sıla meraba yaklaşık başladığından beri rejime takib ediyorum seni.güzel kilo verdin o dönemde maşallah inanıyorum şimdi de güzel kilolar vereceksin senin yolunda ilerliyoruz inşallahh..
cnmm valla bnde özledim alışkanlık yapıosunuzzzkaydirigubbakcemile3dietinizde ii gidiomuşdeğmeyimm tatlım yazerim şeker kaptanımında öleee...çok öpüorum sizii ayrılmak yok bırakmak yok yola devammmmmmm:içelim puyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hepimiz hedeflerimize ulaşıp burdan ayrılırız inşallah..
sonra kilomuzu korumak için bir topik açarız..
sayfaları gerıye dogru pek okuyamadım ama guzel sonuclar alınmıs galıba bende aranıza gırmek ıstıyorum nerden baslamam gerekıyo
ben bugün toplam 5 mil yürüdüm mekik çektim yeşil çay içecegim ya umarım inceliyorumdurr sanki hiç zayıflamıyorum gibi zaten farkedilmiyorda bana kimse kilo verdiin demedi çok üzgünümmm.........
perşembe arkadaşım bende bu diyeti tam uyguluyorum ama elma müthiş tok tutuyor rejim yaptığımı bile unutuyorum bazaen yeşil elmanın doyurucu bir özelliği varmış gerçekten öğlen hiç acıkmadım 10 da elma yemiştim 12 de yiyemedim toktum:)
Selam arkadaslar, benim yine uykum kacti, diyet harika gidiyor, cumaya az kaldi, bir haftadan beri calismiyorum, iyice kendimi diyete adadim.. sırnaşık şey
Yazer, sila, sizler nasilsin? Mesajlarinizi okuya okuya motive oluyorum, ama galiba ben unutuldum :kedi:
Viyanada benim yüzümden elma kalmadi, annemde diyor bahcen olursa elma agaclari dik yavrum diyor, hakli kadin gercekten, fazla fazla aliyorum hep!
Her gördügüm kilolu kadina, elma ye elma diyorum....lmaz:
Kadin doktorumda sasirdi bugün beni görünce onada dedim elma yedigimi, ne güzel dedi, haplar yutacagina elma yemen muhtesem dedi... şakkıdı
Kendinize iyi bakin demiyorum elmayla bakin diyorum ve herkezi öpüyorum! opuyorumnanaktan
SiboSh
bugün yazılanları okuyunca iyice emin oldum cumaya 5 10 kilo veren olucak hiç şaşırmıycam
günaydın kızlar morelim çok bozuldu cumayı bekledim ama regil oldum kaç kilo verdim öğrenemiycem şişlikte var off ben zayıflayamıycakmıyım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?