Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İyi geceler kızlaar.. şakkıdı

Tartı günümüz yaklaşıyor... Kaçamaksız bol elmalı günler diliyorum size.. sositososito

ii gecelerrr...
çok uzulerek söylüorum bgn kacamak yaptım tutamadım kendimi abimlere misafirliğe gittik sağolsun yengem dökturmus yine..1 geri cevirdim 2geri cevirdim 3.de midem kazınmıstı dayamanadım azcık salatayla küçük börek yedimm :sinifsinif:

slm kizlar aranizda zorlanan varsa bide benim gibi deneyin diyete baslamadan once portakalli cilekli muzlu artik ne varsa markette sekersiz aromali sakiz aldim aclik aklima geldikce ati veriyorum agzima unutuyorum diyette oldugumu kacamak yapacagim zamanda dusuk bel pantolon ve dar bady ler giyiyorum gobekteki yaglarin fiskirdigini gorunce tiksiden kacamak falan yapamiyorum benden bu kadar hadi kolay gelsin hepimize

kızlar selam benim güzel gidiyo ama şu aralar giremicem lesliyi yapamıcam dün annemin evini boyadım sadece ağzıma ara ara 6 tane çiğier attım başka hiç bişey yemeden devam ama öğleden akşam 11 kadar sürekli iş ev boyamak temizlik zaten spor bugünde halılar var yıkancak sonra camlar falan yoğunum giremem ama hiççç bozmam sadece lesli yapamam kızlar kaçamak yapmayın sakın dün benim yediğim 6 küçük ciğerde sürekli yukarı tavana baktığım için başım dönmesin diye birde az sütlü nescafe içtim ama suyum ve yeşil çayım mutlaka içildi 6 elmamda yendi bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta yedim iş yapcam diye çıktım kızlar kolay gelsin

kızlar sabah 7:30 daz kahvaltımı yaptım
iki yeşil çay ikide elma yedim
herşey güzel gidiyor
ay şu cuma hemende çabukta gelsin inşallah zemuszemus

Hepinize iyi pazarlar kızlarrr güüzzel bir hafta sonu diliyorum.Ve bol yeşil elmalı yeşil çaylı
bir gün şu ana kadar iyi gidiyor birde şu cuma gelseeee bir tartılsamm bir görsem neler olup bittiğini inatla tartılmıyorumm :lepi:

Hanımlar verdiğiniz kiloları okuyunca hemen şimdi başlamak istiyorum ama, imternetten araştırdım butür şok diyetler çok hızlı geri geliyormuş.Bu diyetten sonra ara verip almadan aynı kiloda kalan varmı,lütfen yardımcı olun.Ayrıca yeşil golden elma olurmu diye sormuştum cevap veren olmadı Lütfen desteklerinizi bekliyorum.Bende 90 kiloyum ve çok rahatsızım artık vücudum taşıyamıyor bu kiloları.Artık sağlık için bişeyler yapmak zorundayım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

letafet yesil elma diye okuyunca bende golden alip basladim bide baskasimi oluyo ben bilmiyom goldenle yapiom diyetifisfisfis bakalim arkidisler ne diyecek

letafet arkadaşım yeşl elma olsunda nolursa olsun farketmez bence:) bide bu diyeti yaptıktan sonra eskisi gibi yemek yersen alma ihtimalin yüksek.kilonu korumaya çalışıcaksın bi müddet. o zaman almazsın.bende bu diyete yeni başladım. bi arkadaşım bu diyetle 19 kilo verdi.bakalım bende verebilcekmiyim:)

zaten sadece elma yiyerek midemizi küçültüoruz bencee e haliyle diyeti bıraktıktan snr eskisi gibi yemeye devam etmezsek kilo almayız..

te bu saat oldi hiç kacamak yapmadım 3 elma yedim 3 yeşil çay ve kahvaltı
yürüyüşümü yaptım 50 mekik çektim
inşaallah kaçamaksız bu günüde atlattık sayılır

te bu saat oldi hiç kacamak yapmadım 3 elma yedim 3 yeşil çay ve kahvaltı
yürüyüşümü yaptım 50 mekik çektim
inşaallah kaçamaksız bu günüde atlattık sayılır

tebrikler canımm..zaten en zor olan günleri atlattık sayılır bundan sonra kaçamak yapmayız..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…