Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugünüde hicc kacamaksiz atlattim süper gidiyorum ya kacamak yapmak aklimin ucundan bile gecmiyo artik bide grip olmusum arti reglim:sinifsinif:canim hic bisey istemiyo elmalarimi bile zorla yedim bugün :sinifsinif:

umran senin kilonla aynı kiloyu verdim bende benzer bi yapımız var galiba tam bende gram olarak bile yakın kilo verdik ama korkum şu ben nisanda tam bir ayda bu 5 kiloyu vermiştim tekrar verdiğim bu kilolar kolay olur ama bundan sonrası benim için önemli umarım bundan sonrada aynı hızda gider çünkü yerleşmiş kilo benim kiler hadi hayırlısı sen de çok güzel vermişsin

ben geLdim şekerLerrrkaydirigubbakcemile5
bugün küçük bi kaçamak yaptım mewLütümüz vardı bende braz tavukLu piLaw yedm ama çok az:kedi:
ama sonra hemn teLafi ettim. misafrler gider gtmz 5 miLe LesLiemi yaptımmm mutLuyumm=)

kızlarrrr ben şimdi şuan kaçamak yaptımm yaaaaa:sinifsinif: 2 .çatal mantar yedim
şimdiye kadar hiç kaçamak yapmamıştım tartı gününe 2 kala olmadı buuuuuuu mafoldumben
ama hemen peşinden yeşil çay içtim. bugün sporumuda yapmıştım

Rabbim nasip ederse bende yarın başlamayı düşünüyorum inşallaaaaaah..şuan 76 kiloyum..16 kilo vermem lazım.başarıcaz inşallah bu işi..a.s.

kızlar yeni gelenler yanaklarınızdan üptüm
herşey ne kadar güzel olacak ..
bugün kahvaltımı ettim
5 elma yedim 3 bardakda çay içtim
spor yapmadım hastane hastane gezmekten (korkulcak bişi yok verecekleri bi rapor 10 yer gezdim kızlar bu devlet varya işleri hep aksak anasını satim ..)
neyse kızlar cumaya son bi gün kaldııı
ayyyyyyy zemuszemus

nbr kıslarr yaa...hiç giremiorumm puff çok yorucuuama dietimi bozmadımmmm hepinizi çok ösledimmmmopuyorumnanaktanyeni arkadaşlarda katılmış umarım herkes kilo verirrr...pardıon umarımm diil zttnn verecezz veriyoruzdaaa öpüorumm elma şekerlerimmmŞenizgrszzzzzzz

kızlar hepinize kolay gelsin ekşi ve yeşil elma bulmak çok zor burda şimdi marketlerde golden var inanılmaz tatlı bu elmayı yiyerek diyet yapan varmı yoksa illaki ekşi ve yeşil elmamı olacak

kızlar hepinize kolay gelsin ekşi ve yeşil elma bulmak çok zor burda şimdi marketlerde golden var inanılmaz tatlı bu elmayı yiyerek diyet yapan varmı yoksa illaki ekşi ve yeşil elmamı olacak

cnmm bende yeşil elma bulamadımm ve golden ın yeşillerini seçip yedimmm.ve yiyorumm en son tartıldığımızada 3.5 kg falan vermiştim 6 gündeee şimdide çok inceldimmm annem 59 kilo onun kotlarını bile rahatçaa giyiyorum hatta göbek kısmı biraz bol oluo yani bende işe yaradıı spor yaptın mı diye sorarsan özel yürüyüş falan yapmadım çarşıda gezdim okula gidip geliorum dershaneye gitt gellkaydirigubbakcemile3umarım verirsin tatlım önce kendine inan ztn gerisi gelirrrrrrkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bu arada aynı yerde yaşıormuşusuzzzzzz...hemşeriyizzzzemuszemus

yok kuzum mersinde okudugum dönemdi mersin üniversitesi 3 yıldır kayserideyim ama burnumda tütüyor resmen mersin ve deniz çok özledim kıymetini bil kuzuuuuuu kilo vermede hepinize kolay gelsin gitsin kilolar bidaha geri gelmesin

CULDA ABLACIM SABAHKı ŞııRı okuyunca sizinlede paylaşmak istedim..

çok güzel değilmi.sen neler yapıyosun diyet nasıl gidiyor..

BEŞıKTAŞıM gülüm özledim fıstıkım seni.aferin kız sana diyete devamm

YAZERıM yavrim ah o hastaneleri sorma çok iyi bilirim bennn..

bugünde şükür diyetimi kaçamaksız bitirdim huzurluyum ve mutluyum

CUMA günüde güzüm güler inşallah..bugün halam bizdeydi.o bana ne kadar zayıflamışsın..bayramdan buyana dedi..ay ne çok sevindim yaaaaaaa

hepimiz hedeflerimize ulaşıp burdan ayrılırız inşallah..

sonra kilomuzu korumak için bir topik açarız..

cnmm valla bnde özledim alışkanlık yapıosunuzzzkaydirigubbakcemile3dietinizde ii gidiomuşdeğmeyimm tatlım yazerim şeker kaptanımında öleee...çok öpüorum sizii ayrılmak yok bırakmak yok yola devammmmmmm:içelimpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…