Canim kirmizi takim bu hafta yine beraberiz

Gecen hafta eksildik, kilolardan biraz daha kurtulduk, bu haftada hepimiz icin guzel bir hafta olacak eminim.

Bazen diyete uzun sure devam edince motivasyonumuz azaliyor, devam etmekte zorlaniyoruz, ya da ozel gunler oluyor istemesekte diyetimizi bozuyoruz, ya da stresli bir donem geciriyoruz diyete odaklanmak zorlasiyor, bazende amaaan biktim diyet yapmaktan yeter bee, zaten 1kere geliyoruz dunyaya deme perilerimiz geliyor, bazen tum suc hormonlarimizin oluyor

onlar tetikliyor bir seyler yemek istiyoruz.Tum bu hislerinizi cook iyi anliyorum, ve aynilarini bende yasiyorum, ama kendimi zorlayip devam etmek icin ugrasiyorum.Bazen buradan bir arkadasimin mesaji, yazdigi menusu destek veriyor bana, bazen gardiropta giyemedigim kiyafetlere bakip, onlari giymeye yaklasmis olmak motive ediyor, bazen birileri aa sanki zayiflamissin, diyet mi yapiyorsun dediklerinde motive oluyorum, bazen yasimi-sagligimi dusunuyorum ve bu buyuk-itici bir etken oluyor, bazende aferin sana Ozge bak ac kaliyorsun, zorlaniyorsun ama yilmiyorsun, devam et guzelim deyip kendi sirtimi sivazliyorum.Biraz tuhaf bir balkon konusmasi oluyor farkindayim

Ama demem o ki, hergun birbirimize destek olarak, kendimizi motive etmenin bir yolunu bulup, kilolarimizdan gercekten kurtulmak istiyorsak, bunu basaracagiz.Ben hepimize inaniyorum, sizde kendinize inanin..Hem ne demis buyuklerimiz uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun be yaaaa

Yayaya sasasa kirmizi takim cook yasa

Haydi benim cekirgelerim, haydi benim guzel takim arkadaslarim, aci yookkk
Ellssa
@tomrs
Lotus1234
P
Pembepilates
armin83
@pocoyoo