bu arada canım. doğumdan sonra şu şerbet komposta hazır içecekler vs. sakın içme. çünkü doğumdan sonra birçok kadın ne kadar zayıflasada vücudu daha kadın gibi duruyor yani kız gibi değilde. daha kalın daha yağlı gibi. sütün olmasını istiyorsan sana tavsiyem sadece günde 2-3 lt su içmen. birde o kaynanan daha çok kilo al diye o şerbetleri o kompostaları dayar sana. aman dikkat et.
bende leslie 5 mile yi indiriyorum kızlar
haklısın canım aslında deneyecem bir şey verdim mi geri istemesini beceremem ewde yapmak en güzeli we rahatı
valla öyle oldu canım doğumdan sonra benim içtiğim lohusa şerbetinin
kompostoların haddi hesabı yok
ama yinede çok süt azlığı çektim halende çekiyorum
günde 2 3 lt su hep içerim zaten ama fayda etmiyor artık
birde ben doğumdan sonra 3 kilo vermiş olarak çıktım yani 90la girip 87 çıktım
eve geldiğimde 86ydım ondan sonrasını kendi azmimle vermiştim 80 bçk olmuştum ama sonra yine süt olsun diye yedim içtim 84.9 oldum
bir hafta elma diyetini deneyince 83.7 oldum bakalım şimdik napcas kaydirigubbakcemile2
keşke biri beni duysa :çok üzgünüm:
sıkma canını ama hem emziriyorsun verirsin. elma diyeti senin için çok da ideal olabilir. sonuçta elmanın besin değeri yüksek bebeğide beslersin bu sayede. inşallah en kısa zamanda istemiş olduğun kiloya inersin.
şimdi bu ilk sayfadaki 4 partı da indirdim bir defada hepsini yapmam mı gerekiyor kızlar 3 mil ve 5 mil diyorsunuz onlar için başka şeyler de mi indirmem lazım bilen birisi ayrıntılı olarak anlatabilir mi
sıkma canını ama hem emziriyorsun verirsin. elma diyeti senin için çok da ideal olabilir. sonuçta elmanın besin değeri yüksek bebeğide beslersin bu sayede. inşallah en kısa zamanda istemiş olduğun kiloya inersin.
saresu sende benim gibi yp canım ben hergun kilolarımdan şikayet ettim
sabah öğlen akşam çıkıp yürüyeceğim dedim
eşimde baktiki beni susturamıycak hemen gitti aldı dayanamadı aynalarla kavga etmeme
Benim canım kocacığım ne istersem aldı bugüne kadar, kemer,sauna şort, lida kaydirigubbakcemile3 elma krom ama ben hep aynıyım.
Şuan almamasının sebebi, krei çekmiştik onu ödüyoruz onun için.. Bakalım inşllah kışa doğru alıcaz. Yoksa Allah var yukarıda bir dediğimi iki etmez sağolsun. :1hug:
ya ben ilk diyete başlayan arkdaşları soracaktım. şuan kaç kilodalar çok merak ediyroum. birde sexybebek kaç kiloda son yazılarını bulamadım. kaç kilo olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı?
tatlım sen şimdi isveç diyetini mi yapıosun.bide boyun 1.68 miii:icecream:
evet canım isveç diyetini yapıyorum. boyum 1.68 kilomda şuan 72.800 diyetin ilk günü korkumdan tartılamamıştım. 2. günü tartıldığımda 73.300 dü 3. günü ise yani bugün 72.800 çıktı. 5 ay öncesine kadar 65 idim. 1.5 yıl öncesine kadarda 95 kilo idim. ben hep kiloluydum. hayatım boyuncada hep diyet yaptım. sonra gaza geldim 65 oldum. sonra inanın her ögünde kıtlıktan çıkmış gibi yedim ve hiç birşekilde yemeğimi azaltamadım. sonra 5 ayın sonunda 8 kilo geri aldım. bu ciddi anlamda son 5 ayda yaptığım ilk diyetim. ve 3. günüm gaza mı geldim nedir bilinmez ama inan acıkmıyorum.
valla 55 kg olması lazım şu an bn öle hatırlıorumm:uhm:
sexy bebek temmuz ayı sonlarında 95 kiloyla başladı diyete en son 53 kg di arkadşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?