Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pet kliniği canım9.30 dan sonra yemek sıkıntı olur doğrune üzerine iş yerin var canım
Burda beraber birbirimizi motive edip verebiliriz canım hiç dert etmeKizlar merhaba, ilk dogumumdan sonra surekli kilo alip veriyorum,artik cok sıkıldimalti ay once 86 dan 73 e dusmutum, tekrar 86 ya ciktim
![]()
Aslinda benim dogum sonrasi emzirme doneminde cok kilo aldim,asiri yeme ataklarim oluyordu,uc ay oldu memeden keseliBurda beraber birbirimizi motive edip verebiliriz canım hiç dert etmebende doğum yüzünden kiloluyum
![]()
15 kilo verseniz iyi,ben de yarin baslayacagim ve kendime uc ay icin 15 kilo hedefi koyacagim inslalah.3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama
Bence 3 ay diyet rejim spor devam edersen 15-20 kilo verebilirsin . Ben buraya gelmiştim kışın 1 ay takıldım ciddi ciddi yediğime içtiğime dikkat ettim aynı zamanda emziriyordum sütüm de azalmadı 10 kg verdim. Şimdi tekrar geldim başladım3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama
ben de şimdi sana yazacaktım ne yaptın diye.Canlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim![]()
İnşallah ablamben de şimdi sana yazacaktım ne yaptın diye.
hepsini yaptır canım. iyi çıkar inşallah sonuçlar![]()
Çok iyi 10 kg benim hedefim zaten maks 10 kg yani ama ben hemen bozuyorum maalesefBence 3 ay diyet rejim spor devam edersen 15-20 kilo verebilirsin . Ben buraya gelmiştim kışın 1 ay takıldım ciddi ciddi yediğime içtiğime dikkat ettim aynı zamanda emziriyordum sütüm de azalmadı 10 kg verdim. Şimdi tekrar geldim başladım
Metobolizma hızlanması için kas lazım. Yani mutlaka egzersiz ve protein arttırımı gerekiyor. 3 ay içinde egzersiz ve beslenmeyle 15 kiloya yakın verirsin3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama