Kizlar herkese merhabalar, haftanin ilk gunu nasil geciyor? Balikesir depreminden etkilenen tum arkadaslarima gecmis olsun.Allah esirgesin, bir daha yasatmasin insallah..

Dun saat 4te misafirlerim geldi.10’a kadar oturdular.Acayip yorucu birgun gecirdim ama cok keyifliydide arkadaslarla.Size gösterebilmek icin masamin fotosunu cektim.Once fotoya bakin, sonrada menumu yazacagim.O menuye nasil dayanmisim gorun.

Sevgili kirmizi takim ailesi, tarti bildirimlerinizi gordum, eksi goren arkadaslar var ama hafta sonu biraz abartip arti gorenlerde var.Ben suna uzuluyorum, emek verip, verdigimiz kilolari, hafta sonu dikkat etmezsek aliyoruz.Sonrada tum hafta cumaya kadar onlari vermekle ugrasiyoruz.Bu bir dongu haline donusuyor bazen..Hic odul yapmayin, kendinizi motive etmeyin demiyorum.Ama odul ogunu, haftada 1ogun, inanilmaz cok abartmadan istediginiz bir seyi yiyerek yapilabilir.Nefsimizi koreltiriz, daha motivasyonlu devam ederiz.odul ogunu cuma tartilip, cuma-cumartesi-pazar gunleri kucuk kucuk kacamaklar yapip, pazartesiden sonra kilo vermeye calismak olmamali bence..
Neyse bahsi gecen masamin fotograflarini ekliyorum.
Eki Görüntüle 3628769
Eki Görüntüle 3628770
Eki Görüntüle 3628772
Simdi menu paylasimima geceyim..