bu arada kızlar ben callanetics egzersizlerini denedim dün
midemdeki kaslar agrıyor şuanda başka yapan varmı acaaba
ilk gün için normalmiki bu durum
inş. canım..ben bugün şunun farkına vardım...canım tatlı istemiyor artık,eşim bile farketmiş..acaba niye diye düşündüm::tabi ki o kadar elma yiyorum,kan şekerim ayarlandı...benim gibi tatlı canavarı tatlı istemiyorsa bilemiycem artık...süper gidiyoruz..ben bi de bu kiloları kaçamaklarla verdim...
mesela dün para günümüz vardı,ve hamurişlerini götürdüm:)ama yatana kadar başka hiçbişey yemedim...
bende tam bi tatlı canavarı olarak diyete başladığımdan beri gözüm tatlı görmüyo süper bişi buu gercekten... :lepi:
ya kızlar dun annemler bizdeydi akşam baktım kimse süzülmüşsün falan demiyo gectım babamın karsına "baba sence süzülmüşmüyüm diyet yapıyorumda"dedim o bana ne dedi..."valla hiç senı gaza getiremem ne süzülmesi dana gibisin" dedi.. :roflol: nası sinir oldum anlatamam....
kizlar bu diyetde en cok nereniz inceldini hissediyorsunuz ben yuzumun bel simitinin inceldigini hissediyorum bide basenler incelse sanki en zor kilo ordan veriliyomafoldumben
mandalingscim çok iyi yürüyomuşsunya maaşallah yeter o hızlı yürürsen baya mesafe var arada yani 30 saat falan sürer o yol haftasonuda yaparsan tam olur bende evde yapıcam dün yapıcaktım hastaydım yapamadım inş bugün yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?