Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

: hee benim işte oo yeni başladım ya dün isveç diyetinin yorumlarını okudum bugün elma diyeti yorumlarını isveç diyetinin de yorumları çok etkileyici geldi valla

bu arada 3. günüm ama inan hiç zorlanmıyorum. tamam zor. birbiriyle hiçbir alakası olmayan menüsü var. sabah 1 dilim ekmek ve kahve içtim mesela. ne alaka ise. bari bi dilimde peynir yazılsaydı dedim menüme ama. 10 günüm var. ve vereceğime inanıyorum. sonrasında vücut isveçe alıştığı an bi şok etkisi niyetine elmaya geçicem ciddi bir şok olur ve elma diyetiylede ciddi kilo verebileceğime inanıyorum.

: hee benim işte oo yeni başladım ya dün isveç diyetinin yorumlarını okudum bugün elma diyeti yorumlarını isveç diyetinin de yorumları çok etkileyici geldi valla

valla banada öle geldii..ama nasılım yakaladımm seniiiiiii:teytey:

evet cnm isveç diyeti 13 gün yapılıp sonra uzun süre elma diyeti yapılabilir.ama bişe soracam biftek yerine tavuk yense olur mu bideee.mesela ben öğlen okuldayım 3.30 da geliorum öğle yemeğini o zmn yesem olur muuu:uhm:akşam yemeğini de 7 gibi yerimm

aslında diyetin en büyük bölümü kararlı olmakla birlikte kilo vereceğinize inanmak. yok benim metebolizmam zayıf, yok ben veremiycem işte, ya veremezsem, hayatımın son şansı verdim verdim vermedim öldüm gibi saçma sapan olumsuz şeyleri beyninizden silmek gerekiyor. ve tek düşünceniz ben kilo vericem olmalı. emin olun. bu kelimelerin olumlu yada olumsuz anlamda ciddi etkileri var. kilo vermenizi diyet yapmakla birlikte kendinizide motive edip olumlu düşünmelisiniz. takmayın kafanıza. inanıyorum ki bu kilolardan yakındığımız son zamanımız olacak. ve bu kilolar tarif olacak. çünkü istenildiğinde kilolar çok güzel veriliyor.

hadi bakalım bende yavaş yavaş başladım ..bugün elma yedim ve çorba içtim habire
akşama doğru yeşil çay içicem tabiki gene elma..:lepi:
adet olmam lazım bugünlerde belki az kilo verebilirim..
:kedi:

yemek saatini sen belirlemelisin tabi. akşam bende 7 de yiyorum. ama çalıştığım için, küçük saklama kablarına koyuyorum yiyeceklerimi.
ayrıca ben kırmızı et yiyemeyen biriyim. 2 sefer fenalaşarak yedim ama 200 gramlık kıymayı. sonra keşfettim tavuk cigerini seviyorum. aynı ölçülerde kalorisi onunkide az tavuk ciğeri yemeğe karar verdim. tavuk ögünü var diyette. etin yerine geçebilecek kalorisi aynı değerde olan başka birşey yiyebilirsin. bana en uygunu tavuk ciğeri geldi. napiyim valla yiyemiyorum kırmızı et. bence senin içinde uygunsa sende öyle yapabilirsin.
ama ben önce haşladım sonra yağsız tavada kızarttım. haşlama balığı ise önce haşlayıp sonra foryaya sarıp fırına vericem. birde sana tavsiyem bol bol su iç. ben 45 dakika hızlı tempoda yürüyorum sabahları. 1. gün yolda fenalaştım. sonra yorumlarda fenalaşmamak için bol bol su içilmesi gerektiği yazıyordu aynen uyguladım ve günde tam 3 litre içiyorum. bugün coştum. 3,5 ltre içtim. koşarak eve giderim valla. ve spor yapman hafif tempolu evde 10 dakika falan bile kardır.

hadi bakalım bende yavaş yavaş başladım ..bugün elma yedim ve çorba içtim habire
akşama doğru yeşil çay içicem tabiki gene elma..:lepi:
adet olmam lazım bugünlerde belki az kilo verebilirim..
:kedi:

ZEMUS kullanıcı adının altına o şeyleri nasıl koydun kuzum

pardon 2.gün sabah yürüyüşte fenalaştım. ama bugün yani 3. gün hiçbir sıkıntı yaşamadım. ben 6 aydır sabahları 45 dakika yürüyorum. bu isveç diyetiyle birlikte akşamları da yarım saat bisiklete biniyorum. ve 10 dakika 3 kg dambıllarla çalışıyorum. kollarım felaket kısa kol giyilmeyecek durumda diyroum anlayın gari siz gerisini.mafoldumben

bu lesli ne yaa ben yukleyemiyorum kocam izin vermiyor aglayacagim yuklemeden izlenilmiyormu biri bana yardim etsin nasil yuruyecegim

kızlar bende 2 mil yapabildim karnım çok ağrıyor
şu 5 millik olanın 2 milini yaptım orda lesli hemde koşturuyor harika regl biter bitmez tamamını yapıcam ...
yeşim ben 3 milliği açtığımda sonuna kadar yapıyodum e zaten 47 dakika bişe bi dizi izlerken felan yap güzel oluyo ne yaptını bile anlamıyosun ..
bu leslinin yine 5 millik bi cdsi daha var oda beşgünlük bi program hergün bir milini yapıyosun felan ..
ayyy karnım ağrıyooo valllllaaaaaaaa ..
bak kaçamak felan yapmayın hasta hasta adamı deli etmeyin uleeeeen

YAZERCıM kuzum sen leslinin 1 milinimi beş gün yapın yazdın anlamadım şeker ben sabah 3 mil olnın hepsini yaptım şimdide 5 mil olanın 3 milini tamamladım 2 mili kaldı onuda yapcam 5 dakka dinlenem dedim o sırada size bakem dedim yanı toplamda 8 mili bitirmiş olcam ben bende regliyim KIZLAR soruyosunuzda indirmeden açamazsınız lesliyi bende evdede var yürüyüş bandı 3 sene oldu alalı elektiriksiz olandan ve zor keşke 3 sene önce lesliyi keşfetmiş olsaydım bu çok zevkli tavsiye ederim

yazarkene gormemisim canim soruma cevabil almisim haberim yok sayfayi yenilemeden yeni yazilari okuyamiyorum kesin ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…