Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

umrancım sonrada elmayı ve sporu hayatdan çıkartma
ama şunu söylemeliymki birayda 13 14 kg verdiğim zaman çok spor yapıyordum
ondan sonra evlenene kadar o kiloyu hiç almadım yani 1 yıl

uzmanlar diyetle birlikte spor yapıldığında yağların kasa dönüştüğünü
bu kaslarında sürekli çalışarak yağ yakmaya devam ettiiğini söylüyor bizde öyle yapıcaz artık zemuszemus

benimde almamam lazım canım kiloluyum kadın gibi görünüyorum incecik bi gençkız olup öyle kalmam lazım

ozaman neymiş canımcım spordan bi ömür boyu vazgeçmek yokmuş yapabildiğimiz kadar yapıcaz zayıfların bizden ne fazlası var:))

miyavmiii diğer günlere göre bugün iyiyim
3 elma 1 buçuk litre su 5 fincan yeşil çay sen napan

napam bende kahvaltımı ettim 1 elma yedim 2 yeşilçay içtim bugün spor a gitmeyeceğim ama dışarı çıkıp yürüyeceğim birde son suyumuda akşam 8 de içeceğim daha sonra içmeyeceğim malumm yarın tartı günü
ama benim sorunum kabızlık ona ne yapacağım bilmiyorum 4-5 kilo vermiş olsam süper olacak ama çok zor kilo veren biriyim hiç kaçamak yapmadım sayılır ( 2 çatal mantar hariç ) ama sonuçları merak ediyorum

bence hepiniz çok güzel sonuçlar alacaksınız canım eminim ben buna bende alırdım emme regl oldum doğru sonucu öğrenemiycem ama yazarım yine

kızlar negüzel sohpet etmişsiniz..

öptüm hepinizi..

bende sahbah sporumu yaptım.evleri toparladım küçükkızımı okula gönderdim.

saat 2de 3.elmamı ve 3yeşil çayımı iççem 1.5litre de suyumu içtimm

elmalarımı yedikten sonra 1saatlik yürüyüşe dışarı çıkıcam ..

hadi kızlar bol hareket az kalori.gitsin kilolar gelsin çıtır günler..

he bir bilgi daha size..

1 milimetre su 1 kalori yakıyormuş yani günde 2500 kalori alınıyorsa bunun yakılması için 2.5 litre su içilmesi gerekliymiş

:1shok:nıye tükan kapalı kızlar ben ben geldım gerıye dondum hıc kımseler yokk yarından sonra bende aranızdayyım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…