Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sıla meraba yaklaşık başladığından beri rejime takib ediyorum seni.güzel kilo verdin o dönemde maşallah inanıyorum şimdi de güzel kilolar vereceksin senin yolunda ilerliyoruz inşallahh..

sıla meraba yaklaşık başladığından beri rejime takib ediyorum seni.güzel kilo verdin o dönemde maşallah inanıyorum şimdi de güzel kilolar vereceksin senin yolunda ilerliyoruz inşallahh..

canım benim birlikte hepimiz güzel kilolar verceğiz..kaydirigubbakcemile2

ayrıca teşekkür ederim çok tatlısınopuyorumnanaktan

destek motive beraberlik çok önemli.diyet yaparken mutluluk şartttttt:teytey:a.s.

beşiktaşımm Şenizgerçektende öle inan alışkanlık yapıyor seviyorsun özlüyorsun burdaki arkadaşları sende bunların içindesin bitanemmmŞeniz

evet bitanem ..ayrılmakkkkkk yok yolumuza devammmmmmkaydirigubbakcemile2:lepi:

Son düzenleme:

hepimiz hedeflerimize ulaşıp burdan ayrılırız inşallah..

sonra kilomuzu korumak için bir topik açarız..

ah ahh şu 1 ayda istediğimiz kilolara inebilirmiyiz acaba
sonra zaten aynı kadro korumaya alırız :) cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ama bende bi değişim yok hiç kimse farketmedi ben biraz hissediyorum ama incelme olarak değil sadece yumuşama var zaten çok zor kilo veren biriyim ..hiç kaçamak yapmadım 4 kilo versem bile yeter.

sexy artık girmiyormusun .kilo verirken spor yaptınmı ,ne zaman yapmaya başladın. lütfen cevap ver.bügünde kaçamaksız bitirdim çok şükür iyi geceler herkese......

şükürler olsun ki bugünü kaçamaksız bitirdim bende yine aynı şeyi yaptım ama yemekten alıp çiğnedim yutmadan neyse bugün de iyiydii...

sayfaları gerıye dogru pek okuyamadım ama guzel sonuclar alınmıs galıba bende aranıza gırmek ıstıyorum nerden baslamam gerekıyo

ben bugün toplam 5 mil yürüdüm mekik çektim yeşil çay içecegim ya umarım inceliyorumdurr sanki hiç zayıflamıyorum gibi zaten farkedilmiyorda bana kimse kilo verdiin demedi çok üzgünümmm.........

slm nice canim benimde ayni kimse kilo verdinmi demedi aldinmi diyorlar cok su iciyoruz ya ondan sisiriyor bizi ben daha once 1 ay diyet yapmistim hic kimse fark etmedi bende aglardiim ama bir ay sonra diyetteki gibi su icmedim ve herkes super zayiflamissin dediler butun kiyafetlerimide degistirdim cunku hepsi bol geliyordu bence sudan ve caydan kaynaklaniyor morelini bozma devam canim

masallh size ya ben cok halsiz dustum hep acim insallh cuma gun tartida odulumuzu alir ve mutlu oluruz hepimizzemuszemus

bugün yazılanları okuyunca iyice emin oldum cumaya 5 10 kilo veren olucak hiç şaşırmıycam

Selam arkadaslar, benim yine uykum kacti, diyet harika gidiyor, cumaya az kaldi, bir haftadan beri calismiyorum, iyice kendimi diyete adadim.. sırnaşık şey

Yazer, sila, sizler nasilsin? Mesajlarinizi okuya okuya motive oluyorum, ama galiba ben unutuldum :kedi:

Viyanada benim yüzümden elma kalmadi, annemde diyor bahcen olursa elma agaclari dik yavrum diyor, hakli kadin gercekten, fazla fazla aliyorum hep!

Her gördügüm kilolu kadina, elma ye elma diyorum.... lmaz:

Kadin doktorumda sasirdi bugün beni görünce onada dedim elma yedigimi, ne güzel dedi, haplar yutacagina elma yemen muhtesem dedi... şakkıdı

Kendinize iyi bakin demiyorum elmayla bakin diyorum ve herkezi öpüyorum! opuyorumnanaktan

SiboSh

günaydınnnnnnnn fıstıklarrrrrr
nasılız bakalım bugün cumaya 1gün kaldı hatta sayılı saatlerde diyebiliriz.
erken saatlerde herkez kilosunu yazmaya başlarsa..meraktayım şekerler..
hadi bakalımkaçamaksız güzel bir gün sizinle olsun..​

günaydın canım..seni unuturmuyuz şekerim hiçç:umursamaz:
diyetinin güzel gittiğine sevindim seni elmacı güzeli.demek elma bırakmadın oralarda..helal sana kız..

gerçekten de doğru söylemiş doktorun.haplar yerine elmalar daha sağlıklı.ve sende yarın güzel bir rakamla karşımıza çıkacaksınn..öpüyorum canımmŞeniz

kızlar biyerde okudum bunu sizede kopyaladımm

geçenlerde uzman tv ye girdim Callanetics için var mı dieyokmuş o sırada diyet falan filan yazıyodu sıvılar zayıflatır mı diye bir konu vardı uzman taylan kümeliydi açıkladı falan.sıvının zararı olmaz dedi en sonuna geldik videonun.sıvının bir yararıda küçük tuvalete çıkmamızı sağlamasıdır ve şunu anlattı her küçük tuvalete çıktığımızda yaklaşık 35 kcal vermiş oluruz dedi ve ben çok şaşırdım. bilmenizde fayda var die düşündüm

günaydın kızlar morelim çok bozuldu cumayı bekledim ama regil oldum kaç kilo verdim öğrenemiycem şişlikte var off ben zayıflayamıycakmıyım(((

günaydın kızlar morelim çok bozuldu cumayı bekledim ama regil oldum kaç kilo verdim öğrenemiycem şişlikte var off ben zayıflayamıycakmıyım(((

günaydın canım .moralini bozma.reğli bitince çıkan rakam mutlu etçek seni..olsun sen yine yarın kilonu yaz...

sıkma canını bakimlmaz:mutlu neşeli olmaya bak..:dance:diyet yapılırken karamsarlığa hiç kapılmayalım şekerim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…