tatlım isveç diyeti yorumlarını okurken birisi yorum yazmış işte 1.68 boyunda eskiden 95 kilo falan..dedim bizim kız mıı acabaa ondan sordum şekerim.yorumlar çok iyi ama kendine dikkat et cnmm:içelim:gerçekten zor bi diyet..gerçi başaracağına eminimmm:1hug:
: hee benim işte oo yeni başladım ya dün isveç diyetinin yorumlarını okudum bugün elma diyeti yorumlarını isveç diyetinin de yorumları çok etkileyici geldi valla
bu arada 3. günüm ama inan hiç zorlanmıyorum. tamam zor. birbiriyle hiçbir alakası olmayan menüsü var. sabah 1 dilim ekmek ve kahve içtim mesela. ne alaka ise. bari bi dilimde peynir yazılsaydı dedim menüme ama. 10 günüm var. ve vereceğime inanıyorum. sonrasında vücut isveçe alıştığı an bi şok etkisi niyetine elmaya geçicem ciddi bir şok olur ve elma diyetiylede ciddi kilo verebileceğime inanıyorum.
evet cnm isveç diyeti 13 gün yapılıp sonra uzun süre elma diyeti yapılabilir.ama bişe soracam biftek yerine tavuk yense olur mu bideee.mesela ben öğlen okuldayım 3.30 da geliorum öğle yemeğini o zmn yesem olur muuu:uhm:akşam yemeğini de 7 gibi yerimm
hadi bakalım bende yavaş yavaş başladım ..bugün elma yedim ve çorba içtim habire
akşama doğru yeşil çay içicem tabiki gene elma..:lepi:
adet olmam lazım bugünlerde belki az kilo verebilirim..:kedi:
ZEMUS kullanıcı adının altına o şeyleri nasıl koydun kuzum
ben daha profil resmimi koyamadım kimafoldumbenmafoldumben
ZEMUS kullanıcı adının altına o şeyleri nasıl koydun kuzum
kız sitede satılıyo görmednimi mesaj puanlarınla alıyosun ..aşşadaki linkte var bilgi..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ldi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html
canım kullanıcı paneline girip sol taraftan avatar değiştire basarak koyabilirsin
teşekür ederim. artık benimde resmim var..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
YAZERCİM kuzum sen leslinin 1 milinimi beş gün yapın yazdın anlamadım şeker ben sabah 3 mil olnın hepsini yaptım şimdide 5 mil olanın 3 milini tamamladım 2 mili kaldı onuda yapcam 5 dakka dinlenem dedim o sırada size bakem dedim yanı toplamda 8 mili bitirmiş olcam ben bende regliyim KIZLAR soruyosunuzda indirmeden açamazsınız lesliyi bende evdede var yürüyüş bandı 3 sene oldu alalı elektiriksiz olandan ve zor keşke 3 sene önce lesliyi keşfetmiş olsaydım bu çok zevkli tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?