canım senın kaçamak ne merak ettımitiraf ediyorum bugün kaçamak yaptım ama çok degil tabii kaçamak yaptım diye de diyeti bırakmış degilim sporumu yapacagım yedigimi eritecegim affedin beni mekik cekeyim ki karnım gitsin.
slmmm fıstıklaropuyorumnanaktanöncelıkle raporumu verıyım sizlere
sabah 2 dılım karpuz 2 dılım lıght ekmek bıraz peynır
toplamda 4 elma 1 bardak yesılcay 1 bardak form cay
bol su
45 dak lessie teyzele yuruduk bu sefer 5 kılo verdırmeyı hedefleyen vıdeo varya onu yaptım
kaçamak:ton balıklı salata ne dersınız mafoldumben sabah yedıgım karpuzda mı olmamısmafoldumben
canım senın kaçamak ne merak ettım
][/QUcanım çok utanıyorum ama etli pide yedim kızın bana pişmanım ama dayanamadım yaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
off offff aman[/QUcanım çok utanıyorum ama etli pide yedim kızın bana pişmanım ama dayanamadım yaaaaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
twilight canım hangisi 45 millik 5 kilo verdiren ben 45 dakiklık 4 fast mili yaptıda o iyiyse onu ypayım
arkadaşlar bir slim pack yapıyorum 50 mekige deger hatta fazlası çok iyi şimdi tekrar ypacagım göbek sorunum var yaaaaaaaaaaaa
oooooo bu ne kaçamaklı bir gün olmuş kızlar yapmayın cumaya bişi kalmadı zaten cuma günü zayıfladığınızı görünce diğer hafta daha azimli olacaksınız unutmayın kaçamaksızda siz başaracaksınız
birde yazer gelmeden kaçınnn gerçi o bugün görünürlerde yok amaaa
KAPTANNNNNNNNNN nereyesunn
kızlar çok üzgünüm ama artık bu diyeti yapamıyorum
elim kolum kalkmıyoo
2 gündür yatak döşek yatıyorum
sizi yarı yolda bırakmak istemezdim ama uzun bi süre dinlenmem gerekecek miğdemi mahfetmişim
beni listeden silinki cuma günü orda fazlalık yapmayim
ama sürekli takip teyim
iğleşip en kısa zamanda yanızda olmayı çok isterim
kızlar çok üzgünüm ama artık bu diyeti yapamıyorum
elim kolum kalkmıyoo
2 gündür yatak döşek yatıyorum
sizi yarı yolda bırakmak istemezdim ama uzun bi süre dinlenmem gerekecek miğdemi mahfetmişim
beni listeden silinki cuma günü orda fazlalık yapmayim
ama sürekli takip teyim
iğleşip en kısa zamanda yanızda olmayı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?