- 4 Şubat 2014
- 4.991
- 18.012
- 408
Evet yaa felaket aciktiriyor sorma canimŞu hem yorar hem acıktırır. Bol yüzüşler canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa felaket aciktiriyor sorma canimŞu hem yorar hem acıktırır. Bol yüzüşler canım.
Hoş buldummBak hala karıştırıyorum sibelcim. Keşke yine cumartesi olsaaa
Hosgeldinn
Hangi sehirdesin? Ne güzel kurmuşsun düzeniniböyle cesur kadınlara bayılıyorum.
Purple58 neredeydi ki? Ben unutuyorum aklımda kalmıyor kızlar ya, purple'cim hoşgeldin canım
![]()
Ama yemeyecegiz.Evet yaa felaket aciktiriyor sorma canim
Ağzına sağlık kaptanım çok haklısın, ben iki gün fre verdim ama bugün toparlayacağım.insallah, inanın kilo vermek çok zor çok fedekarlık yapmamız lazım ama sonu güzel olacak ❤Canim kirmizi takim bu hafta yine beraberizGecen hafta eksildik, kilolardan biraz daha kurtulduk, bu haftada hepimiz icin guzel bir hafta olacak eminim.
Bazen diyete uzun sure devam edince motivasyonumuz azaliyor, devam etmekte zorlaniyoruz, ya da ozel gunler oluyor istemesekte diyetimizi bozuyoruz, ya da stresli bir donem geciriyoruz diyete odaklanmak zorlasiyor, bazende amaaan biktim diyet yapmaktan yeter bee, zaten 1kere geliyoruz dunyaya deme perilerimiz geliyor, bazen tum suc hormonlarimizin oluyoronlar tetikliyor bir seyler yemek istiyoruz.Tum bu hislerinizi cook iyi anliyorum, ve aynilarini bende yasiyorum, ama kendimi zorlayip devam etmek icin ugrasiyorum.Bazen buradan bir arkadasimin mesaji, yazdigi menusu destek veriyor bana, bazen gardiropta giyemedigim kiyafetlere bakip, onlari giymeye yaklasmis olmak motive ediyor, bazen birileri aa sanki zayiflamissin, diyet mi yapiyorsun dediklerinde motive oluyorum, bazen yasimi-sagligimi dusunuyorum ve bu buyuk-itici bir etken oluyor, bazende aferin sana Ozge bak ac kaliyorsun, zorlaniyorsun ama yilmiyorsun, devam et guzelim deyip kendi sirtimi sivazliyorum.Biraz tuhaf bir balkon konusmasi oluyor farkindayim
Ama demem o ki, hergun birbirimize destek olarak, kendimizi motive etmenin bir yolunu bulup, kilolarimizdan gercekten kurtulmak istiyorsak, bunu basaracagiz.Ben hepimize inaniyorum, sizde kendinize inanin..Hem ne demis buyuklerimiz uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun be yaaaa
Yayaya sasasa kirmizi takim cook yasa
Haydi benim cekirgelerim, haydi benim guzel takim arkadaslarim, aci yookkk
Ellssa
tomrs
Lotus1234 P Pembepilates
armin83 P pocoyoo
Cok guzel birgun olmus kaptanim.Günü kapadım hanımlar. Akşam acikirsam bir kahve içerim.
Sadece öğle ile akşam menulerinin yerini değiştirdim. 3. Gün yazan yer menüm
Adım sayım da 8700
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Hosgeldiniz, moni kaptani hatirlamaz miyim?Dilediginiz tum kilolari verirsiniz umarim.Merhabaasssss. @gezegenfeza ismini arattım ve beni buraya yolladı. Ben eski adıyla babycat sonra adımı lonely single girl yapmıştım. Gezegencim hatırlar. Monilerle aynı gruptaydik.
Şimdi yine ibreyi zorlandığım için kendimi burada buldum.
Ayy insallah yine bir kutlama yapariz cuma gunu canimHazırlıkta olmak iyi gelmiyor aslında. Ben takıma girmeyi planliyorum yeniden annemde tartı varmış.
