Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayim🤭
Oh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz? 🤭
Bugun zor birgun beni bekliyor.😬Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.🙏
Bu arada FitFiliz FitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar.😂Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.🙈😄

Son düzenleme:
Kizlar tarti fotografimi simdiden paylasiyorum.
Cuma Gunu
IMG_9599.webp

Bugun
IMG_9658.webp

Verilen Kilo 350gr
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa tomrs tomrs

Ben yedigim her seyi tabaklayip, kalori sayiyorum.Ve o tabaklarimin haricinde hicbir sey yemiyorum.Insan farketmeden yedikleri yuzunden kilo aliyor cogu zaman.Kendinize tabak hazirlamanizi, kalori saymanizi tavsiye ederim.
Bu arada haslanmis 1 misir, 100 kalori civaridir.20gr karbonhidrat, 2gr yag, 3gr protein, 3 gr lif icerir.Lifli bir sebze, diyetinizde ara sira tuketebilirsiniz.Vitamin ve mineraller acisindanda zengindir.
Dikkat etmeniz gereken tek sey, nisastali bir sebzedir ve eger zaten gun icinde nisastali cok karbonhidrat tukettiyseniz , o gun yememeye calisin.Eger çok karbonhidrat tuketmediyseniz, rahatlikla yiyebilirsiniz.☺️
Ooo valla cok guzel dikkat ediosunuz keske bende okadar edebilsem bugun kacamak yapmadim ekmekde yemedim

Afiyet olsun canm bende öyleydim bende de üç tane var onlara hazırlıyorum felan elimde olmadan yiyorum derken yavaş yavaş o alışkanlığı kırdım zamanla sade tadımlık alıyorsun bazen yemiyorsun ama alışıyorsun kendine ayrı hazırlayabiliyorsun olacak ama zamanla erken saatlerde yersen sıkıntı olmaz
Ayy darisi bana ozaman 🤦🤣

İyi akşamlar 🙏🏻 ❤️ 🌸

Deniz öncesi
Sabah 7.00
Yarım elma +1 bardak süt
1 galete

11.00 kahvalti
1 Yumurta
2 kk Peynir
1 Salatalik
Yarım domates
Çeyrek yeşil biber
1 lavaş ekmeği

15.30 ara öğün
Kahve+ su

19.30 akşam
Tavuk eti + salata + ayran

2.5 lt su
1.5 saat yüzme 🏊🏻‍♀️
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs
Kitap -Akıllı yaşama sanatı- Marcus Aurelis

Sen de mi yeniden başlayacaksın canım 😍

hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum 🙏🏻
evet ben de yeniden başlayacağım canım. 5-6 haftadır boşladım. zaten 4 haftadır il dışındaydım. 2-3 gün önce geldim. ama artım var. Allahın izniyle yarın sabah tartılacağım. bakalım ne kadar artım var ben de merak ediyorum.

Selam millet korkunç menümü buyrun 😂
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
😂😂 bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000271093.webp
    1000271093.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000271282.webp
    1000271282.webp
    98,3 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000271283.webp
    1000271283.webp
    35 KB · Görüntüleme: 2
Olsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muze🤩Harika adimlamissinda eglenceli birgun olmus.
Burada okullar 12 agustosta basliyor, okul calisanlarida 1hafta once 5inde ise basliyoruz.Ben yine universiteden dersler almaya basliyorum onumuzdeki ay canim, okuma askim hic bitmedi.Motive edici sozlerin icin tesekkur ederim🥰

Afiyet olsun.🌸Menunuz gayet guzel, besleyici.Hasta halinizle adimlarinizda mukemmel.☺️Umarim daha iyisinizdir.
Sen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçer 🙏 biz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten
Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesef😥
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?
Tatildeyim ama dikkat etmem lazım
4000 adım

Kahvaltı
Patatesli omlet

Ara
1 kek 3 kurabiye
1 dondurma

Akşam
bol salata biraz meze yoğurtlu barbunya
1 kase marçkarna et yemeği
Tatlı az ama yedim ay karışık ://

Bugün bozdum yani doğruya doğru yarın düzgün bir menü yapacağım kendime çünkü vicdanım da rahat değil

FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Güzel lezzetli ama cıss şeyler 🤣 duzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle
Hayırlı geceler kızlar 🌼 yangın haberlerinden uyku tutmadı nefesim daralıyor boğuluyorum gibi hissediyorum muhtemelen benim stresimi ufaklık hissetmiş olacak o da kucakta memede uyumak istiyor sadece 😔 Allah'ım inşallah rahmetini yağdırır da ciğerlerimize nefes olur 🤲 her taraf yanıyor yakılıyor insan gücü ile yetişilecek bir afet değil çok büyük çok, Allah'tan dualarla yağmur ferahlık istemekten başka bişey elden gelmiyor😔
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Cumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)
Eki Görüntüle 3622520

Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622521

Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622522

Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)
Eki Görüntüle 3622523
Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.

Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.
Eki Görüntüle 3622524

Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Ellssa Ellssa tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşım 🧡 afiyet olsun
Ya agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Onlar olmasa cogu seyi eve de almam
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdir 😂 bide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor 😅
Oh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz? 🤭
Bugun zor birgun beni bekliyor.😬Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.🙏
Bu arada FitFiliz FitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar.😂Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.🙈😄
Bir döndün pir döndün desene canım 😄🥰Pazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolar 🤣🤣 onlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim 😭 (ayy malesef)

Ay bir de fotosunu çekmiş göndermiş :KK52:🤣🤣 yürek fotosu eksik bi 😂😂

27 temmuz Pazar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Sabah 10:00 patatesli, biberli, kaşarlı omlet, minicik bir pide parçasi biraz da peynir, cay- kahve

Öğle 13:00 iki kaşık bulgur pilavı, kremalı kahve

Akşam 17:00 4 sarma, tavuk göğsü el kadar bir parça, yarım kase yoğurt
18:00 hindiba kahvesi
Bugün su biraz az oldu sanki benim
Kitap henüz okuyamadım ama akşam Bir kimya meselesi'ne devam ederim

Spor: 1 saat spor salonunda yer dokmece. (Bunun 20 dksı eliptikte geçti bu arada)
Şimdi de yuruyusteyim adım sayım 5 bine yaklasti

Eklentiler

• 1000040691.webp
    1000040691.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 2
Sen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçer 🙏 biz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten

Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?

Güzel lezzetli ama cıss şeyler 🤣 duzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle

Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..

Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşım 🧡 afiyet olsun

Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor 😅

Bir döndün pir döndün desene canım 😄🥰Pazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolar 🤣🤣 onlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim 😭 (ayy malesef)

Ay bir de fotosunu çekmiş göndermiş :KK52:🤣🤣 yürek fotosu eksik bi 😂😂
Napayım😂😂 şeffaf olmak zorundayım. Ama chatcpt işe konuştum. Planımız hazır merak etmeyin. Ben çok disiplinliyimdir🫡 tatiller hariç😂

Eklentiler

• 1000271304.webp
    1000271304.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 2
Mavi Takım Akşam Sohbeti Başlasın! ☕🎧🎬
Bazilarinizi zaten biliyorum ama daha iyi tanımak istediklerim de var kızlar 🥰🥰
Hem eğlenmiş oluruz 🤗

İşte size mini mini sorular:

1. 🌆 Hangi şehirde yaşıyorsun? (Ay bu zaten benim klasik meraklı Melahat sorum 🤣🤣)

2. 🎧 Spor yaparken en çok dinlediğin şarkı (veya şarkıcı)?

3. 📺 En sevdiğin dizi ya da film?

4. 🥗 Sağlıklı beslenmede vazgeçemediğin bir şey?

5. Kiloyla alakalı unutulmak istenen bir anı 😂

6. 💬 Takım arkadaşlarına bir motivasyon sözü bırak (senin tarzınla 😉)

armin83 armin83
D Deltavealfa
sibel_84 sibel_84
Tutku44 Tutku44
Ellssa Ellssa

Hadi bakalım Mavi Takımcım! 💙 Kaynaşma zamanii🌟

afiyet olsun 😊

Mavi Takım Akşam Sohbeti Başlasın! ☕🎧🎬
Bazilarinizi zaten biliyorum ama daha iyi tanımak istediklerim de var kızlar 🥰🥰
Hem eğlenmiş oluruz 🤗

İşte size mini mini sorular:

1. 🌆 Hangi şehirde yaşıyorsun? (Ay bu zaten benim klasik meraklı Melahat sorum 🤣🤣)

2. 🎧 Spor yaparken en çok dinlediğin şarkı (veya şarkıcı)?

3. 📺 En sevdiğin dizi ya da film?

4. 🥗 Sağlıklı beslenmede vazgeçemediğin bir şey?

5. Kiloyla alakalı unutulmak istenen bir anı 😂

6. 💬 Takım arkadaşlarına bir motivasyon sözü bırak (senin tarzınla 😉)

armin83 armin83
D Deltavealfa
sibel_84 sibel_84
Tutku44 Tutku44
Ellssa Ellssa

Hadi bakalım Mavi Takımcım! 💙 Kaynaşma zamanii🌟
Ben de cevaplıyim di mi ama 😂😂🥰
1 Rotterdamda
2 ay gülmeyin ama bu sıra en çok Ebru gundesle norm Ender in şarkısı 🤣 sporda iyi gidiyor bence
3 after life geldi ilk aklıma dizi olarak, güzeldi bence. Bir de kızılcık serbocuyum zaten bilenler var 😅
4 dereotlu acı yeşil biberli beyaz peynirli omlet
5 pantolonun beli sıkmıştı saç tokami feda edip duğmesine takip uzatma eklentisi yaptım geçenlerde ,😂😂
6 acı yok Rocky acı yok 😂 no pain no gain

Back
X