Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla öyle oldu canım doğumdan sonra benim içtiğim lohusa şerbetinin
kompostoların haddi hesabı yok
ama yinede çok süt azlığı çektim halende çekiyorum
günde 2 3 lt su hep içerim zaten ama fayda etmiyor artık
birde ben doğumdan sonra 3 kilo vermiş olarak çıktım yani 90la girip 87 çıktım
eve geldiğimde 86ydım ondan sonrasını kendi azmimle vermiştim 80 bçk olmuştum ama sonra yine süt olsun diye yedim içtim 84.9 oldum
bir hafta elma diyetini deneyince 83.7 oldum bakalım şimdik napcas kaydirigubbakcemile2

şimdi bu ilk sayfadaki 4 partı da indirdim bir defada hepsini yapmam mı gerekiyor kızlar 3 mil ve 5 mil diyorsunuz onlar için başka şeyler de mi indirmem lazım bilen birisi ayrıntılı olarak anlatabilir mi

haklısın canım aslında deneyecem bir şey verdim mi geri istemesini beceremem ewde yapmak en güzeli we rahatı

İnsan koşu bandını nasıl başkasına hediye eder yaw.. Benim elim çok açıktır, pintiliğim yoktur ama koşu bandımı verecek kadar da değil yani.
Ben şuan almak için dört dönüyorum bakalım, inşallah alıcak eşim. Gözüm gibi bakıcam valla alınca. kaydirigubbakcemile3

Bence de almalısın, en azından kilolarını verinceye kadar.

sıkma canını ama hem emziriyorsun verirsin. elma diyeti senin için çok da ideal olabilir. sonuçta elmanın besin değeri yüksek bebeğide beslersin bu sayede. inşallah en kısa zamanda istemiş olduğun kiloya inersin.

saresu sende benim gibi yp canım ben hergun kilolarımdan şikayet ettim
sabah öğlen akşam çıkıp yürüyeceğim dedim
eşimde baktiki beni susturamıycak hemen gitti aldı dayanamadı aynalarla kavga etmeme

keşke biri beni duysa :çok üzgünüm:

arkadaşım ben 3 mile indirmiştim ama tek seferde bitiremiyorum 20 dk yapıyorum
sonra mekik çekiyorum 20 30 tane bide canlı müzikler açıyorum onların sonundada biraz döktürüyorum
streste atmış oluyorum öyle yapıyorum bünyem alışana kadar yavaş yavaş artırabilirim tabi
daha yeni başladıgımdan böyle oluyor

umarım canım inşallah sende istediğin kiloya inersinde kıskananlar çatlar kaydirigubbakcemile3

şimdi bu ilk sayfadaki 4 partı da indirdim bir defada hepsini yapmam mı gerekiyor kızlar 3 mil ve 5 mil diyorsunuz onlar için başka şeyler de mi indirmem lazım bilen birisi ayrıntılı olarak anlatabilir mi

arkadaşım indirdiğin 4 parttan ilkini çalıştırdığında açılır medya playerde çalıştırman lazım yanlız

tatlım sen şimdi isveç diyetini mi yapıosun.bide boyun 1.68 miii:icecream:

saresu sende benim gibi yp canım ben hergun kilolarımdan şikayet ettim
sabah öğlen akşam çıkıp yürüyeceğim dedim
eşimde baktiki beni susturamıycak hemen gitti aldı dayanamadı aynalarla kavga etmeme

Benim canım kocacığım ne istersem aldı bugüne kadar, kemer,sauna şort, lida kaydirigubbakcemile3 elma krom ama ben hep aynıyım.
Şuan almamasının sebebi, krei çekmiştik onu ödüyoruz onun için.. Bakalım inşllah kışa doğru alıcaz. Yoksa Allah var yukarıda bir dediğimi iki etmez sağolsun. :1hug:

ya ben ilk diyete başlayan arkdaşları soracaktım. şuan kaç kilodalar çok merak ediyroum. birde sexybebek kaç kiloda son yazılarını bulamadım. kaç kilo olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı?

maşallah canım ALLAH nazarlardan saklasın benimde o konuda bi sıkıntım yok çok şükür
eşlerin desteği çok önemli gerçekten

ya ben ilk diyete başlayan arkdaşları soracaktım. şuan kaç kilodalar çok merak ediyroum. birde sexybebek kaç kiloda son yazılarını bulamadım. kaç kilo olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı?

valla 55 kg olması lazım şu an bn öle hatırlıorumm:uhm:

tatlım isveç diyeti yorumlarını okurken birisi yorum yazmış işte 1.68 boyunda eskiden 95 kilo falan..dedim bizim kız mıı acabaa ondan sordum şekerim.yorumlar çok iyi ama kendine dikkat et cnmm:içelim:gerçekten zor bi diyet..gerçi başaracağına eminimmm:1hug:

valla 55 kg olması lazım şu an bn öle hatırlıorumm:uhm:

sexy bebek temmuz ayı sonlarında 95 kiloyla başladı diyete en son 53 kg di arkadşım

ayda yani 40 kilomu verdi yani bu diyetle. ya kızlar bu ne demek biliyor musunuz. şişmanlık artık tarih oldu demek.tabi şu küçücük ağzımızı tutarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…