleceğim çarpıntıdan bakmıyoruz diyecekler![]()
Olsun daha başlangıç. Düzene girer sibelcimBugun çok saçma oldu tam uyamadim aslinda.
Canım çok az olmuş menün.
Su diyeti yapıyorum canm o yüzden sıvı tüketiyorumCanım çok az olmuş menün.
Geçmiş olsun canım tiroidlerde bozukluk oluncada çarpıntı çok oluyorDoktordan geldim şimdi, boğazımın her iki tarafında da nodüller varmış. 1 ay sonra tekrar gel bakalım büyüyor mu dedi. Kardiyolojiye de gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu bulamıyorum.
Yaaa kaç gün yapacaksın canımSu diyeti yapıyorum canm o yüzden sıvı tüketiyorum
Afiyet olsun tatlimGünaydın kızlar bugün çok açım o yüzden akşam için planlama yaptım şimdiden yazmak istedim menüyü bozmamak için
Sabah 3 gün kurusu
1 bardak salatalıklı maydanozlu keten tohumlu shake
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
1 kase aşure
1 parça helva
1 küçük salkım üzüm
ara
Chialı puding
Akşam 18:00 en geç planladığım umarım bozmam biraz önce her şeyden yemek istedim
1 kase patlıcanlı ton balıklı salata
1/2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt
Boncuk2307
Ellssa
tomrs
Menüme ekGünaydın kızlar bugün çok açım o yüzden akşam için planlama yaptım şimdiden yazmak istedim menüyü bozmamak için
Sabah 3 gün kurusu
1 bardak salatalıklı maydanozlu keten tohumlu shake
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
1 kase aşure
1 parça helva
1 küçük salkım üzüm
ara
Chialı puding
Akşam 18:00 en geç planladığım umarım bozmam biraz önce her şeyden yemek istedim
1 kase patlıcanlı ton balıklı salata
1/2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt
Boncuk2307
Ellssa
tomrs
Ona bayılıyorum ben, yumurta puddingine yani. Yalnız biraz ceviz ya da fındık gibi birşey ekliyorum varsa. Bir de şeker yerine hurma atıyorum. Müko oluyorMenüme ek
18:20
1 dilim helva
1/2 kâse haşlanmış yumurtalı puding denedimyarısını yiyebildim yarısı yarına artık çok kötü değil ama o yumurta hissi geliyor ya
Tatlı ihtiyacımı bastırdım günü kapattım
Kolaygelsin. Daha önce denemiş miydin peki?Su diyeti yapıyorum canm o yüzden sıvı tüketiyorum
Ya ben biraz da protein tozu koydumOna bayılıyorum ben, yumurta puddingine yani. Yalnız biraz ceviz ya da fındık gibi birşey ekliyorum varsa. Bir de şeker yerine hurma atıyorum. Müko oluyor
Protein tozu arkadaşlarımdan da duyuyorum ama tariflere nasıl katacağımı algilayamadim bu türlüYa ben biraz da protein tozu koydum
Onun tadına alışamadım hala bir garip geliyor
Aslında o kadar kötü olmadı yarınkinin üstüne biraz fındık atayım haklsınzı![]()
Aslında 5 gün yapacaktım ama dayanamadım bozdum bugünGeçmiş olsun canım tiroidlerde bozukluk oluncada çarpıntı çok oluyor
Yaaa kaç gün yapacaksın canım
3 gün yapmıştım kişti ozmn ama dayanamdim bugün bozdumKolaygelsin. Daha önce denemiş miydin peki?
Bana böyle şeyler çok zor geliyor. Maşallah daha öncr 3gün iyi yapmışsın.Aslında 5 gün yapacaktım ama dayanamadım bozdum bugün![]()