Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

perşembe arkadaşım bende bu diyeti tam uyguluyorum ama elma müthiş tok tutuyor rejim yaptığımı bile unutuyorum bazaen yeşil elmanın doyurucu bir özelliği varmış gerçekten öğlen hiç acıkmadım 10 da elma yemiştim 12 de yiyemedim toktum:)

yemek yiyen bence yarim saat kolbasti yapsin yada ankara havasi acsin cifte telli oynasin cok güzel bi spor her yerin oynuyo

ilkgünlerde spor yapılmıyor ama sonra tabiki spor yapılıyor

bu arada birinci günüm de sabah 3 kepekli grisini ight krem peynir 2 yeşilçay ve 2 elma 1 bardakta elma suyu içtim arada su içmeye devam ediyorum.19 dan sonra 1 şey yememeye çalışcam;elma dahil sabah tartıldım 1 daha cuma tartılcam 2 günde çok 1 şey beklemiyorum asıl önümüzdeki cuma tartısı önemli benim için.

Son düzenleme:
Hanımlar bugün benim ikinci günüm 90 ile başladım bugün bir kilo gitmiş 89 kiloyum.Ayrıca bu diyeti oğlumla birlikte yapıyoruz,oda bir kilo verdi.Yalnız elmanın tok tuttuğu doğru da gözler aç ne olacak,birde bugün bir buçuk kilo yenmesi gerekiyor,halböyle oluncada elimizden elma hiç düşmüyor.Ben asıl yarın nasıl iki kiloyu tüketeceğiz onu düşünüyorm.Neyse sonuç olarak bu yola baş koyduk pes edene kadar devam edeceğim.ınşallah çabuk pes etmem.Güç ver ALLAH'ım hepimize. herkese kolay gelsin.

Tamam bende öyle yaparım halay çekerim göbek atarım bide 1 saat yürüycem tabi her akşam kararlıyım 178 boyundayım kızlar ama 72 kiloyum hiçbirşey yakışmıyo herkes irisin diyo sinir oluyorum(

kilo versem çok güzel olacak 63 olmak istiyorum inşallah olurum inşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız:)
tombikcim akşam yemezsen bişeycik olmaz

kilo versem çok güzel olacak 63 olmak istiyorum inşallah olurum inşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız:)
tombikcim akşam yemezsen bişeycik olmaz
sevindim şimdidelikafadulden yarın diyete tam gaz devam. inşallah arkadaşlar hepimiz incecik oluruz:)

kızlar mrb bayağı iyi verebildiğimi hissediyorum sanırım cuma güzel bi sonuç alıcağımızı düşünüyorum hepimizin ancak bugün elmayı az yedim o nedenle olmalı ki çok acıktım bugüne kadar hemen hiç açlık hissetmiyordum gideyim bi elma daha yiyeyim 1 tek gün hariç hiç kaçamak yapmadım hamdolsun bakalım.bugün biraz kendimden korktum ama koştum geldim buraya
güç aldım gerçekten..

36 beden olurmuyuz oluruz beee biz böyle birbirimize destek olursak oluruz valla:))
bende acıktım başak ama işteyim elmayı arkadaşıma verdim hamile diye eve gidene kadar açım neyazıkki inşallah veririzde boşa gitmez

hımmm gerçekten bizi tok tutan elma ne kadar çok elma o kadar az acıkma umran sen de bekle ben baktım bu sabah çok iyi bi sonuç gördüm ve hiiiç spor yapamadım malesef buna rağmen iyi benim adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…