Evet ogretmenim. Sen peki çalışıyor musun? Biraz anlatsana canım kendini
Tebrik ederimmm. Biliyordum ben zaten
Ne güzel yazmişsin canım, klavyene sağlık
Vay vay vay greeneyes ablam hoşgeldin
Ben yine kırmızı takımcıyım tabi ki dee
Bence kırmızı takım yine bir kutlama yapacak cuma günü![]()
HosgeldinizSelamlar canlarım iyi akşamlar nasılsınız sizi çok özledim yeni girebiliyorum buraya . Kayseri baya olaylı geçti ilk 1 hafta 10 gün çocuklar hastalandı ama öyle böyle değil son zamanlar da sa sıcaklarda bogustuk desem yeridir . Sonrasında tatile gittik 2 küçük bebeyle herkes nasi cesaret ettin deli misin der gibi bakıyorduneyse ki sağ salim döndük evimize. Ben dönmeye hazırım fakat tartıya çıkmaya hiiicccc hazır değilim napcaz
beni tekrar aranıza alır mısınız
![]()
Harika birgun olmus canimSabah 08.30 peynir domates falan klasik kahvaltı
Akşam: köz biber ve çeyrek lahmacun
Ara kuruyemiş ve çekirdek
5000 adım Ama trekking çantası vardı sırtımda büyük ve ağır
Boncuk2307
Ellssa
Yawrukush
Susi odul ogunu olsun, bugunden itibaren dikkat edip, diyetimizi bozmayalim canimİyi geceler
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Yumurta
1 dilim peynir
Yarım salatalık
1 çeyrek havuç
13.00 ara öğün
Soğuk yeşil çay
13.30 ara öğün
100 Gr Suşi
15.30 ara öğün
Kahve + 2 Züber Topçuk
17.44 akşam yemeği
7-8 YK türlü
3-4 YK yoğurt
2lt su
3200 adım
Spor yok
Boncuk2307
Ellssa
Yawrukush
Tekrar hosgeldinizKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Cat Princess
Yaşınız : 38
Boyunuz : 154
Kilonuz : 74
Mesleğiniz : Eski Turizmci / Yeni Memur :)
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Yapıştı gitmiyor eskiden normalde ayda 3-4 kg verebilirken 2 senedir 68-74 arası takildim
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlık, ozguven ve göbeğin yaptığı ağırlıktan dolayı çirkin görüntü ve ayrıca bel ağrısı
Tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım![]()
Cok hareketli birgun geçirmişsin canim, guzel birgun olmus9 Ağustos menü
Sabah 9.00 1 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 fincan çay 2 zeytin 1 kaşık sebzeli omlet 1 kaşık tahin pekmez
Saat 11.00: 1 fincan Türk kahvesi
Saat 15.30: 1 tabak domatesli spagetti 1 kase mercimek çorbası
Saat 18.00: 1 fincan Türk kahvesi +1 kuru incir
Saat 20.00: 1 küçük eker marka sade kefir
Spor: spor yok ama işyerinde saat 9.30 dan gece 10 a kadar sadece bunları yemek için oturdum ayağımın altı sızlıyor
Emzirmeye devam
Ellssa
Yawrukush
Boncuk2307
Canim yine gunun bir kisminda komsularla bulusulmus saniyorum9 Ağustos menümBoncuk2307
Yawrukush
Ellssa
Sabah kahvaltısı 10 da
Haşlanmış yumurta 1 adet,2yk menemen,1tb ekmek, kapya biber,
12
bir tavuk but
15 16 da
Bir dilimkıbrıs tatlı,biraz tarhana,bir kase çerez karışık, bir elma,bir dilim karpuz
Askam 18
Iki içlik köfte
Akşam yürüyüşü 8 bin adım
Eki Görüntüle 3628404
Canim bugun menunu yaz mutlaka, olur mu?Günaydıınnn yatılı misafirim vardı uğrayamadım buraya baya yorulmuşum menüleri hiç hatırlamıyorum açıkcası 2günlük sporları ekliyeyim en iyisi
Cuma 2mil leslie+ adımlar
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Kesinlikle ise yariyordur canimKızlar spor yapamıyorum ama yüzmeye geldik. Sabah biraz yüzdüm şimdi yeniden bir giricem denize. Biraz suda hareketler filan da yapıyorum.. işe yarıyordur heralde
Ayy denizin guzelligi..Yawrukush Özgecim söz vermistim sana Tekirdağ fotoları atarım diye. İstediğim gibi olmadı hiç. O gün kiraladığımız arabayı tam iki saat geç teslim alabildik. Öyle olunca da vaktimiz gitti. Bir de yangını duyunca moralimiz bozulmuştu iyice. Yine de arabadan biraz foto çektim sahili, pek belli olmasa da.
