Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben elma diyeti yapmadım fakat lisedeyken bir kot almıştım bana baya dar geliyordu onun içine girmek için azmettim gün içinde normal 3 öğün her zmnki gibi yemeğimi yiyordum ama onun dışında gün içinde 5-6 tane elma yiyor sürekli su içiyordum sanırım 4 litreyi falan buluyordu içtiğim su:))) bunun sonucunda bir ay sonra 1 beden zayıflayıp o kotun içine çok rahat girmiştim:))) ayrıca elma yediğim dönemde suratımda asla sivilce çıkmazdı elma yemeği bıraktım her tarafımda sivilce oldu(((
yıllardır elma yemiyordum fakat artık gene başladım bakalım bu sefer verebilecekmiyim... sanırım birasda zayıflama işi beyinde bitio :)))

inşallah kızlar ya benimde kuzenim doğum yaptı bende hiç küçülmemiş diyodum ama kırılacağını hiç düşünmemiştim

Ben hiç kimseyi asla hiç bir şekilde eleştiren birisi değilimdir.Kısa,uzun,zayıf,şişman sonuç olarak bugün böyleyiz ama yarın ne olacağımızı yalnız Yüce Yaradan bilir.Ama benim etrafımdakiler o kadar takıntılılarki kiloya artık psikolojim yerle bir olmuş durumda.Beni kendi halime bıraksalar şimdiye kadar 10 defa vermiştim aslında.
Ümrancım nedense kilolu olan herkesi iri kemikli sanıyor insancıklar.Takma kafana.ıncecik olacaksın.
Tuana ve BsRNzM'nın kayınvalidelerine diyecek kelime bulamıyorum.Hamilelikten sonraki 1 yıl içinde vücut tam olarak oturuyor.Sanki kendileri 90-60-90 çıktılar doğumdan.ınna Sabirin...

valla çerkez kızı birde ben sıkıntılı bir doğum yaşadım ve seezeryan oldum
kadın yapmadığını bırakmadı ona sinirimden sütüm bile gitti ve ogünden iitibarende inanılmaz kilo takıntılı oldum
tabiki kimse kilodan mutlu olmaz ama bu bir doğum neticede ben bunu düşüncesizlik olarak adlandırmıyorum kasıtlı yapıyor neticede 4 doğum yapmış
hiç doğum yapmamış biri bunu dese anlarım yaşamdığı için bilmiyor neticede derim

Ben insanları bile bile yaptıklarına inanıyorum.Sonuçta ben kimseyi kırmıyorsam bu insanın elinde olan birşeyse insanlarda beni kıramamalı.ama öyle olmuyor ne yazık ki.
Benim kayınvalidemde kendi eteklerini gösterip bunlar sana olmaz bana bol geliyor ama diyor.

belki seni gaza getirmeye çalışıyordur çerkez kızı benim baabmda kızar laf sokar annem elimden ekmek alır kaşıyla gözüyle dövmekten beter eder valla:))

sezeryanla dogum yapmak saten bi desavantaj... (gobek acisindan)
ben mecburen sezeryanla dogum yaptim ve travma yasadim dogumda...
o yuzden cok hassastim ve o tur kritikleri inaninki hic duymak istemiosun o an
su an kilo verdim ama gobegim duruyor
spora basvurdum vucudumun sIkIlasmasi icin
ins kisa zamanda o gobekten kurtuluruz

insan doğumdan çıkınca göbeği küçülücek diye bekliyo ya küçülmeyince verilmiş bvi tepki olabilir diycem ama dediğiniz gibi koca kadın bilmesi lazım hemen zayıflanmıycağını ama anneler bez sararmış şimdiki gelinler korse giyiyo sıksında sarkmasın diye

bunu duydum cooook sevindim
darisi basima

o korse olayini ben bu sene turkiyede tatildeyken duydum (dogumdan sonra)
ama inanki o aciya katlanmak baya yurek ister
bence ben hic dayanamam taze yaraya korse pfff
oksururken bile aklim gidiodu

ama canım sezeryanda değil bitanem zaten sezaryanda kimse dayanamazki zaten o normal doğumlar için geçerli göbekte yara yok ya rahatsız etmez yani

kahvaltımı yaptım 4 bardak suyumu içtim şimdi yürüyeegim kolay gelsin umarım yarın yüzümüz kara çıkmaz arkadaşlar

sen şimdi spor yap göbek için bire bir bi hareket var yemin ederim düzenli yap sonuca şaşarsın sırt üstü yat uzan yere ayağını havaya kaldır ama çok değil 1 karıştan birazdaha fazla kaldır yanıyo karnın eriyo yağlar tutabildiğin kadar tut havada ve çok yap o hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…