Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayim🤭
Oh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz? 🤭
Bugun zor birgun beni bekliyor.😬Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.🙏
Bu arada FitFiliz FitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar.😂Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.🙈😄

Son düzenleme:
Kizlar tarti fotografimi simdiden paylasiyorum.
Cuma Gunu
IMG_9599.webp

Bugun
IMG_9658.webp

Verilen Kilo 350gr
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa tomrs tomrs

Ben yedigim her seyi tabaklayip, kalori sayiyorum.Ve o tabaklarimin haricinde hicbir sey yemiyorum.Insan farketmeden yedikleri yuzunden kilo aliyor cogu zaman.Kendinize tabak hazirlamanizi, kalori saymanizi tavsiye ederim.
Bu arada haslanmis 1 misir, 100 kalori civaridir.20gr karbonhidrat, 2gr yag, 3gr protein, 3 gr lif icerir.Lifli bir sebze, diyetinizde ara sira tuketebilirsiniz.Vitamin ve mineraller acisindanda zengindir.
Dikkat etmeniz gereken tek sey, nisastali bir sebzedir ve eger zaten gun icinde nisastali cok karbonhidrat tukettiyseniz , o gun yememeye calisin.Eger çok karbonhidrat tuketmediyseniz, rahatlikla yiyebilirsiniz.☺️
Ooo valla cok guzel dikkat ediosunuz keske bende okadar edebilsem bugun kacamak yapmadim ekmekde yemedim

Afiyet olsun canm bende öyleydim bende de üç tane var onlara hazırlıyorum felan elimde olmadan yiyorum derken yavaş yavaş o alışkanlığı kırdım zamanla sade tadımlık alıyorsun bazen yemiyorsun ama alışıyorsun kendine ayrı hazırlayabiliyorsun olacak ama zamanla erken saatlerde yersen sıkıntı olmaz
Ayy darisi bana ozaman 🤦🤣

İyi akşamlar 🙏🏻 ❤️ 🌸

Deniz öncesi
Sabah 7.00
Yarım elma +1 bardak süt
1 galete

11.00 kahvalti
1 Yumurta
2 kk Peynir
1 Salatalik
Yarım domates
Çeyrek yeşil biber
1 lavaş ekmeği

15.30 ara öğün
Kahve+ su

19.30 akşam
Tavuk eti + salata + ayran

2.5 lt su
1.5 saat yüzme 🏊🏻‍♀️
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs
Kitap -Akıllı yaşama sanatı- Marcus Aurelis

Sen de mi yeniden başlayacaksın canım 😍

hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum 🙏🏻
evet ben de yeniden başlayacağım canım. 5-6 haftadır boşladım. zaten 4 haftadır il dışındaydım. 2-3 gün önce geldim. ama artım var. Allahın izniyle yarın sabah tartılacağım. bakalım ne kadar artım var ben de merak ediyorum.

Selam millet korkunç menümü buyrun 😂
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
😂😂 bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000271093.webp
    1000271093.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000271282.webp
    1000271282.webp