Diğeri de tamamen gıcıklık fotosu![]()
Evet canim kilo almak cok kolay ama vermek cok zor.Ama beraber basaracagiz.Ağzına sağlık kaptanım çok haklısın, ben iki gün fre verdim ama bugün toparlayacağım.insallah, inanın kilo vermek çok zor çok fedekarlık yapmamız lazım ama sonu güzel olacak ❤
A selam kaptannkolay gelsin benimde cumaya misafirim vardı, tatlıdan bende kaçırdım, bugün toparlanmaya çalışıyorum ❤Selam kizlar, mutlu pazarlar nasilsiniz? Daha cok arkadas katilmis aramiza ne guzel.Bugun aksam yemegine misafirlerim var, cok kosturdugum bir gun olacak.Yemeklerde diyetimi bozmam ama tatli kisminda bakalim nasil toparlayacagim.Hemen alintilarimi cevaplayip, dunku menumu yaziyorum.
![]()
Canim benim masalar cok tehlikeli oluyor..Ama 1500 kalori hedefimi bozmayacagim.Sabah ve ara ogun yapip,aksamla beraber 1500e tamamlamak olanim.Ogle yemegini es gececegim..A selam kaptannkolay gelsin benimde cumaya misafirim vardı, tatlıdan bende kaçırdım, bugün toparlanmaya çalışıyorum ❤
Hosbuldum canımBak hala karıştırıyorum sibelcim. Keşke yine cumartesi olsaaa
Hosgeldinn
Hangi sehirdesin? Ne güzel kurmuşsun düzeniniböyle cesur kadınlara bayılıyorum.
Purple58 neredeydi ki? Ben unutuyorum aklımda kalmıyor kızlar ya, purple'cim hoşgeldin canım
![]()
Hoşbuldumm canım bir yerlerden hatırlıyor gibiyim seni sankimCok guzel birgun olmus kaptanim.
Hosgeldiniz, moni kaptani hatirlamaz miyim?Dilediginiz tum kilolari verirsiniz umarim.
Ayy insallah yine bir kutlama yapariz cuma gunu canim
Hosgeldiniz
Harika birgun olmus canim
Susi odul ogunu olsun, bugunden itibaren dikkat edip, diyetimizi bozmayalim canim
Tekrar hosgeldiniz
Tesekkur ederim canim
Cok hareketli birgun geçirmişsin canim, guzel birgun olmus
Canim yine gunun bir kisminda komsularla bulusulmus saniyorumGuzel birgun olmus.Adimlarin her zaman ki gibi harika.
Canim bugun menunu yaz mutlaka, olur mu?
Kesinlikle ise yariyordur canim
Ayy denizin guzelligi..Bayildim canimmm, köftelerde yenilmis, afiyet olsun.
Evet canim kilo almak cok kolay ama vermek cok zor.Ama beraber basaracagiz.
Olabilir canim, cok uzun sure 4.takimda kaptanlik yaptim.O zamanlardan belki hatirliyorsundur.Hosbuldum canımben sivastayim ama kayseriliyim aslen annemler orda
Hoşbuldumm canım bir yerlerden hatırlıyor gibiyim seni sankim![]()
Yaaa tabi ya ozge hatırlıyorum bende ayse ozaman ki nick imi hatirlamiyorum da baya kilo vermiştim 4. Takımda 40 45 kg kadarOlabilir canim, cok uzun sure 4.takimda kaptanlik yaptim.O zamanlardan belki hatirliyorsundur.![]()
Ilk sayfada katilim formumuz var onu kopyalayip doldurmaniz gerekiyor.Gurup kaptanlarimizBende katılmak istiyorum
Ayni takimdamiydik canim, ne guzel denk geldi.Yaaa tabi ya ozge hatırlıyorum bende ayse ozaman ki nick imi hatirlamiyorum da baya kilo vermiştim 4. Takımda 40 45 kg kadarorda belki çıkarırsın
Evettt kaptisimdin olsun yine aynı yerde olmak güzel canım ne demek yaşlılık ayAyni takimdamiydik canim, ne guzel denk geldi.Ben yaslandim sanirim, nick’lrr degisince, yaslillikla beraber hatirlamam zorlasiyor.
![]()
Cok sevindim yine biraraya gelmemize canim..Kilon kac suan, hedefin kac kilo vermek? Birkez beraber basarmisiz, yine basaririz.Evettt kaptisimdin olsun yine aynı yerde olmak güzel canım ne demek yaşlılık ay![]()