Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende kahvaltimi yaptim 3 fincan yesil cayimi ictim 2 tane elmami yedim spor yaptim 1 saat ,1 ltr su ictim simdide oturuyorum yoruldum ye ic ,ye ic ne kadar yiyipiciyorum tokum artik gitmiyor elmalar cokacimcoook midem kuculdu heralde sabah tostumu zor yedim gece midem kazinirdi bugun oyle olmadi :jeyyar:
ama gorunurde bi degisiklik yok tartilmiyorum ama hergun daralmis kiyafetime girmeye calisiyorum hala pantalonumun fermuari kapanmiyor

ben de dün akşam bi komşumdaydım,bana ''sen baya kilo vermişsin'' dedi...çok mutluyum...giydiğimde dar olan bi eteğim vardı,bugün denemek için giydim,belimde dönüyor...walla süper gaza geldim,bu gidişle beş kilo daha veririm..bi de şunu anladım,kilo verdikçe daha bi gaza geliyosun..hihoyyythihoyyythihoyyyt.

ya tabi çok güzel bi duygu o etekler belimizden düşecek kızlar bırakın dönmeyi devam devam ben spor yapamıyorum siz yapın

ya kızlar dun annemler bizdeydi akşam baktım kimse süzülmüşsün falan demiyo gectım babamın karsına "baba sence süzülmüşmüyüm diyet yapıyorumda"dedim o bana ne dedi..."valla hiç senı gaza getiremem ne süzülmesi dana gibisin" dedi.. :roflol: nası sinir oldum anlatamam....

inş. canım..ben bugün şunun farkına vardım...canım tatlı istemiyor artık,eşim bile farketmiş..acaba niye diye düşündüm::tabi ki o kadar elma yiyorum,kan şekerim ayarlandı...benim gibi tatlı canavarı tatlı istemiyorsa bilemiycem artık...süper gidiyoruz..ben bi de bu kiloları kaçamaklarla verdim...

mesela dün para günümüz vardı,ve hamurişlerini götürdüm:)ama yatana kadar başka hiçbişey yemedim...

bu arada kızlar ben callanetics egzersizlerini denedim dün
midemdeki kaslar agrıyor şuanda başka yapan varmı acaaba
ilk gün için normalmiki bu durum

yaa canım dediğin egzersizleri nette aradım sitesini buldumm hos bişeye benzio ama nerden indircem bulamadım. sen nerden yapıosun söölermisin banada.. :Saruboceq:

bende tam bi tatlı canavarı olarak diyete başladığımdan beri gözüm tatlı görmüyo süper bişi buu gercekten... :lepi:

gece yarisina kadar uyumadim esim grip olmus onun icind gec kalktim canim kahvalti istemedi 1bardak yarim yagli sut ictim bi saat sonra bi elma simdide yesil cay icicem gece tam uyumadigimdan simdi uyuycam pc basindamirmirmirmir

gercekten tatli krizleri bendede yok artik hemen hergun cikolata esliginde kahve icerken simdi hic aklima gelmiyo:lepi:

:roflol: erkekler ayrintilara takilmaz bende hergun esime soruyorumda sen zaten kilolu egilsin diyokafamçokkarıştı kadinlar anliyo bu kilo islerinden onlar anlamaz vermissindir sen vermissindir:smiley-cool:

kizlar bu diyetde en cok nereniz inceldini hissediyorsunuz ben yuzumun bel simitinin inceldigini hissediyorum bide basenler incelse sanki en zor kilo ordan veriliyomafoldumben

bende göbek bel ve yüz gitti zaten basenlerin ççoook büyük benimde ama küçülmüyo o gerçi annem küçülmüş diyo amaa

tempoya bağlı 45 ile 55 dkka arasında değişiyor yürüyüş. Ama bazende şişli ve nişantaşındaki mağazalra bakmaya dalınca daha da uzuyor:kedi:

bakma bakma hızlı hızlı yürü gerçi bakılmayacak gibi değil ama kilo vermek için hızlı yürümek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…