Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım sağol ben yarın çıkan rakamdan 2 kilo az kabul etsem kendimi kabul edermisiniz:))))

canım benim için bişey farketmez.ama kaptan biliyosun ben değilim yazer arkadaşımız.o cevap verir sana canım
ve sen kendi vücudunu tanıyosun.demak reğliyken 2kilo fazla çıkıyosun..bende 1.5kilo fazla çıkarımm...

olsun canım aslında kilon ne çıkarsa onu yaz...

tamam normal kilomu yarın neçıkarsa onu yazarım ben 2 kilo fazla çıkıyorum hastayken evet canım ama şimdi dikkat ettimde dar gelen pantolonumun beli bol geliyo artık hiç sıkmıyo ragilim şişlik var ve buna ramen böyle hoşuma gidiyo bu durum daha da iyi olacak inşallah

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan hepinize bol kilo vermeler diliyorum ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum. ya aranızda çok kilo veren varsa bi resimini koyabilirmi. çok merak ediyorum.

günaydın tombikcim ben gerçekten rejim yapıyorum 65 e inersem eski ve yeni hjalimi koyarım size:)))))

tombikcim dün sen yemek yiycem diyodun bende yedim çok azda olsabaşım ağrıyodu ilaç içmem için yemem gerekti ama valla çook azcık yedim

kızlar süpersiniz ama ben bu süt sorunumdan dolayı tam yapamıyorum
sütüm azdı artık gün boyu sütüm gelmiyo mecbur yiyorum off
amaaa ablam pazartesi günü başlamıştı
bu sabah tartılmş o kendi halinde öylesine denemek için yapıyor 56 kilo zaten 6 kilo vermek istiyor
3 gunde 2 kilo gitmiş hemde çalıştıgı için su ve yeşilçayını içemiyor
sporda yapamıyor

çok iyi vermiş valla maaşallah sende sonra yaparsın önemli olan bebeğin sonuçta onu sütten kesince yaparsın rejimini

öyle canım zaten tam süt veremiyorum mamada vermek zorundayım
oyüzden cesaret edip başladım ama bukadar azalıcagını tahmin edemedim
şimdi hem elma yiyorum hem az az yemek yiyorum
bakalım haftada 1 2 kilo bile verebilsem benim için kar

sabah öğlen yersin akşam yemezsin bide spor yaptınmı emin ol gider yeni akşam elma ye 1 iki tane onunla geçiştir ikisi bir arada olur ozaman

inşallah bişeyler yapmaya çalışıyorum bebişim hç durmuyor
spor çok zor yapıyorum koşu bantına çıkmaya hiç fırsat bırakmıyor
ama çokta istiyorum kilo vermeyi
çünkü doğumda benden sadece 3 kilo gitti felaket bir durum

90la doğuma girdim 87yle çıktım doğumdan 4 gun sonra 86 buçuktum
sonrasında kendi çabamla 80.5 düşmüştüm ama süt olsun diye çok yedim
84.9 oldum en son tartıldığımda yani geçen hafta 83.7 ydim bakalım bu hafta ne olucak
önce 80 altına düşmem lazım
sonra 70
65 e kadar yolu var tabi baya bir zaman lazımkaydirigubbakcemile2

istersen verirsin inatçı olmalısın ben 2 sene önce 14 kilo verdim spor ve rejimle sonra yemeği sevdiği için uzun vadede geri aldım ama yine vericem ve almıycam şişkoyum ama şişko gelin olmıycam inşallah sen inan verirsin canım 76 dan 72 ye düştüm ben 1 haftada 63 olucam inş

inşallah canım bende 2 sene önce 80den 66ya düşmüştüm 1 ayda azimle
sporla yürüyüşle ve hiç öğün atlamadan salata ve sebze yemekleri yiyerek
ama çok spor yapıyordum
inşallah yine başarırırz

günaydın bugün2.günüm. kepekekmeğime ligt beyaz peynirli domatesli biberli tostu
mu yedim yeşil çayımı içtim.2 saat sonra elmamı yiycem.çalıştığım için haftasonları spor yapıcam. haftaiçi çağlayandan taksime yürüyorum sabahlarıda taksimden çağlayana yürüyorum

bu arada kızlar ben callanetics egzersizlerini denedim dün
midemdeki kaslar agrıyor şuanda başka yapan varmı acaaba
ilk gün için normalmiki bu durum

başarırız canım inanalım isteyelim yeter ben kendime güveniyorum hepimize güveniyorum burdayız başarıcaz:))

mandalingscim çok iyi yürüyomuşsunya maaşallah yeter o hızlı yürürsen baya mesafe var arada yani 30 saat falan sürer o yol haftasonuda yaparsan tam olur bende evde yapıcam dün yapıcaktım hastaydım yapamadım inş bugün yapıcam

o egzersizler ne ben bilmiyorum yardımcı olurmusun bende yapayım ilk kez egzersiz için normaldir tabi 3 güne geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…