he su dogadan form cayı dıyorsunuz demı sadesı falan var
Selam kızlar, bende dün ani bir kararla aranıza katıldım.Başlangıç kilom 89,3 civarıydı.Bugün 88 i görünce çok sevindim.Hiç kaçamağım olmadı. ınşAllah bugünde olmaz.Yalnız öğrenmek istediğim birşey var. Hiç aranızda vücut yağını ölçtüren oldu mu ? Yani kilolar su ve kastan mı yoksa yağdan mı gidiyor ?... Bılgisi olan varsa lütfen bildirsin ve ya böyle bir imkanı olan varsa lütfen tartılıp bizleri bilgilendirsin.. Bugün kahvaltımı yaptım. Su, elma, yeşilcay ile devam ediyorum.Hepinize kolay gelsin..
Bu arada ben ilk zaman sexybebek'in yaptığı gibi Spor yapmamayı düşünüyorum..Yoksa ben mi yanlış anladım...Spor yapmak gerekiyor mu :uhm: :uhm: hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Tamam bende öyle yaparım halay çekerim göbek atarım bide 1 saat yürüycem tabi her akşam kararlıyım 178 boyundayım kızlar ama 72 kiloyum hiçbirşey yakışmıyo herkes irisin diyo sinir oluyorum(
sevindim şimdidelikafadulden yarın diyete tam gaz devam. inşallah arkadaşlar hepimiz incecik oluruz:)kilo versem çok güzel olacak 63 olmak istiyorum inşallah olurum inşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız:)
tombikcim akşam yemezsen bişeycik olmaz
aynen canım. ama inanıyorum. eğer böyle giderse hepimiz incelcez:) belkide 36 beden bile oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?